רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,594 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 651 צפיות
שלום רב פונה למי שיכול לייעץ גם בתהליכי היבוא והבדיקה בחו"ל (ארהב) וגם בדגם אני רוצה להביא מרצדס SL שנת 1990 שבה הוחלף הדגם לכזה שאני רוצה. האם לאור המגבלה של 30 שנה ברכב אספנות יעכבו אותי עד לתאריך הטסט? ואם יש בעלי נסיון עם רכב כזה ו/או תהליכי ייבוא אשמח לקושש כל עצה תודה Sent from my SM-N960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה עולה ביטוח חובה + צד ג' למאזדה 3 1.6 ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 834 צפיות
בבחירת רכב שטח היי כולם, בחודש אוקטובר אני טס ללאס וגאס למספר ימים , התכנון הוא טיול או 2 בשטח (משהו רגוע יחסית לא טירוף בכלל!) והחלק השניה הוא נסיעה ללוס אנג'לס וחזרה (כ5 שעות נסיעה לצד) המחיר ל2 הרכבים זהה אבל אני בכל אופן אשמח להמלצות הרכבים הם Toyota Rav 4 או Jeep Patriot הבנתי שהשטח הפטריוט לוקח אולם בחווית הנסיעה בחוויה הכללית ברכב ובצריכת הדלק הראב 4 לוקח בענק. מה אתם אומרים אולי יש לכם מה לחדש ? או שאני טעה כאן. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 46 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
אז הסיריון 2011 שהיה רכב מעולה 0 תקלות ירד מהכביש אחרי פגיעה מאחור באשמת צד ג', חיפשנו מחליפה באותה רמה ולצערנו אין סיריון מעל מודל 2011 בישראל. התקציב היה עד 40,000 ש"ח (מחירון לוי יצחק מקסימלי 41,000 ש"ח מסיבות אלו ואחרות שלא נפרט) לרכב במצב מדוגם שירגיש כמו חדש. האופציות שעלו ביד 2 לרכבים קטנים עם נתוני פתיחה טובים (עד 100K ק"מ ועד יד שניה) בני 5-10 שנים היו ספייס סטאר 2015, מעט מאוד SX4 קצרות 2012 ועוד. הכי הגיוני היה ללכת לכיוון הספייס סטאר, אבל מהיכרות עם הרכב זה רמה נמוכה יותר מהסיריון (כלומר להוסיף עוד כסף, לעלות בשנתון שזה רק מספר, לקבל רכב פחות טוב ובשורה התחתונה לא להיות מרוצה). מבדיקה של מספר רכבים פרטיים מהסוגים הנ"ל הבנתי מהר מאוד שזה לא יהיה קל ורוב האנשים …
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 559 צפיות
נראה שמשרד התחבורה מתייעל. מה1 ביולי 2019 אין צורך להביא לטסט רישיון. רק לשלם באינטרנט ולהגיע. בטסט יפיקו לנו רישיון חתום. כתבה בנושא מאתר bizzness (מסתבר שיש אתר כזה): https://bizzness.net/%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%A1%D7%98-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E/
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 604 צפיות
האם המצלמה הזאת היא מצלמת מהירות או שלא? אם לא אז מה היא כן עושה? יש הרבה מאוד כאלו בראשון לציון.
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
האם אפשר לעשות ניווט בישראל עם Waze ללא חיבור אינטרנט? (כמובן שלא יהיו עידכוני תנועה).
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 966 צפיות
בכוונה מגביל לשתי הערים האלו, או יותר מדויק פנצ'רייה שצמודה לכפר יונה כי זו הגבלה של חברת הגרירה. דרך אגב, אם גלגל אחד כנראה נהרס וצריך חדש, זה מחייב להחליף גם את הגלגל הנגדי? סה"כ הם במצב בסדר, הוחלפו לפני כשנתיים. עריכה: מערב את הגרירה כי גלגל ראשי כנראה נהרס, ואיכשהו גם הרזרבי ספג פנצ'ר! אין לי מישהו עם רכב באזור מחר שיקח רק את הגלגל, לקנות חדש ולחזור לאוטו להרכיב. מכאן מערב את חברת הגרירה, קצת כאב ראש אבל בחינם..
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איפה הכל התחיל ? אני הייתי רוצה להאשים חבר טוב שגרר אותי במשך חודשיים בסוכנויות רכב, מגרשים ואנשים על מנת לקנות לעצמו רכב כי הוא לא מבין אפילו איך לבדוק שמן ומים ומנגד רואה בי מבין עניין(אני ממש לא מבין עניין גדול). בדקנו מפרטים, צפינו במבחני דרכים שצולמו בארץ ובחו"ל, עברנו דרך סוכנויות, מגרשים(אלדן/אלבר וכו) ואנשים פרטיים. בכל התהליך הזה אני עשיתי לעצמי רשימת דרישות מהרכב ותקציב ולא באמת חשבתי שאצא לפועל בנושא, אבל הנה זה קרה !!! חשבתי לעצמי אם כבר אני אלך על הסיטרואן או על הקיה ריו החדשה, שניהן עמדו בדרישות שלי ושניהן היו במחיר טוב לטעמי. נהגתי על שניהן וההבדלים פשוט היו מדהימים בעיניי, ההרגשה בקיה הייתה אפורה והרכב הרגיש די חלש למרות המנוע טורבו 1.0 ל' החדש שלהם וא…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז אחרי הסיפור הקודם של ספרד שחלקחם הטלטלם פיקפוק, החלטנו לשתף את המסע של השבת הזאת. הפעם לא היינו בחו"ל או באיזה מקום אקזוטי.. עם מעברי הרים ונוף מטורף. היינו פה, בארצנו הקטנה והמדהימה לכשעצמה... כן זה קרה ביום אחד, כן הגענו לאילת רק בשביל ארוחת בוקר.. יש מקום באילת שאתה יושב על דק שיוצא מעל המים ומקבל אווירה מדהימה של המים של חוף אלמוג, מים צלולים ומקום שקט עם נוף של מדינה אחרת. מקום מאוד נחמד לארוחת בוקר. [ATTACH=CONFIG]519739[/ATTACH] אז נפגשנו ביפו בסמטה חשוכה, בדיקה מהירה של שמן, מים, דלק, אוויר וכל הציוד עלינו... מתחילים בכביש 1 בעליות לירושלים עדין יש קצת חושך אף אחד חוץ. מאיתנו שמשון ויובב ערים.. יוצאים במחלף של…
הודעה אחרונה מאת madriver, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 823 צפיות
התמונה הועברה אלי ע"י קולגה של בת זוגתי. - מה הכוונה ב "12 מטר"? - האם השלט מתייחס לשפת המדרכה הצבועה בצהוב-אדום?
הודעה אחרונה מאת omricn, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 929 צפיות
היי, איפה אפשר וכדאי לקנות ידית חיצונית לדלת קדמית (לא בצד הנהג) ליונדאי I25 שנת 2015 (רכב כסוף) ? מה המחיר בערך? יש מקום שמוכרים משומש או חלק לא מקורי כדי לחסוך בעלויות? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת nononame, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בסקירות מתייחסים למצלמה כציוד סטנדרטי, אבל מאתר היבואן זה לא כל כך ברור, האם הרכב בא עם המצלמה, או שזה התקנה מקומים בתוספת תשלום. אשמח מאד אם מישהו שקנה או התעניין יוכל להבהיר את העניין. תודה.
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם, מספר שאלות לגבי שכירת רכב במערב בגרמניה: 1. מבחינת מחיר - האם המחיר יהיה משמעותית גבוה יותר אם אני אזמין ביום הנחיתה במקום, ולא חודשיים מראש באינטרנט? 2. ידוע לי שאם אני מזמין באינטרנט מתחייבים לי על קבוצה. אם אני שוכר במקום, האם מקובל לתת לי לבחור את הרכב שאני רוצה (במידה וזמין במלאי?) 3. האם יש העדפה למקום השכירות? בדרך כלל זה מתחלק ל-נמל תעופה \ רכבת \ עיר. מה ההבדלים הין מבחינת היצע רכבים והן מבחינת מחיר? תודה רבה על עזרתכם. התכנון שלי אגב הוא לאמצע אוקטובר וב-99% אחוז היעד הוא פרנקפורט.
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלתי פה בעבר אם נראה לכם שהמורה שלי מנסה למרוח אותי עקב סיטואציות מסוימות והרוב המוחלט אמר שלא נראה להם כך. אני עכשיו בשיעור 34 והמורה שלי אפילו לא מדבר איתי על טסט פנימי. שאלתי אותו בשיעור הקודם מתי לדעתו הוא יגיש אותי והוא גיחח ואמר ש"צריך עוד כמה פינישים" והוא לא יודע כמה זמן זה יכול לקחת. ופתאום שינה את תמונת המצב והתחיל לומר שאני צריך לשפר את השימוש עם הקלאץ' והפניות שלי עדיין לא טובות כל כך. כאשר בעבר הוא אמר שהדבר היחידי שצריך לשפר את זה ההתסכלות במראות. אני צריך לציין שבמהלך כל ה34 שיעורים הללו הרכב נכבה לי לא יותר מ6 פעמים כאשר ב3 פעמים מהם "הקפצתי" את הקלאץ' (כי בדרך למידה שלו הוא אומר להשאיר את הרגל תמיד על הקלאץ' בעצירות ולא להעבי…
הודעה אחרונה מאת rsm130d, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, אשמח לדעת האם כאשר מתרוקנת הסוללה ברכב היברידי פלאג-אין (שהוטען במהלך הלילה לצורך העניין), הוא הופך להיות רכב היברידי לכל דבר ועניין (כלומר שאנרגיית הבלימה מטעינה את הסוללה), או שהוא הופך להיות רכב אטמוספרי רגיל שמשתמש רק במנוע הבנזין שלו? תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, מבדיקה ב4 מקומות, הכי זול שמצאתי היה ב100 ₪. נראה לי מחיר גבוה מדי עבור טסות פשוטות מפלסטיק. אשמח לקבל המלצה לחנות באזור לוד - ראשל"צ. תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 תגובות
- 922 צפיות
היי אני נוהג בג׳יפ שירוקי 4x4 שנת 2002שקניתי באוסטרליה ואני עכשיו מטייל איתו ביבשת. אשמח לדעת מה השימוש של הספרות 1ו-2 בתיבת ההילוכים שיש לי ברכב הזה,לא השתמשתי איתם עד עכשיו כי אני לא יודע למה זה משמש אפשר הסבר לשימוש שלהם
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום. אני מקווה שאמצא פה איזשהו פתרון. רכשתי רכב מסוג פורש קיין הברדי שנת יצור סוף 2016 ביבוא אישי (לא משנה כרגע מאיפה) הרכבה הגיע עם 10000 קמ כעבור חודש שאני נוסע איתו הלכה משאבת מים ברכב ( רכב בין 8 חודשים ) . לאחר זמן מה, תקלה שנייה ברכב הלכו לו המצתים. לאחר מכן הרכב לא הניע ונישלח שוב לחברה (שוב אני בלי רכב כבר כמה ימים) נציג של החברה אמר לי שיש בעיה בחשמל של הרכב והפנה את הרכב לחשמלאי שיפרק את ההתקנה של האיתורון. הכפתורים של הרכב מיתפרקים . עד עכשיו הרכב עשה 60000 קמ והמון תקלות מה עליי לעשות? הייבואן של פורשה בארץ לא מוכנים לשמוע אותי כי הרכב יובא בייבוא אישי. מישהו יכול לתת עצה טובה? אני דיי מיואש.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום, ברשותי רכב שנרכש בעסקת מימון ל-5 שנים לפני כשנתיים וברצוני כעת להחליף לרכב אחר. האם מישהו יודע אם קיימת אפשרות להעביר את המימון הקיים לרכב אחר? (כמובן בהנחה שזה קורה בעסקת טרייד אין דרך מגרש)
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
טיוטה היברידית 1 2
מאת MikMan-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם פעם בשנה יוצא לי לנסוע למרכז הארץ ולעמוד בפקקים. אין לי בעיה כי זה פעם בשנה ואני נהנה לסרוק רכבים בעיניים ולהנות מרכבים שאינם נפוצים באזור מגורי. בקיצור התחלתי לאחרונה לראות על הכביש טיוטות היברידיות אבל לא העמקתי והיום עמדתי מאחורי טיוטה קורולה היברידית דנדשה ו"עברתי" על הרכב, מדובר ברכב ליסינג את המפרט אני לא מכיר אבל דבר אחד משך את עיני, חישני רוורס בהתקנה מקומית. רכב מודל 2019 מודרני היברידי שיא הטכנולוגיה עם חישני רוורס בהתקנה מקומית??? פשוט גועל נפש, באמת חשבתי שעברנו את התקופה הזאת. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאן תוכלו לקרוא הרבה מאוד מילים שבתכלס מתנקזות כולן למילה אחת.
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
הי הרכב ברשותי כחצי שנה, במהלכן קרה לי כבר שלוש פעמים שכשאני לוחץ את הקוד על השלט אין שום צליל פתיחת נעילה- וכמובן שכשאני פותח עם המפתח עצמו יש אזעקה ולא ניתן להניע. כשזה קורה, זה לא מגיב לשני השלטים שברשותי, ונמשך כמה שעות עד שזה פתאום כן עובד בצורה הרגילה- פשוט עושה את הקוד בשלט ושומע צליל פתיחת נעילה. כשזה קרה בפעם הראשונה, התקשרתי לקוברה וניסיתי לפתוח את הנעילה בשיטה שהדריכו אותי - שיטה מוזרה עם הסוויצ' שסופרים הבהובים... (למי שמכיר) ללא הצלחה. לבסוף כשניסיתי כעבור שעתיים שוב, פשוט השתמשתי, בשלט בצורה הרגילה- הרכב הניע. בגלל שדאגתי ששוב יתקע האוטו, נסעתי למקום של הטיפולים שקוברה המליצו לי להגיע אליו (בירושלים) - אך הבעלים אמר לי שהוא לא יודע מה היתה הבעיה …
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אני בביקור עבודה בסיאטל, בדרך למטבחון - ופוגש מישהי שביקרה אותנו לפני חודש בטקסס. בפגישה ההיא יצאנו באחד הערבים כל הקבוצה למסעדת סטייקים משובחת, הגעתי על ההארלי מה שגרר שיחה, כי מסתבר שהיא גם פטרולהד - נוסעת על טסלה מודל S כשהיא סתם עושה קומיוט, ועל ZX6R כשמתחשק לתת בראש. דיברנו ארוכות באותו ערב על מכוניות אופנועים ושאר תחביבים של אנשים שלא לגמרי התבגרו עדיין. מה קורה וזה? מתחילים לקשקש קצת. מפה לשם היא מספרת שהיא חברה ב״מועדון רכב״. שאלתי מה זה אומר, והיא מסבירה שמשלמים דמי מנוי חודשיים ובתמורה אפשר לקחת פעם בשבוע איזה רכב שרוצים מהמוסך. אני שואל באילו רכבים מדובר, והיא עונה בנונשלנטיות שיש מקלארן, פרארי, למבורגיני ושאר רכבי NSFW. אחת היציאות שהצחיקו אותי במי…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום חברים יקרים. המשפחה נוסעת לטיול בארהב וכחלק ממנו הם מעוניינים להשכיר רכב לשמונה ימים. המטרה היא טיולים בשמורות כולל ביקור בהובר דאם ועד הגראנד קניון זא סך הכל דיי הרבה קילומטרים. הם מחפשים רכב שיהיה גדול מספיק לחמישה אנשים בוגרים (הכוונה ללא ילדים בוטרים כיסאות תינוק וכו) וחמש מזוודות גדולות וכמה תיקי צד/ספורט/טרולי. אחת האופציות שראיתי זה GMC Yukon שלפחות לפי האתר של סיקסט מגיע עם 7 מקומות ומקום ל3 מזוודות. המחיר הוא 260 שח ליום לנהג אחד. ביטוח צד ג׳ זה עוד 60 שח ליום. כיסוי ביטוחי עד מיליון דולר ולגבי השתתפות עצמית גם אחרי שקראתי את התקנון של סיקסט לא הבנתי כלום. 1. מה דעתכם על העסקה עם הרכב הנל או שיש לכם המלצה לרכב חסכוני יותר מהליטר…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברים חדש פה ומתלבט : כרגע אשתי בהריון ילד שלישי ושלושה כסאות בטיחות לא נכנסים מאחורה משלם כרגע על יונדאי I35 משו כמו 1500 שקל אבל עם דלקן ביטוחים והכל מאמין שאם אחזיר את הרכב אקבל כ3000 שח נוספים אחזקת רכב ופחות התשלום וכו' ... חשבתי על אולי ללכת על פאג'רו 7 מקומות יד שניה בעלות של 100K בערך כך גם ארוויח 7 מקומות מפנק ואוכל לצאת לטיולים והרכב אמין יחסית כנראה שזה יצא יותר יקר אבל מישו חשב על משו דומה כבר ויכול להאיר את עיני בכמה יותר יקר ? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמיד עניין אותי אם יש איזה דפוס התנהגות לחידוש\רענון\מתיחת פנים לרכבים כיום. לדוגמה בקונצרן ואג, שהחלו עם ההכחדה של מרכב ה3 דלתות, ועשו מתיחת פנים לאיביזה, ואז ללאון, וכו'. אשמח לדעת אם זה כל X שנים, או לפי ביקוש(?), או שזה סתם רנדומלי.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלומות, מהי הדרך הטובה ביותר להתנהל בעת מכירת רכב? האם לומר לקונה שיעביר אלי 90% בהעברת זהב לפני שמבצעים העברת בעלות ומפתחות ואת ה10% הנותרים והמפתחות אחרי? לדרוש 100% לפני ולתת מפתחות אחרי? בנוסף, הבנתי שלהעברת זהב דרושה חצי שעה עד שהכסף מופיע בחשבון. כיצד לתזמן את זה מבחינת העברת הבעלות? לדרוש כבר את הכסף לפני שבכלל נכנסים לדואר?
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול בלילה פרצו לנו לרכבים, לאחד צהם נאלצתי להפעיל את המקיף מכיוון שהנזק הסכתם ב2000 + וההשתתפות היא בגובה 990. האם הפרמיה תזנק שנה הבאה ואם כן למה לצפות? Sent from my LG-H870 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ariq13, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
לפני בערך חודש החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הפולו, רצינו רכב שגם אשתי שונאת ההילוכים תוכל להסתדר איתו - התחלתי לבדוק רכבים חדשים מהחברה ונדלקתי קשות על הלאון קופרה. פירסמתי מודעה למכירת הרכב והוא נחטף כעבור כמה ימים - כבר נסעתי לסיאט בהרצליה לפתוח הזמנה ואז אשתי ואבא שלי עירערו אותי.. מחיר הרכב/הביטוח/הטסט/כמה כבר תיסע במסלול/זה לא רכב עיקרי ומפה לשם החלטנו שהוא יורד מהפרק, והתבאסתי מאוד מהמכירה הפזיזה של הפולו, הוא באמת היה במצב חדש וענה על רוב הדרישות שלי חוץ מאוטומט. החלטנו על תקציב נמוך יותר.. והכיוון היה רכב משני (הרכב העיקרי יהיה גיפון בהמשך השנה כשייגמר הליסינג), אוטומטי, זריז (מאוד), ספג את נפילת הערך של השנים הראשונות, שמור מאוד. נזכרתי רכב שפורסם בפור…
הודעה אחרונה מאת In Flames, -