רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בלי מילים : האימפרזה צורפה גם כן מאחר והיא לבשה קיט קוסמטי מדהים !! לצערי ( או שלא) בשל הגשם שהחל לרדת לא התאפשר לי לצלם מזוויות נוספות (לכן גם הטיפות על השימשה). אבל הפרארי, אחחחחח הפרארי ... דני G.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
כבישים בצפון
מאת Daniel S-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מזומן לי סופשבוע בגליל המערבי. אשמח לשמוע על כבישים ראויים. התודה מראש.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מעוניין להצטרף לטיול נהיגה בצפון בשבת? אני יודע שזה חג וכאלה , מבחינתי יוצאים מוקדם בבוקר וחוזרים לארוחת צהריים בבית . יש למישהו הצעות למסלול מעניין?
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 22 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם. במסגרת הרצון שלנו לארח כאן אנשים שיעשירו את הידע שלנו ויענו על שאלות הגולשים אני גאה להציג את האורח הבא שלנו, ראם סמואל. ראם היה אלוף צרפת במרוצי ראלי פעמיים , פעם ב 1994 , הוא התחרה באסקורט קוזוורט עם 340 כ"ס (Group N) ובפעם השנייה ב 97 עם סקסו במסגרת קבוצת סיטרואן (Group A). ראם מנהל את בית הספר http://www.maslulim.co.il, בית ספר לנהיגה מתקדמת שמעביר קורסים בארץ ובחו"ל, אתם מוזמנים לשאול אותו כל שאלה שתרצו במסגרת הקורסים שאותם הוא מעביר, נהיגת ראלי , נהיגת מסלול וכולי. ביום רביעי, ה 4 לספטמבר בין השעות 14:00 - 16:00 ראם יענה על שאלות הגולשים, אתם מוזמנים לרשום שאלות מעכשיו לשרשור הזה.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עמי לקס, מנכ"ל מע"צ, יתארח בפורום המכוניות של YNET ביום חמישי בשעה 11:30. אני בטוח שיש לכם הרבה שאלות והערות שתרצו להפנות אליו, אז תכינו את השאלות כבר עכשיו. (לא להעלות מראש את השאלות כמו כאן, השאלות והתשובות יהיו בזמן אמיתי) אם יש מקומות ספציפיים שאתם מכירים עם בעיות בטיחות וכו´, כאן ההזדמנות להביא אותם לידיעת הדרג הגבוה ביותר ולנסות לקבל תשובות. יש לכם שאלות על מדיניות? נוהלים? ביקורת? הצעות ייעול ושיפור? כאן הזמן לפרסם אותם. שימו לב שנתיבי איילון וכבישים עירוניים אינם קשורים למע"צ, אז אל תתייחסו בבקשה למקומות כאלה. כמו כן אי מבקש לשאול את השאלות בנימוס וללא התלהמות ואלימות מילולית. יום חמישי, 5/9, 11:30 בבוקר. Be there
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, שבתי מבלגיה. היה נחמד, הביקור נשא פירות בדמות הכרות מעמיקה יותר עם מגוון האלכוהול המקומי וכמה תצפיות לא רעות. הראשונה, ואני באמת לא האמנתי - באמצע סמטה בBrugge (עיר מקסימה לגמרי) נצפתה למבורגיני קונטאש בריטית ואדומה, לא יאומן. אחרי כמה דקות, פרארי 355 כחולה כהה ופתוחה - ובריטית, עם מה שנראה כמו ערס של מנצ'סטר ובלונדינית טיפוסית בקוקפיט. שתיהן באותו מקום, ובגלל היות אותו המקום סמטה, זה הגביר את הסאונד משמעותית. אקזוטיקה. מספר לא מבוטל של 911-ים, בוקסטרים (אבל זה סטנדרטי), ולבסוף, בתזמון מושלם, בטרמינל הDepartures של שדה התעופה בבריסל עומדת M5. לא צוחק, היא עומדת בתוך דוכן ועומדת להגרלה (בצבע Lemans Blue). צילמתי, אלא מה. וזהו, במבחן בEVO המיני קו…
הודעה אחרונה מאת Daniel S, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנו קובצה של יזמים אשר עובדת בימים אלה על הקמת מועדון מוטרי למכוניות כח אמרקאיות. אם אתם חובבי או בעלי רכבים אלה נשמח אם תתצרפו לשורתנו... לפרטים והסברה: [email protected] קובי 054665999 לביו 058851028 בתודה וברכת שנה טובה צוות M.C.I-(Muscle Cars Israel)1
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
1 מספר מנוע לא תואם לרשום ברישיון .יש לי כבר אישורים ממהנדס החברה (תודה אחי) והתעצלתי לדאוג לזה. 2 מידת צמיגים חורגת מהרישיון (יש אישור. התכוונתי לעשות את זה עם המנוע). 3 פנסים... יותר מדי חזקים!!! (פיליפס ויז'ן פלוס יא מניאק. זוז לי מהדרך!!!). 4 מפלט רועש 5 CO שבע נקודה שמונה (נורמאלי 0.7 בערך) 6היעדר ממיר קטליטי 7 היעדר ספסל אחורי 8 מספר אחורי משובש 9 אורות מספר אחורי חסרים.... 10 האוטו עף (!!!) מהבדיקת בלמים. הוא פשוט נפל מהרולרים כשנתתי ברקס. בלמים שאינם מקוריים (חזק מדי... , על זה הכשילו!!!) IN TAROX WE TRUST. החיים לא פיקניק. אה... אחרי 5 דקות עברתי.
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
קאיה קרניבל
מאת kompy- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אזהרה לכל בעלי קאיה קרניבל. אמנם התןפעה ישנה אך היא לא נעלמה,וגם קצת עזרה. התופעה היא:גניבת כונס האוויר הרכב הנ"ל מבוצע בקלות רבה,הכונס מורכב בסה"כ ע"י פפקי גומי המתלבשים בלחץ אל חורים במכסה המנוע,לחץ פיזי מתון(מי אמר שב"כ)והכונס נשלף. בשנת הדגם החדשה נמצא פתרון ע"י חיזוק פנימי אשר ניתן לעשותו גם בדגמים הקודמים. עמית
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כן כן ראלי הזאת של פז'ו אתם יודעים אבל לא 106 אלא........205 ראלי! ועוד מאיזה מודל? גה גה שוק 94!!! ראלי ביבוא אישי משופרת מאוד מאוד 94!? הייתכן? קודם כל סתם נסענו לנו בעיר מבט שמאלה ימינה מנוע מגרגר 2-3K טור פתאום קטן מוזר,לבן,עם כונס,(כונס מה עושה שם?),עוצר את המכונית רוורס כיתוב אדום ראללי עוד מדבקה של 1.3 ומאחורה 205 והכל מדבקות אורגינליות לא סתם מישהו הדביק,במקרה חבר שהיה מצויידת בדיגיטלית קקמיקה ב 600 ש"ח הוציא וצילמנו אבל יצא לא משהו אבל יצא..(בהמשך עשינו סרט עם הפז'ו רודפת אחריי והאגזוזים שנשמעו כמו צלילי משובח ,נגמרו הבטריות באמצע הסרט!! חטפתי כזאת קריזה כמעט העפתי את המצלמה ב 180 קילומטרים מהחלון אבל החבר שלי עצר אותי..) בכל אופן האוטו שמור מאוד ע…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
פרק ראשון - מטוסים מנמיכי טוס הימים, ראשית שנות ה-50. המשק האמריקאי התאושש מהמלחמה הפטריוטית הגדולה (כפי שקראו לה במקומות מסוימים) ונכנס לשגשוג כלכלי אדיר. אזרחי אמריקה נתקעו עם עודף מזומנים בכיס ותאווה אדירה למכוניות חדשות. שברולט, מחטיבת GM, היו הראשונים להבין את הצורך האנושי ברכישת משהו חדש ומקורי. הלקוח שזה עתה רכש מכונית חדשה במיטב כספו רצה שכל השכונה תדע שמכוניתו היא מהמודל החדיש ביותר. בשברולט הבינו שמנועים גדולים יותר, תיבות הילוכים מתקדמות יותר (אוטומט 2 הילוכים!) ומתלים חדישים (קפיצי עלים שופרא דשופרא) לא ממש הופכים מכונית למלכת המכירות. הם הבינו שמה שמוכר זאת האריזה החיצונית. בשנת 1955 הם התחילו במהפכה. זאת היא השבי בל-איר 1955. הנציגה המוטורי…
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
והינה זה בא... 1 2
מאת Aדי- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2094736,00.html פיסקה 4: עוד עולה מהתוכנית כי קצין משטרה יוכל לשלול רשיון נהיגה לתקופה של 90 יום לנהגים שעברו עבירות חמורות, כמו נהיגה בשיכרות, אי עצירה בתמרור עצור, נסיעה ברמזור אדום, עקיפה בפס לבן, נסיעה במהירות של 30 קמ"ש מעל המותר. כיום יכול קצין משטרה לשלול רשיון נהיגה של נהג עבריין עד לתקופה של 30 יום בלבד. פיסקה אחרונה (7): כמו כן הוחלט לקדם מיידית הקמת מערך אכיפה אלקטרוני ב- 20 כבישים מסוכנים ברחבי הארץ ולבצע בשיתוף עם משטרת התנועה אכיפה ממוקדת כנגד נהגים צעירים ומקצועיים באזורי בילוי ובכבישים מסוכנים. טוב רשימת כבישים מסוכנים: איילון כביש חוצה ישראל כביש י-ם-ת"א כביש חיפה-ת"א כביש הערבה…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
מכת מדינה?!?! 1 2
מאת תומR- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
אתמול בשטיפת רכב, ראיתי בטלויזיה את "מבט לחדשות". אני, אישית, משתדל להימנע מצפייה בחדשות ומעדיף להתרכז בדברים יותר חשובים, כמו מקום מגוריה הנוכחי של יעל בר-זוהר (רשפון, ולא אני גנבתי את החזיות מהחבל ואכלתי אותן עם בקבוק טוב של קיאנטי גרררר...). אבל הכתבה הזאת דווקא היתה מעניינת - לפני כארבע שנים נהג ויקטור זרגריאן במכונית ה"קאדילק" שלו בואכה נתניה מכיוון ת"א. השוטר אריאל מורי ז"ל הפעיל ממל"ז במכמונת שמול "ג'בטה" בכביש החוף. כשתפס את זרגריאן זינק, כמנהג שוטרי התנועה, אל הכביש וניסה לעצור בגופו קאדילק שנסעה 150 קמ"ש. מהמפגש הטראגי בין השניים הקאדילק שרדה. זרגריאן בחר לברוח ולהשאיר את מורי מתבוסס בדמו. אם אשים בצד את השיקולים האמוציונאליים (לשלב רוורס …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
צהריים בעבודה ----------------- אני בוהה בשעמום במסך והפלאפון מצלצל. שיחה לא מזוהה � כנראה שוב מישהו שאני צריך להסביר לו למה מה שהיה צריך להיות מוכן שלשום לא יהיה מוכן גם מחרתיים. אני עונה "הלו" עייף ומצידו השני של הקו אני שומע "איתן, זה טל שביט אנחנו יוצאים מחר לבחון את המיאטה החדשה והיינו שמחים אם תוכל להצטרף". אני חושב לעצמי, עם כל הכבוד ל"אורך" המיתולוגי שעל ברכי כתיבתו התבגרתי, מה פתאום הוא חושב שאני יכול סתם כך לקחת חופש בהתראה של יום ועוד בתקופה לחוצה כזו וחוץ מזה האאוטלוק עמוס בפגישות למחר וחוץ מזה חם מידי לגג פתוח וגם לאוטו שלי יש ביטוח רק לי ומייד עניתי "איפה ובאיזו שעה? אני אהיה שם". פלאשבק ----------- לפני שאני מספר…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
המשטרה משתכללת, שימו לב, פעם הבאה שאתם נוסעים בצמוד לפח זבל שימו לב טוב טוב איזה זבל באמת יש בו
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה, לפני חודשיים בערך, אני יוצא מהעבודה לכיוון המכונית - ואני . אחרי שהתאוששתי מה - הבנתי שבטוב זה לא ייגמר. היא לא היתה שם !!! בדקתי אם ישנם סימני זכוכיות על הכביש, ולא היו, הגעתי ל-2 מסקנות. או שגנבו אותה בלי שסבלה הרבה ונשארה שלמה, או שנגררה. בדקתי טוב, וראיתי שהמקום בו חנתה, הוא בין אדום לבן לבין כחול לבן, והתחלתי לקוות שהיא באמת נגררה. לא ידעתי מה עדיף לה, האם להגנב ע"י בני זו&^)ת, או להגרר ברחבי העיר כשהיא מתנדנת, עם הדש בורד, מצד לצד על גבי גרר. מייד לקחתי מונית לדולפינריום. נכנסתי בריצה פנימה, והיא לא היתה שם. אחרי שהתאוששתי, דיברתי עם השומר במקום, הוא שאל היכן החניתי, והסביר שמשם גוררים לחניון רידינג. מייד לקחת…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם!!!!!!!!! היום אחרי כמה שיחות עם ההורים שלי קיבלתי את אישורם הסברתי להם למה אני צריך לעשות קורס נהיגה מתקדמת לאחר שיחה קיבלתי את אישורם מכיוון שכמה מחברי הפורום כבר עשו כמה קורסים רציתי את דעתכם : איזה קורס לקחת????????? איפה יש לעשות ומה המחיר?????????? אני רוצה להוסיף יש בבעלותי רישיון שנה וחצי אני נהג חדש ולא עברתי עדין שום קורס נהיגה תודה למי שיעזור עמית
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתוך מעריב-און ליין http://images.maariv.co.il/cache/ART342150.html האם זה הפתרון? עמית
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
האם מישהו יכול לפרט קצת על הנושא? מה טווח אופייני של מקדמי גרר עבור מכוניות מודרניות מכל הסוגים?
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראלי נסע כמנהגו אתמול בערב באיילון כמובן שהוא לא נסע מהר , כאשר שוטר מימלז אותו. השוטר סימן לתומר לעצור. ותומר שוב כהרגלו עצר!!! לשוטר ונתן רשיונות , השוטר אמר עזוב רשיונות. ושאל את תומר תגיד מוכר? היא כול כך לבנה חלקה ויפה. ותומר אמר לא!!! והוסיף ..... אבל האוטו למכירה. ובכלל למה אתה צריך גופייה מסריחה מזעה? ועכשיו ברצינות לא מעניין אותי תאמינו לא תאמינו אבל נחשו מי קנה את הראלי של גל?!?!?!?!?! לא ניחשתם?????? אני יגיד לכם. זה........ החובש!!!!! שי השר!!!!!! המכונה על ידי הוריו "ישי" כן כו אתמול בדיקה (למי שמתעניין לא מצאו פגיעת שילדה) והיום כסף בבנק ואופ האוטו של ישי. מזל טוב לישקי , סוף סוף יש כלה. ו…
הודעה אחרונה מאת ישי, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני אסכם את השנה + שעברה לי עם ה 206 שלי. היה יופי, באמת ! זה בערך התמונה הראשונה שצילמתי אותה, ביום שהעברתי בעלות והבאתי אותה לחניון ברמת החייל, כלכך כיף להיסתכל על הרכב הזה. באותו יום קיבלתי דו"ח על זה שלא היה ברשותי מסמך של ביטוח חובה לאוטו . לקח לי זמן ללמוד את האוטו, במנחת הראשון שומי לקח סיבוב והתלהב. היו גם המון ביקורים באשתאול , הנה אחד שתועד. וגם קצת בחריש נכון להיום (ונכון לכמות המזומנים שיש לי), אין שום רכב הנעה קידמית שהייתי רוצה לחיות איתו במקום ה 206 שלי, היא נותנת לי כלכך הרבה שזה פשוט מדהים. אני יכול להתפלצן כאן שעה ולכתוב על ההיגוי שלה, על ההתנהגות שלה, על הכוח שלה, על היופי שלה, במקום זה אני פשוט אגיד לה תודה. תודה ש…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום, 31/07/02, בסביבות השעה 17:00, גבר ישראלי כבן 50, כנראה שיכור, ניסה לחצות את נתיבי איילון במקום בו רוחב הכביש חמישה נתיבים. הוא לא הצליח להגיע לצד השני. או בעצם, הוא הצליח.... אבל לא בדרך שהוא תכנן. את 3 הנתיבים הראשונים הוא עבר, כשמכוניות מבצעות תמרוני חמיקה ובלימה שונים. בנתיב הרביעי היה אוטובוס של אגד. נהג האוטובוס בלם בחוזקה, והחל לסטות שמאלה כדי להמנע מפגיעה בגבר. ראה שבנתיב משמאלו יש סוזוקי ויטארה, וחזר לישר על מנת לא לדחוף את הסוזוקי על גדר הבטיחות. איכשהו הולך הרגל המשיך לנתיב הבא לפני שהאוטובוס הגיע אליו, ונכנס לנתיב השמאלי ביותר, אל תוך מסלול הנסיעה של הויטארה, שלא היה לו מושג למה האוטובוס בולם, כי האוטובוס הסתיר את הולך הרגל.…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
ביום שישי ביצעתי "נסיעות התרשמות" קצרות ולא איכותיות על רנו לגונה (2 ליטר אוטומטית סטיישן) ועל ניסאן פרימרה (2 ליטר אוטומטי... עם מרכב מוזר) לא "נאלצתי" לתקוף פניות (לא היו) אבל יש לי התרשמות בסיסית בתחומי הנוחות והתאוצות. קודם כל, אבקש מוסיקת רקע (כולם ביחד: "עגלה עם סוסה... אבל לא עם הרבה יותר") הרנו מאד נוחה, מאד כבדה, ו- 240 הסוסים שלה לא קיימים. כן! תאוצה של 0-100 במעל 12 שניות?? אחותי - על מה ולמה? פונטו ספייס אוטומטית עושה את אותו מיאוץ ב- 11.6!!!! אז נכון, הלגונה גדולה יותר, כבדה יותר, יפה יותר נוחה יותר. הרבה יותר נוחה, ממש הרבה יותר נוחה, יציבה ומרשימה... אבל איפה המנוע? חוץ מזה, ה- AL4 מורגשת - היא סרבה להבין שאני מעוניין בקיק דאון וא…
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לתשומת לבכם- משטרת התנועה שכרה מספר לא ידוע של באלנו מחברת אלדן. בולטות בעיקר אפורות ובורדו. ניתן לזהותן ע"פי מדבקת "אלדן" כחולה בגודל של מחברת עד דלת הנהג והנוסע ליד המראה. השוטרים בניידת לובשים מדים וניתן לזהותם בקלות. נסיעה בטוחה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
החלטתי להוריד מהגולף שלי את הג'נט BBS היפה שלה ביחד עם הצמיגי 195/50, וזאת מכמה סיבות: א. מושך יותר מדי תשומת לב. ב. חיסכון בדלק (צמיגי 195). ג. פחות אחיזה - יותר כיף . נכנסתי היום לפנצ'רמכר חבר של אבא וביררתי לגבי צמיגי 175/70/13 משומשים. הוא הציע לי לקנות רביעית צמיגים משומשים ב-300 שקל, ושלח אותי לחפש במחסן שלו. במחסן שלו מצאתי צמיגי מישלין MXT ומישלין MXV במצב טוב מאוד, בקושי שחוקים, אבל שחכתי לבדוק את התאריך יצור. למישהו יש היכרות איתם ויכול לתת חוות דעת? הנהיגה שלי היא מנהלתית בד"כ (ממוסך למוסך ), אבל לפעמים אני לוקח את האוטו למגבלות (כביש הסופרלנד המפורסם ). צחי
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אבל מה קורה שהטיפשות הזו קרובה לפגוע בך? היום במקרה שמעתי ברשת ב' בשעות הצהריים שתפסו שני נערים בני 18מהרצליה טסים בכביש ת"א-חיפה (או ירושלים, את הקטע הזה פיספסתי) עם מכונית "ספורטיבית" על 176קמ"ש בשעה 3:30 לפנות בוקר. ברדיו השמיעו ראיון של אפרים סנה ושני הנערים הללו, אבל לפני זה דאגו ליצור אוירה של רוצחים הנידונים לתליה! קודם שמעו את אפרים סנה מקשר את כל התאונות שהיו באחרונה למהירות מופרזת ומציין שתהיה יותר אכיפה (למהירות כמובן) ושצריך לקשור את הצעירים ברצועה לעמוד (זו תוספת שלי,פירוש המילים של סנה...). אחר כך שמעו את סנה שואל את הנערים למה הם נסעו במהירות מטורפת כזו, במיוחד אחרי התאונות שקרו לאחרונה, ברור שהנערים הצעירים התבלבלו וענו שטויות (לכזה דבר…
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כולם יודעים לבקר נהיגתם של אחרים, להאשים את המערכת, התשתית, מזג האוויר, ומה לא.. אני טוכן שאת התשובות תמצאו עמוק בתוך כל אחד ואחד מכם !! הנה כמה שאלות מנחות איך לבדוק אם אתם תורמים או מזיקים בכל הנוגע לתרבות נהיגה : 1. שני נתיבים בפקק מתמזגים לנתיב אחד, מה תעשו ? א. תאתתו ותתמזגו לפני הרכב שלידכם. ב. תאותתו ותתמזגו מאחורי הרכב שלידכם. ג. תאותתו ותחכו לראות אם הרכב שלידכם עובר קדימה ואם לא תאיצו ותכנסו אתם. ד. תאותתו, תחכו לראות אם הרכב שלידכם עובר קדימה ואם לא תסמנו לו עם היד שאתם מאפשרים לו להיכנס. 2. רמזור ירוק מהבהב ועומד להתחלף, מה תעשו ? א. תאיטו בזהירות במטרה לעצור. ב. תאיצו בחוזקה במטרה להספיק לעבור. ג. תמשיכו באותה מ…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
המלצות.... מה להוריד מהנט? (ובלי המקהלה הקבועה של CMR2- אני יודע, יש לי אותו.) תודה. ירון.
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
סוחרי הג'אנטים
מאת Aדי- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
"זרוקים" אצלי בבית רבעיית צמיגי יוקו חדשים במידות 205/45/16 שקיבלתי מדודי עם קניית הרכב... אני מעוניין לנעול אותם על רבעיית ג'אנטים מבית היוצר O.Z, מישהו מכיר מקום טוב וזול לרכוש ג'אנטים של O.Z ?? בתודה מראש, עדי
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 25 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אתם מוזמנים לשרשר שאלות לסדנת פיין טוויונינג כמו שתומר הסביר כאן תשתדלו לשאול שאלות רלוונטיות לכולם (בגדר האפשר כמובן) ולא שאלות בסגנון "נסתמה לי הדיזה בלוח שעונים, מה אני עושה עכשיו!!!!!!!!!!!!!!". תוספת [עומר]: עוד מידע בנושא פיין טיונינג וההסכם בינהם לבין הפורום: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=580 תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת יותם ק.,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,525 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- urich
- Moshe c
- Accent Coupe
- Rongaflugen
- Night Driver
- ArikB
- hans
- Michazzz
- שביט
- גולדן191
- ארז 1
- Pika007