רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/asp/articles/articles.asp?id=448 יאללה ישראלים .. קומו בהמוניכם אני בעד ... מי איתי ?
הודעה אחרונה מאת David, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נסעתם לכם להנאתכם ברחובות עירכם, רחוב ראשי ויש רווחים גדולים בין המכוניות, שנוסעות משום מה על 30 קמ"ש, אתם בהילוך שני, מאיצים ועוברים בין המכוניות מימין ומשמאל, תוך כדי לקיחת מרווחים מתאימים כמובן. מעבירים לשלישי ומתמקמים בנתיב השמאלי מתוך שניים ופתאום!! בום סטירה אה, לא, זה לא עוד סיפור של זרזיר. פתאום מופיעה מימינכם מכונית נהוגה בידי קשיש בן 70+ שצץ משום מקום אחרי שכנראה נסע על 100 בשביל לתפוס אתכם. הקשיש הנ"ל מתעקש להביט לכיוונכם במקום קדימה וצועק עליכם משהו שנשמע בערך כמו "רחוב הורדים לאן!??!?", אחרי שאתם צורחים עליו "מה??" בחזרה (קשה לשמוע וגם לדבר עם אגזוז רמוס ו-5000 סל"ד), הוא צורח שוב והפעם אתם מבינים: "אתה ממש מסוכן!!" מה הייתם עושים אז? אני …
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
יום שישי בבוקר...
מאת שמר- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי הסבר הגיוני כלשהו איך זה לעזאזל , שבכל יום ו' בבוקר , גם אם זה יהיה מוקדם מאוד והכבישים כמעט ריקים - כל אלה שנאחזים במסלול השמאלי כבקרנות המזבח,ועוד על 75.4 קמ"ש מקסימום,מגיעים בלהקות אל כל כביש שאני מנסה לנסוע בו? בהתחלה עוד הייתי מתעצבן, מהבהב באורות,צופר... היום כבר הבנתי - שטט נתיב שמאל,ביום החופשי שלו - אין צ'אנס בעולם להזיז אותו. אני פשוט זורק מבט מהיר במראה הימנית,ואם פנוי עובר אותו על 6K סל"ד ומעלה...הכי מעט עצבים,התקדמות הכי מהירה. שמר דווקא היום כל השיקיינים מתנייעים על העלייה מכביש 4 ל-1 במחלף השבעה הסתדרו במרווחים.פעם ראשונה כל הסיבוב (בשעות שיש אנשים) מימימום על 100 (מטר לשעה כמובן).שמאל-ימין-שמאל-ימין-שמאל-ימין-שמאאלללל
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
במקום הפתעה ניכנסתי לשוק מה לעשות שאנחנו לא עשירים לעוד A8 חייב לציין אוטו חמוד אבל ניראה על הפנים הוא אצלי יומיים וכבר עבר סדרת דברים שלא ישכח
הודעה אחרונה מאת Miura, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש כאן והגעתי בזכותו של שלומי . עברתי על הרבה הודעות בשעה האחרונה , סתם כי לא היה לי מה לעשות , והאמת די נהניתי . אבל דבר אחד חסר - מה עם קצת ספורט מוטורי אמיתי...??? לאהוב מכוניות ולשפר מכוניות זה אחל'ה אבל... דובי מילר rally-net
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי VW BORA עם תיבת הילוכים אוטומאטית(של ההורים). אני רוצה לדעת איך אני מאיץ, נגיד מ 0-100 הכי מהר שאפשר. יש לי בידית הילוכים 1 2 3 D, כלומר, 4 מצבים. נניח אני על 0, אני שם על 1, איך אני יודע מתי להעביר ל 2 ול 3? לפי מהירות, סל"ד, משהו אחר? האם אני צריך ללחוץ על המצערת עד הסוף כל הזמן או לא?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 1 תגובות
- 982 צפיות
היום בבוקר בדרך לעבודה חשבתי שאני משתגע...יצאתי בשש מהבית עליתי על הכביש ותפסתי את הנתיב הימני שבשעה זו היה די ריק ושייטתי על 120 בנחת, בעודי עסוק בשיוט ובניסיון לדוג איזו תחנה נורמלית ברדיו עקף אותי גרר של שגריר עמוס לעייפה ברנו אקספרס שכנראה שבק חיים במהלך הלילה...( להזכריכם אני על מהירות של 120 ), כמובן שברמזור הבא נפגשנו....וברגע שהתחלף לירוק הגרריסט כנראה חשב שהוא נמצא במסלול מירוצים והחל לזגזג בין המכוניות עד הצומת הבא....טוב המשכתי בנסיעתי הלאה .....ומה בהמשך ....מיקסר שנהגו אמנם נוהג במהירות המותרת, אבל........בנתיב השמאלי ... ,אהה.... וכנראה שהנ"ל חבש משקפי רתכים כי הוא לא שם לב לכל ההבהובים שלי והבקשות שלי לזוז.... .בכל אופן עקפתי אותו והמשכתי בנסיעה, …
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 8 אלף צפיות
פג'ו מציגים בתערוכת פריז את הגרסה החמה באמת של ה206, ואני מנצל את ההזדמנות להזכר ביחד איתכם בהסטורית הGTI המפוארת של היצרן. כרונולוגיה קצרה בשתי מילים, וכמובן תמונות של אז - ורשמיות של ה206 החדשה. תהנו. (רזולוציה מומלצת לצפייה בשרשורי תמונות: 1024X768) _____________________________________________________________ (1984-1993) 205GTI 1.6 9.5 שניות למאה, 190 קמ"ש, 105 כ"ס (115 כ"ס מ1987). (1987-1994) 205GTI 1.9 7.8 שניות למאה, 205 קמ"ש, 130 כ"ס. (1987-1993) 309GTI 8 שניות למאה, 200 קמ"ש מרביים, 130 כ"ס. (?-1996) 106GTI 8.7 שניות למאה, 205 קמ"ש, 120 כ"ס. (1994-1996) 306S16 9.1 שניות למאה, 215 קמ"ש, 155 כ"ס. (1…
הודעה אחרונה מאת אודיGT, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מאז שקניתי את סוזנה אני חושב לעצמי כמעט בכל יום, כמעט בכל פנייה: "איך זה שאף יצרן אחר לא עשה את זה, ואיך זה שאפילו פז'ו-סיטרואן עצמם לא חזרו על כך?" ההיגוי הפסיבי הוא פשוט המצאה גאונית, שתורמת גם לאחיזה האבסולוטית של המכונית, גם להתנהגות הכביש שלה וגם להנאה מנהיגה, אין מכונית הנעה קדמית שמתקרבות אל הזדאקס וה-306 בכלל! אולי PSA יבינו את הרמז ויחזירו אף הם את שיטת ההיגוי הפסיבי. אני מחכה בכליון עיניים... בטאמן (-; מחכה...
הודעה אחרונה מאת ZXMI16, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מנוע 16 צילינדרים בנפח 8,000 סמ"ק, 1,001 כ"ס ו-406 קמ"ש מהירות מירבית. הבוגאטי 16.4 EB ויירון, הטובה בעולם, המתקדמת מכולן והיקרה ביותר. בעלי המכונית יוכלו לנסות בכוחות עצמם להשיג 300 קמ"ש בתוך 13 שניות ממצב עמידה. 100 קמ"ש יושגו בתוך כשלוש שניות(!). הויירון הראשונה תעבור לידי הרוכש המאושר בסוף 2003 אחרי שישלם תמורתה לפחות מיליון דולר. כל לקוח ייאלץ להגיע לטירת סנט ז'אן שבמולזהיים, הנמצאת בחבל אלזס שבצרפת, כדי לקבל את המכונית. שם יארחו אותו בכבוד כמה ימים, שבמהלכם יעבור הדרכה מעמיקה על המכונית, כולל נהיגה במסלול מירוצים. הנה כמה תמונות להנאתכם: ומבפנים:
הודעה אחרונה מאת Lior_Volcane, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בתאריך ה 21.9.2002 תהיה פתיחת מגרש רכבים חדש בפוריה ( מושב מעל קיבוץ כינרת) כל אחד אשר יגיע למקום עם דגל של המקום יקבל טיפול מיוחד לרכבו (טפלון מלא ) ובנוסף לכך ארוחת צהריים במסעדה. הרכב אמור להיות נקי בכדי לאפשר את עבודת הטפלון כך שיש לשטוף את הרכב יום לפני כן! יקבעו נקודות מפגש בהמשך והנסיעה תתבצעה בקבוצות (לפי קטגוריות) או בבודדים לפי רצונכם. הדגלים יחולקו במפגשים בימיי חמישי (ברידיניג) וימיי שישי (בר"ג) ע"י יניב (עם ה xsi 106 אדומה עם הכונס המכוער בצד). במקום יתקיימו הדברים הבאים: סיקור תקשורתי מקומי. צלמי וידאו וסטיל. תצוגת שטח נחמדה (אופנועים וטרקטורונים). כיבוד קל לאורחים המזדמנים (זו לא הארוחה שהוזכרה לא להיבהל). ועוד... חוץ מכל זה הנסיעה לש…
הודעה אחרונה מאת יניב 106, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחלק ממכם זה היה לפני הרבה זמן (אצלי לא), אבל האם יש למישהו חוויות מתקופה זו? טיפוסי מורי נהיגה? המכוניות שעליהן למדתם? כמעט-תאונות? הטסט? Serpent שמנסה לדלות ממוחו לדיון
הודעה אחרונה מאת kompy, -
Opel Manta ?
מאת luckies- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש למישהו מושג אם הרכב הנ"ל הגיע לארץ ואם כן אז איפה אפשר לראות אותו? ואם יש למישהו פרטים אני ישמח תודה http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2066646.jpg
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה שעלתה בדעתי הבוקר תוך עיון בכתבה על תיבות הילוכים רציפות. התיבות הללו מציעות בדרך כלל מצב פעולה אוטומטי, או מצב ידני, שבו התיבה מאפשרת מעבר בין "הילוכים" שנועלים את התמסורת הרציפה על יחס העברה מסויים. תהיתי, האם לא יהיה מעניין לתת לנהג שליטה רציפה על התמסורת... כלומר, אפשרות להסיט את יחס ההעברה מעלה-מטה באופן רציף. האם יצרן מכוניות הציע אי פעם, אפילו כקונספט, תיבה שכזו? מה דעתכם, באופן תיאורטי, על מין אופן תפעול שכזה?
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שימו לב לקישור הנ"ל - http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A15616-2002Sep13.html GM כל כך נואשים מסאאב, שהם החליטו להעתיק מפז'ו-סיטרואן!!! בסאאב 9-3 החדשה יש סרן אחורי עם היגוי פסיבי, מה שאמור לשפר את האחיזה בפניה. (הסאאב הקודמת בהחלט היתה צריכה את זה). וסוף סוף הם נפטרו סופית מהמנועים האטמוספריים שלהם, והציבו את רף הכניסה על 175 כ"ס מכובדים בהחלט ממנועי 2 ליטר. שימו לב גם להשוואה של הסאאב להתנהגות של BMW. יש למה לחכות. לסיום - פרט טריוויה קטן ומעניין - הסאאב 900 (כלומר ה- 9-3 הנוכחית) היא המכונית שבולמת מ- 100 ל- 0 הכי מהר בעולם (יותר מהר מפורשה!) איתן בטאמן ורוני - כשתהיה לי סאאב, תרצו לעשות השוואות?
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום הייתי בספארקו במקרה (בהפסקת הצהרים...) - יש שם תמונה של ה-106 של גבי סרוגו וכתוב שהיא מוצעת למכירה... 155 כ"ס, מוכנה למרוצי ראלי. עלות? המממ... בואו נגיד שזה או זה או משפחתית גדולה חדשה - המחיר הוא 30000. רוני, זה בדולרים
הודעה אחרונה מאת sronis, -
שאלות לגבי בליינדר 1 2
מאת Shays- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני כמה חודשים היתה התארגנות הפורום לרכישת בליינדרים במרוכז. כרגע אני וכנראה עוד 3 חברים מעוניינים לרכוש במרוכז ואשמח לעוד מצטרפים, בכל אופן אשמח לקבל מידע מכל מי שרכש בפעם שעברה, כמו מחיר, התקנה, אחריות, יעילות. תודה שי שנמאס לו שיורים עליו
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.rally.co.il
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
-
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלושים וארבע שנים אחרי שהוצגה הXJ6 המקורית, חושפת יגואר את סדרה-XJ החדשה. הXJ החדשה, שתמונות בלעדיות שלה אתם רואים כאן (למטה) לראשונה באתר ישראלי, תחשף לקהל הרחב בתערוכת פאריז באוקטובר השנה ושיווקה יחל באביב שנה הבאה. לXJ החדשה מרכב קל ב40% מהXJ היוצאת, ובו בזמן 60% קשיח יותר, כך טוענים ביגואר. אחראים ל"דיאטה" וההקשחה של המרכב הם רכיבי אלומיניום ומגנזיום, כמו גם שיטת הרכבה והדבקה השאולה מטכנולוגית הרכבת מטוסים. הXJ החדשה שוקלת למעלה מ200 ק"ג פחות מקודמתה, השג מכובד למדי. הXJ אחראית ללא פחות ממחצית מכירות יגואר מאז ומעולם, עם 800 אלף יחידות שירדו מפס היצור מאז ועד היום. העיצוב ממיך את הקו המסורתי של יגואר, ובקוויו המאופקים הוא מזכיר את הX-טייפ …
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
כואב הלב ...
מאת RedR-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סוף שבוע בחורשת טל ... נשמע מצויין ... הבת זוג ועוד כמה חברה ... נשמע סבבה... נסיעה של 280 ק"מ מהבית שלי ... מה יותר טוב ... לקחת את הלאנטיס דלקן של ההורים כי אין כסף למיכל וחצי של 98 .. בעיה !!!!... אין לכם מושג כמה כאב לי הלב בכבישי סללום מדהימים בצפון שאני נוסע על אוטומט 1600... כל סיבוב המלווה וכל עיקול הלב כואב... כל יציאה מפנייה אתה רוצה לשמוע את הצעקה של ה 6500 סל"ד והפילטר הפתוח שפשוט צועק ... תן בי עוד ... זה לא מזיז לי !!! ( מזכיר לי סרטים כחולים ולכן נפסיק ! ) . אבל לאחר יציאה מסיבוב אתה נותן גז... הקיק מגיע .. והמהירות עולה לאט לאט .. בלי שום רעש מנוע עמוק ... בלי כלום ... אבל לפחות הדלק בחינם !. באותו זמן אני חו…
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אז ככה לקראת חשיפתה של המכונית החשוב ביותר לבית רנו בעוד כחודש וחצי בתערוכת פאריז, נחשפו עוד תמונות ונתונים על המגאן החדשה והמטרה היא כרגיל עיצוב מיוחד נקרא לזה. אז רציתי לשאול את חברי הפורום מה דעתם על המדיניות המוזרה משהו של רנו, לעצב בצורה מיוחדת ויוצאת דופן. האם ההימור של רנו באמת יצליח לאור העיצוב הקונבנציונלי של ה-307 והגולף? או שזה יהיה סופה של קריירת ההימורים של רנו וסופו של המעצב הראשי? על העיצוב של רנו דובר לא מעט. החל מהקנגו שהשפיעה כנראה על כולם. זה גלש לאוונטיים ומשם לקליאו החדשה, הוול סאטיס מזכירה מאד את האוונטיים, ואפילו הלאגונה הושפעה קלות ועכשיו המכונית החשובה ביותר לרנו - המגאן. המגאן החדשה תצויד בהתאם למסורת של רנו במלא ציוד הבט…
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הקא עברה מתיחת פנים קלה, ובאותה הזדמנות הוסיפה פורד עוד שתי חברות למשפחה המוצלחת. פורד KA המחודשת רוצים קצת ספורט בחיים? קבלו את ה-SportKA מנוע דוראטק 1.6 ליטר 8 שסתומים עם 95 כ"ס ב5500 סל"ד וכ14 קג"מ ב4250 סל"ד רוצים יותר? או בעצם.. פחות? פחות גג! אז בשבילכם יש את ה-StreetKA חישוקי 16'' ועוד עשרות אינצ'ים של סטייל כיף גם מבפנים... כל הנתונים על ה-StreetKA בקישור המצורף http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2047247.doc
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
תאורת ניאון
מאת Adabbbbbb-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון אם תאורת ניאון בתחתית המכונית? מה צריך בשביל להתקין? (אני לא הולך להרכיב ברכב אבל מעניין אותי עלות וכמה זה מורכב אם בכלל..) עוד משהו.. האם יש אם זה בעיות מבחינה חוקית?
-
אני ילד!!!
מאת בטאמן 16V- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סתם, זה היה נורא משעשע, שמעתי עכשיו את הפרסומת של גלגל"צ של "מי שחושב שנהיגה מהירה עושה אותו קול (COOL, לא VOICE) הוא סתם ילד". אז אני ילד. או שבעצם ההפך, אולי אני זקן? הרי אפילו הסברנו לשוטר היום שרק בדקנו בלמים ולא נהגנו מהר... כן כן, במסגרת "השווה את התאומות" יצאנו רוני ואני לעשות את הרייס ההפוך הראשון בהיסטוריה. היה קטעים. בהתחלה חשבנו לעשות את זה כמו רייס. נסיעה ביחד, שלושה ציפצופים ובלימה. זה הוכיח את עצמו שגוי בגלל הפרשי הלחיצה. אח"כ עברנו לשיטה הטובה יותר - האצה ביחד עד לסימן מוסכם על הכביש (שיהיה לא חינוכי להגיד מהו) ובלימה כשמגיעים אליו. אחרי פעמיים כאלה (אגב, המכוניות שלנו בולמות די דומה, מה שגורם לי לחשוב שרוני צריך להחליף רפידות יותר מה…
הודעה אחרונה מאת בטאמן 16V, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סקר! המטרה: ליצור את המשפחתית האולטיבטיבית שכל אחד יכול לקנות הדרך: קניבליזציה! נניח שאתם עומדים במגרש שבו יש מכונית אחת מכל דגם חדש המוצע היום למכירה, בקטגורית המשפחתיות (האצ'בק או סדאן � ולא חמות!) ואתם רוצים ליצור מכונית חדשה מאפס, כלומר לקחת רכיבים שונים מהמכוניות שלרשותכם. במה תבחרו למעשה, הסקר מתחלק לשניים: מערכות פנימיות ומראה חיצוני. הדוגמה שלי מראה חיצוני: פנסים קדמיים � אודי A3 פנסים אחוריים � טויוטה RunX גריל � אלפא 147 מכסה מנוע וכנפיים קדמיות � פיז'ו 307 שמשה אחורית � סיאט לאון שמשה קדמית � פיז'ו 307 פגושים � טויוטה RunX מראות צדדיות � אלפא 147 דלתות � אלפא 147 בגאז' � לא צריך מערכות פנימיות: הנעה - AWD של…
חוזרים לבית הספר... 1 2
מאת Taliko- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשעה "טובה" אני מצטרף, לאחר 3 שנות נהיגה, למועדון האקסקלוסיבי של מודרכי "נהיגה נכונה\מונעת". שתי שאלות: 1) מה הפרוצדורה, הבנתי שזה 3 מפגשים, יש בחינה בסיומם ? 2) יש אפשרות ללעבור הדרכה במיקום אחר, נוח יותר מהמיקום שבטופס ? נו, נראה מה יגיד המדריך כשאספר לו שתפסו אותי על 134 קמ"ש באילון בלילה , אחרי שדקה קודם שייטתי על 160+ ...
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
החלפת מנוע...
מאת Ranster- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במידה ואני מעוניין להחליף מנוע במנוע בעל נתונים זהים, מה אני צריך לעשות על מנת לרשום את אותו מנוע ברשיון הרכב? יש צורך באיזשהו שטר מכר? או שעצם העובדה שהרכב ממנו נלקח המנוע הוא בבעלותי מספיקה?... תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
אלפא 147 סלה ספיד 1 2 3
מאת RedR- 41 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם , יצא לי היום לנסוע ב - 147 2.0 סלהספיד ... בהחלט רכב מדהים , מפואר ... יפה ... מנוע 2.0 שסוחב מצויין ( בעל צליל מצויין ) אבל כמישהו שציפה למשהו מדהים מהגיר ( + ו - מכל צד של ההגה ידליק כל אחד ) אני חייב להגיד שאני מאד מאוכזב ... בנסיעה רגועה הגיר מעביר הילוכים מאד לאט ולא נעים ( לאנטיס עושה את זה יותר כיף )... בהעברת הילוך בפול גז הוא מעביר הילוך מהר ובכיף אבל עדיין אתה לא יודע מתי בדיוק ההחלפת הילוך תגיע. מאד נהנתי מההגה ... זאת בהחלט חוייה מדהימה באוטו הזה ... כבעל 106 ראלי עם שלדה מצויינת והגה מצויין אני חייב להגיד שהגה ותגובות השלדה של ה- 147 משתינות בקשת על הראלי שלי ( שלא תשמע את זה ! ) ... אבל עדיין .. למה לעשות כזה גיר מ…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
זה התחיל אי שם בשנת 1984 בתצוגת פאריז. היא עמדה לה שם מוצגת לראשונה. קראו לה - 205T16 Serie 200. למה 200? כי יוצרו רק 200 כאלו לשם ייצור גירסאת ראלי מאוחרת יותר. ה205 הזו הוצגה כאמור בשנת 84' מצוידת במנוע הT16 שהיה מורכב מ4 צילינדרים עם 16 שסתומים DOHC ואיך לא - טורבו. זו הייתה בעצם גירסא נוספת אך שונה מאד מכל 205 שיוצרה אי פעם. המנוע היה מרכזי לשם כך הוסר המושב האחורי ושונתה השילדה כדי לאפשר הנעה כפולה. מכסה המנוע נפתח מהמקום בו ב205 רגילות יש חלון אחורי. כמובן שהשילדה שונתה פלאות. היא הורחבה ונוספו לה כונסי אויר מאחורה וכונס אחד גדול על מכסה המנוע. ניפוחיה היו דומים מאד לצרפתיה אחרת בשם רנו 5 טורבו. התוסף לו ספוילר קטן מאחורה …
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
בקשת סליחה
מאת zohar_clio- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יום כיפור הגיע ואיתו הגיע הזמן לבקש סליחה. אני מבקש סליחה מכל האנשים ש'נהנו' מההתנהגות שלי על הכביש בשנה האחרונה : - נהגים שאני צופר להם כל יום. מצטער, זה כבר לא נשלט, זה אינסטינקט. - נהגים שאני צועק ומקלל אותם, אם בעל פה ואם בלב. - נהגים שאני עוקף בסלאלומים בכבישים מהירים (מצטער, אני יודע שזה מסוכן, אבל לנסוע לאט עולה לי בבריאות). - נהגים שאני 'מבהיל' תוך כדי נהיגה מסוכנת. - הולכי רגל שאני 'מבהיל' תוך כדי נהיגה מסוכנת. ובמיוחד, סליחה מיוחדת מ : - נהגי המוניות והאוטובוסים שלא נכנסים לתחנות (מצטער על ים של קללות מדי יום). - שוטרים מכל סוג וצבע - ובעיקר, מנהג הסיוויק הצעיר שהבהלתי אתמול עד כדי עצירה וצפירה כשאני נהנה מהיגוי יתר ומשחק על הגבול ש…
הודעה אחרונה מאת ראלימן,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,525 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- urich
- Moshe c
- Accent Coupe
- Rongaflugen
- Night Driver
- ArikB
- hans
- Michazzz
- שביט
- גולדן191
- ארז 1
- Pika007