Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופסק פרסומו של - Car Sound & Performance

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Announcement from the Publisher

CMP Entertainment Media has ceased publication of its two automotive magazines -- Car Sound & Performance and AutoMedia. The decision is based on the growing consolidation in the automotive market and the trend toward product commoditization.

However, CMP Entertainment Media will continue to invest in the development of Carsound.com, the successful online brand extension of Car Sound & Performance magazine that provides daily news updates and vibrant forums. The site receives over 180,000 visits each month, and will remain a valuable resource for all car enhancement enthusiasts.

CMP Entertainment Media will also continue to develop its core markets, including commercial and residential systems integration, musical instruments, video production, professional audio, broadcasting and replication, and strengthen its successful positions in custom publishing and events, tradeshow daily production and its Web business.

אז עם מה נשארנו... MAXPOWER:shock2: מוטוקאר???לפחות האתר(CARSOUND) ימשיך לפעול כרגיל

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

האמת שברגע שהאתר ממשיך לפעול כרגיל זה עוד בסדר.

יש גם את CAR AUDIO MAGAZINE , ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם, אבל באמת שהקאר-סאונד הוא בהחלט "אבידה".

under construction..

פורסם

קראתם את המגזין הזה?

הייתי מנוי אליו עד לא מזמן ולדעתי הוא מאוד משעמם (אפילו לא טרחתי לבדוק אם נגמר המנוי בזמן).

בעצם יש לי 5 גיליונות של CAR AUDIO AND ELECTRONICS שאפילו לא פתחתי את הניילון שלהם אז אולי אני לא דוגמא.

פורסם

בפרס ריליס שלהם הם כתבו שהאתר ימשיך לפעול כרגיל.

זה היה עיתון חביב ביותר. מי שלא מכיר/קרא אותו אז קיימים מספר גיליונות ב-PDF באתר עצמו ואת השאר ניתן למצוא אי שם ב-P2P.

ספטמבר 2005:

http://www.carsound.com/2005/CS0905.pdf

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...