Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי להיות בטוח שזה מה שאני מחפש.

מה ההבדל המדוייק בין 9855 ל9835 של אלפיין.

חוץ מהפס מגע. (סלייד)

תודה אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם לא מפריע לך שה 55 הוא המחליף (הדגם החדש יותר) של ה 35 , אז אחלה.

מכשיר מצויין.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבדלים של יום ולילה באיכויות החומרים(בעיקר בפנל),ולטובת ה-35.

אין פלא שמחירו של ה-35 היה 550$,לעומת ה-55 שאותו ניתן להשיג ב-280$.

אין מה לעשות-אלפיין הוזילו עלויות בדגם הזה,ובעבור זה צריך "לשלם"(אבל הפוך..):wink:

פורסם

יש הבדל תהומי באמינות הטכנית/מכנית של 2 הדגמים.

הגעתי למסקנה הזו לאחר חיפוש רציני בכל מה שקשור לחוות-דעת של לקוחות בכל העולם.

עקב כך החלטתי ללכת על ה-35.

בנוסף-התצוגה של ה-35 "ידידותית" יותר.

פורסם

בכל הביקורות שקראתי על ה-9855 לא הוזכר כלום לגבי שינויים באיכות המכשיר ואולי בתחום הסאונד יש לו אף יתרון קל מכיוון שיש לו גם אקולייזר גרפי 7 ערוצים מלבד הפרמטרי על אף שלא ניתן לעבוד עם שניהם בו זמנית.

מלבד זאת, התלונות שכן היו סבבו סביב הפאנל שלא נפתח לפעמים או מסך שלא נדלק ועוד כל מיני דברים קטנים אבל גם נאמר שכל הבעיות תוקנו במכשירים שיוצרו מפברואר 2005 ואילך.

איציק.

פורסם

אז..לא קראת מספיק על ה- 55.

בתור אחד שעשה עבודה יסודית טרם רכישת המכשיר הזה(ואתה בוודאי גם יודע על מה אני מדבר)-כל מה שכתבתי למעלה הוא אמיתי,ולא המצאתי שום פרט.

פורסם

אני לא חולק על דעתך אלא רק מוסיף שעד כמה שאני הבנתי מהיבואן הרשמי הבריטי, מפבר' 2005 הכל תקין, את רוב המידע שלי דליתי מהפורום הבריטי TA, אם אתה חושב שאני טועה חלה עלייך חובת ההוכחה ולא לצאת סתם בהצהרות ש"..לא קראת מספיק...".

איציק.

פורסם

אחרי למעלה מחצי שנה עם בה55 אני יכול לדווח טפו טפו טפו שהכל תקין עובד ואני מרוצה עד הגג

כמו שאיציק אמר פה לא שמעתי (ואני מכיר לפחות 5 בעלים של מכשיר מסוג זה) על שום בעיות - חוץ מאחד שהפאנל החשמלי לא עבד ביום ההתקנה...תיקנו במסגרת האחריות ומאז זה עובד פיקס...

כמו כן גם אני נברתי וחפרתי באינטרנט מאוד לעומק ולא מצאתי עדויות חריגות לבעיות איכות - כמו כן מצאתי לא פעם אמירות של ספקים כאלו ואחרים שהמכשיר שלהם הוא "9855 מיצור חדש לאחר שידרוג ותיקון כל הבאגים"

ככה שמי שקונה היום לדעתי שילך על ה55

בקשר לתצוגה היותר ידידותית...לא יודע על מה אתה מדבר ה55 מאוד קל להפעלה אולי ביום יומיים הראשונים לוקח זמן להסגר עליו אבל אחרי זה - משחק ילדים

פורסם

אני לא רוצה לפתוח נושא חדש על זה אבל בקצרה גם

למי שזוכר ששאלתי על הפיוניר 8600 .. אני בסוף לא לקחתי אותו ואני מתלבט בין אלפיין 9855 ל8600 של פיונר

יש מה להשוות בכלל ? מה עדיף ?

'Megane Coupe

פורסם

אני באמת מעדיף את האלפיין אבל הוא פשוט לא יפה הוא נראה מיושן בלי תצוגות והכל פלסיטיקים אבל אני יודע

שהוא איכותי מאוד..

בגלל זה אני שואל אם אפשר להשוות אותו ל8600 או לפיוניר בכללי

'Megane Coupe

פורסם

תלוי מה אתה משווה בניהם ? בתצוגות ברור שלפיוניר הצבעוני יש תצוגות הרבה יותר יפות ומגוונות ..

מבחינת האפשרויות שיש במכשיר עצמו ב 9855 יש הרבה יותר אפשרויות , חיתוכים וכו' ...

פורסם

ידידי,כול היופי של ביוניר(אין אני חייב) יתחיל לשעמם אותך אחרי חודש ואז תיצטער שלא הבאת אלפיין. מניסיון עם מכשיר פיוניר...

פורסם

תראה חבוב, לך בעניים עצומות על האלפיין!

מה אתה מחפש מכשיר שיראה טוב ויראה לך תצוגות שתחשוב שאתה באיזה סרט?

אתה במילא נוהג ואתה צריך לשמוע איתו מוזיקה ולא להסתכל עליו!

אז מה יותר חשוב לך לשמוע מוזיקה יותר באיכות, או ליראות איזה תצוגה של איזה דולפין שוחה?

• תוכן חדש...