רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
השאלה מופנית לאלו בפורום המחזיקים רכב פרטי (ורישיון נהיגה). ובתשובה אפשר לרשום אומדן שלכם כמה מתוכם באחוזים הם נסיעות "פאן", או נסיעות "מיותרות" לצורך נהיגה נטו, וכמה מנהלתיות. בונוס לאיציק - תכתבו גם כמה פעמים אתם עושים טיפול בשנה ממוצעת. .
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
שלולית מסוכנת
מאת razmel-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לינק מעניין. http://www.minca.cz/suzuki/
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
צריכת דלק בקיק דאון 1 2
מאת maxim-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם צריכת הדלק כאשר אני לוחץ על המצערת עד הסוף וכשאני לוחץ על הקיק שווה או לא? הרי הקיק מוריד הילוך, ולדעתי מוזרקת אותה כמות של דלק. האם צריכת דלק היא פונק' של הסל"ד? מה בערך ההבדל בצריכת הדלקת בנסיעה 90 קמ"ש או 120 או 140. האוטו הוא VW BORA 1.6
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המקום...כביש מס' 40 מצומת בילו לכיוון נתב"ג , כביש בינעירוני מהירות מותרת 90. השעה 05:00 .הכביש ....ריק, תנובה, אנג'ל ,שתיים שלוש פרטיות לא יותר ואני עם הוולקן על 120++, כאשר לפתע עוקפת אותי אוונסיס תנועתית ללא כל הבהוב , סירנה או איזה "סיטרואן עצור בצד"......כאילו פתאום הופיעה משום מקום במטרה לגרום לי לרעדה או להתקף לב על הבוקר. מה שכן.... משום מה כנראה שאותו שוטר שהיה בניידת היה אולי במצב רוח טוב והוא המשיך בדרכו.... וכך גם אני....,אך עם קצב לב מהיר יותר....!
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום ביקרתי בסוכנות מרצדס בשביל להתרשם מהסמארט. לא אני לא מתכוון לרכוש אותו, סתם יש לי חופש והמון זמן פנוי ולכן הלכתי לראות. האוטו מאוד יפה, שילובי צבעים וכו', גרסת קבריו מאוד נחמדה. באמת יופי! אז הסתכלתי על המחיר 80K לפשוטה ביותר (רגילה). ו100K לקבריו הפשוטה ביותר. המחיר יקר, אך חשבתי לתומי שהוא כולל הכל ואז הוא עדיין יקר מאוד, אבל נסבל בצורה זו או אחרת... אם כי עדיין הייתי ממליץ על רכב אחר, אלא עם הפוזה היא הדבר החשוב ביותר או פשוט מתאהבים בצורתו (היפה מאוד לדעתי) של הרכב. אבל אז ישבנו עם הסוכן לקבל מחיר על הכביש... ובדקנו את רשימת התוספות - ועכשיו - התוספות! רדיו, רדיו דיסק או רדיו טייפ - כולם תוספת. מד סלד! - תוספת! שעון זמן - תוספת!…
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תגידו, לא אמרו שהפוקוס RS החדשה תהיה יקרה מאוד? ראיתי במקרה (ב-EVO) שהיא עולה 19,995 פאונד, בעוד האימפרזה WRX עולה קרוב יותר ל-21.5K פאונד! אפשר לעשות מזה סקר, מה הייתם לוקחים - אימפרזה או פוקוס, אבל השאלה המעניינת יותר תקפה דווקא לשוק הישראלי ולא תופסת בעולם: מה הייתם לוקחים, RS או CTR? תחשבו על זה: אם הפוקוס תתומחר בארץ כמו בחו"ל אזי שהיא תהיה יותר זולה מ-WRX, שעולה כמו CTR בארץ. השאלה הזו לא תקפה בחו"ל כי בחו"ל CTR עולה ה ר ב ה פחות. יצויין כי נהגתי בגרסאות החלשות של שתיהן, ואם החזקות דומות לחלשות - ל-CTR אין סיכוי, אבל משהו בי אומר שזה לא בדיוק המקרה. ועוד פרט מעניין/חצי חידה לסיום: בכדי להתמודד עם המומנט, בהילוכים ראשון ושני מוגבלת גדישת הט…
הודעה אחרונה מאת Tals, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עכשיו בערוץ 30 בYES
הודעה אחרונה מאת Shays, -
פג'ו GTI וראלי 1 2
מאת maxim- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
סליחה על הבורות, אבל .... מישהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין פיג'ו רגילה ל GTI או לראלי. והאם קיימים גם במכוניות אחרות(אני יודע שיש GTI אחרות) ראלי?
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל כך הרבה אנשים יורדים על כריס באנגל המסכן, בפורומים השונים... בלי קשר לזה שאני אישית חושב שה-7 החדשה היא חללית נפלאה למראה, הנה קצת רקע על האיש, שעשה עוד הרבה דברים בעבר... כריס באנגל נולד באוהיו ב-1956. אמנם נטול גנים איטלקיים, אך כבר מגיל צעיר עבד עם אביו על שיפוצי מכוניות במוסך המשפחתי, ונמשך לתחום הרכב, בכיוון ההנדסי-עיצובי. כריס התקבל לביה"ס לעיצוב בפסדינה ב-1977. הוא התחיל לעבוד בעיצוב פנים באופל ב-1981, אליה הוזמן עוד לפני סיום לימודיו, שם פיתח בין השאר (עבור מכונית הקונספט "ג'וניור") לוח מחוונים מודולרי מקורי. המחוונים היו מאורגנים בקופסאות המתחברות לדשבורד, והנהג יכול היה להוסיף, להוריד ולסדר אותם לפי צרכיו והמידע המעניין אותו... ממש Information Port…
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי כמו שרובכם יודעים לפני חודש נתפסתי שאני נוסע במהירות "מופרזת" של 76 קמ"ש במקום 50 קמ"ש ברמת גן וקיבלתי דוח של 750 שקל. מעניין אותי לדעת מהן הדרגות מהירות שבין 270-750 שקל קנס?, 20-25 מעל המותר? דבר נוסף, שמעתי שנהוג להפחית אחוז מסויים מהקריאה של הממל"ז כתוצאה מסטיה\זיוף בממל"ז, האם זה נכון? תודה שי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ביום רביעי שמנו פעמינו מתן ואני, לעבר נווה צדק מבורכת הנופים האורבניים היפיפיים. על רקע בניינים ישנים ומחודשים, צילם מתן בכשרון מופגן את המגאן שלי שעומדת בפני מכירה ברגע שימצא קונה ראוי (ראוי = עם מזומנים בכיסים )... לפניכם תוצאות ערב הצילומים (ושאני לא אשמע שום הערה על הנורה השרופה מאחור ) רנו מגאן, כמה נתונים וגם ניסוי קטן: -המגאן נקנתה בשנת 1998 כדגם 99' והחליפה סובארו ליאונה סטיישן. -מנוע 1.6 8 שסתומים שקט וחסכוני, אך עצל. 0-100 ב13.7 שניות, 170 קמ"ש מרביים. -המגאן גמעה 65,000 ק"מ בארבעת שנותיה. -אחזקתה זולה, אך אמינותה לא מושלמת: חיישן הצתה הוחלף פעמיים (פעם ראשונה במסגרת האחריות ללא תשלום), הגיר נדרש לשיפוץ במסגרת…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.ynetcenter.co.il/SearchOut.asp?Z=C&TZ=MhValue&search_nm=v&Page=1&sMnfAndModel=%E0%E5%E3%E9%7CA-8%7C%E8%E9%F4%E8%F8%E5%F0%E9%F7&nTySBxInd=0&nCarMhLI2CarMhTyCd=11%2C21&sMhLI2MhModelCd=17_58&nMhLI2MhMnfCd=17&nCarMhModelYr=1996&sCarMhLI2MhSubModelCd=17_58_85&nCarMhLI2MhGearTyCd=3%2C4&nCarMhLIEnVolRnd=2800 לראות ולא להאמין!
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מי שהיה ומי שלא, יכול להביע הערכה חיובית או שלילית הכל יקודם בברכה. תגיבו ונדע מה לשפר.... תודה לכל מי שהשתתף . יניב.
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב, היום היה יום צילומים פורה מאוד מבחינתי. צילמתי 227 תמונות במצלמה שלי והיה חבל"ז . לקראת סוף היום מתן (אשף הפורום בצילום) לימד אותי כמה דברים על גודל צמצם ומהירות חשיפה במצלמה הדיגטלית של אבא שלי , ומאז התחלתי לרוץ בתמונות כשכל אחת תמונה משהו לא נורמאלי. אז תודה רבה רבה למתן , ותהנו מהתמונות ! מה שיש כן - דגימה קטנה . לשים לב , התמונות לא קטנות בגודל אז למי שיש חיבור איטי שימתין , זה כדאי ! (גדלים ממוצעים בין 100KB ל200KB) . http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2083297.jpg http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2083299.jpg http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2083301.jpg http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2083303.jpg http://prdupl02.ynet.…
הודעה אחרונה מאת חלי, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים ? לא עדיף ככה ?
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב במה נתחיל... הסיוט כמעט הכי גדול של הנהג- אני "טס" בסביבות השעה 3:00 לפנות בוקר (הכבישים ריקים) מכיוון צומת רעננה דרום לכיוון הוד השרון, ומי שמכיר יודע שיש שם הפניה/הטיה אחרי "מרכז שרונה" (מול המשטרה) לכיוון הוד השרון (למרכז), אני מאוד מאוד אוהב לקחת את הפניה הזו על הגבול (כשאין מכוניות כמובן), ולהפתעתי בדיוק באמצע הפניה הייתה שלולית מים כזו שרק מעלה את השמן מהכביש... טוב ונמשיך לעוד מאירועי הסופ"ש- מי שנוסע על כביש ירקונים יודע שהם קירצפו את הכביש בדיוק ביצאה לכיוון פ"ת, יש שלט קטן שמתריע כ-100מטר פלוס מינוס מהמקום על הקירצוף (כל הכבוד למע"צ :mm_tongu: ), בקיצור שחזרתי מהמפגש, היו שם שתי תאונות נפרדות אבל באותו מקום, אתמול בלילה גם הייתה שם תאונה עם במ…
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כל מי שהיה יום שישי הזה במפגש ראה איזה מפגר משתולל בצורה כזאת שבנס אף אחד לא נהרג ושום אוטו לא נפגע ... שמעתי מרוב האנשים שדיברתי אתם שהם נגד זה ואפילו היו אנשים שרצו להזמין עליו משטרה ... למה אנחנו לא עושים שום דבר בנושא ? מה הבעיה להתאגד ולמנוע את התופעה הזאת ? הרי זה לא יגמר טוב ... !!!! אני מציע התאגדות בנושא וטיפול מיידי , מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת Lior_Volcane, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול קרה לי מקרה לא נעים באחת הנסיעות שלי בשעות הצוהריים עקפתי רכב תמים על מהירות מפגרת לחלוטין ואיך שאני מתקרב לקצה הקדמי של הרכב נחשו מה אני רואה .... כן כן מנאייק מה עושים עכשיו ?אין סיכוי שאני יצליח לעצור הייתי ממש קרוב אליו לדעתי משהו כמו 150 מטר . מה שהספקתי לראות שהוא מנסה לכוון אליי את האקדח ולא כל כך מצליח לא ברור לי למה . טוב כמובן שעברתי אותו במהירות מטורפת לחלוטין ומה שהספקתי לראות זה שהוא התחיל לנופף לי ממש כבר שכמעט עברתי אותו אבל לא נראה לי שהוא הצליח לקבל קריאה כי הוא לא עזב את האקדח וקפץ לכביש אלא נשאר עם האקדח . בקיצור אני החלטתי שאני לא עוצר ובמקום זה נתתי גז והתחבאתי באיזה בית שהיה באזור קקלילומטר יותר רחוק . לפי דעתי השוטר לא יצא …
הודעה אחרונה מאת חלי, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תוכנית החרום החדשה של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים יצאה לדרך, והפעם על הפרק - ביקור תלמידים מכיתות י"א בבית לוינשטיין. לא משנה שכל המומחים טוענים שלפעולה כזו יש אפקט שלילי, שגורם הדחקה וניכור שתוצאתם נהיגה פזיזה עוד יותר. מר יצחק אשל, מנכ"ל הרשות, עורך ניסויים משל עצמו: "אולי המפגש עם הנפגעים בתאונות יצמצם במשהו את הנתונים הקשים", אמר יצחק אשל, מנכ"ל הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. "על פי התכנון, הביקור יימשך ארבע-חמש שעות וילווה בצוות מחקר שיבדוק את תגובות התלמידים. אם ניתוח הנתונים יצביע על תוצאות חיוביות, ישתתפו בשנה הבאה בפרויקט כל בתי הספר בארץ". (מתוך הכתבה בידיעות אחרונות) אכן, "אולי" זה יצמצם את הנתונים. ו"אולי" לא. "אולי" המצב יהיה גרוע עוד יותר. …
הודעה אחרונה מאת רן 56, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הלכתי היום לראות את מירוצי הסופרמוטארד המחתרתיים שמתקיימים בארץ מזה כחודש וחצי, בארגון של גרעין של חברה' מפורום האופנועים של תפוז. סופרמוטארד (או סופרמוטו אן פשוט SM), למי שלא מכיר, זה אופנוע שדומה בבסיסו לאופנוע שטח, אבל הגלגלים והצמיגים הוחלפו בכאלה המיועדים לכביש (או למסלול אספלט), המתלים הוקשחו, הבלמים שופרו, ועוד שינויים ושיפורים כמיטב הדמיון. יש אופנועי סופרמוטו מקוריים מתוצרת KTM, אבל רוב אופנועי ה SM בארץ הם אופנועים דו שימושיים שהוסבו (חלק בהשקעה מינימאלית, וחלק בהשקעה אדירה) למפלצות SM. באירופה יש ליגות מסודרות של מירוצי SM. הגדולה של מירוצים אלה היא שעושים שימוש במסלולים הדוקים וטכניים יחסית (פעמים רבות במסלולי קארטינג), והמהירויות איטיות ביחס לס…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא, לא מה שאתם חושבים לא זו של הוריי, אלא אוטומטית עם תחת אמנם יש לי סלידה עמוקה מאוטומטיות, אבל לא סבלתי בה עד כדי כך. היא לא רעה בכלל מבחינת תאוצה, מהירות ובלימה� קצת הגזמתי בסל"ד בתאוצות, אבל בסך הכל היה ממש נחמד הנוסע (בעל הרכב) אפילו הסיק לקראת סוף הנסיעה שאני ממש 'חולת הגה' אולי יום אחד עוד איזה מיליון שנה, יצא לי לנהוג במגאן ידנית קומפקטית�
הודעה אחרונה מאת Miura, -
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
(רזולוציה מומלצת לצפייה בשרשורי תמונות: 1024X768) לכבוד תערוכת פאריז שמתקיימת השנה חושפת קבוצת פיאט שתי מכוניות מעניינות למדי. האחת, סטיישן נחוצה לשוק הארופי, היא לפיאט כמו אויר לנשימה. השנייה, גרסת הבוי-רייסר של ה147, הלא היא ה-147GTA לה כה ציפינו. אחת למשפחה הסטילו סטיישן, מצטרפת לגרסאות השלוש והחמש דלתות שהוצגו בתערוכת פרנקפורט שנה שעברה, לקטגורייה החשובה בארופה - המשפחתית הקומפקטית. בארופה, בניגוד לישראל ישנה חשיבות גבוהה מאוד לגרסאות סטיישן, ולסטילו משימה של להכנס לנעלי המריאה וויקאנד - וגם להצליח בניגוד אליה. לסטילו סטיישן חמישה מושבים בקונפיגורציה סטנדרטית למדי, עוד סממן סמוי למצבה הלא מבריק בעליל של קבוצת פיאט בימים אלו. הדיבידנד מכך הוא כ…
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מירוץ הראלי במסגרת WRC מתקיים בסוף השבוע. אם אתם מחוברים יש שידור של רדיו עם תוצאות וראיונות. http://www.wrc.com ג'יל פניצי שחזר אחרי פציעה מוביל אחרי ה SS ה 5. וביחד עם תצוגה טובה של פיג'ו נראה ששוב ה silver bullets בשליטה תהנו
הודעה אחרונה מאת זאב 206 GTI, -
טוב. כבר יומיים שאני כאן. יותר שמן (אייכס - 2 קילו!! ) יותר שזוף יותר עייף. הכל מתחיל בשבוע שעבר בשעה ארבע בבוקר. אחרי שהוערתי בנשיקות וליטופים (צעקות" קום כבר" וכאפות) שירכתי דרכי למקלחת ושתיתי כוס קפה, נכנסתי למונית לכיוון נתב"ג. באופן מפתיע, האיילון (ר' מגרש המשחקים שלנו) היה סגור. המונית קיצרה דרך חיפה עם קריצות קלות לאזור רמת הגולן. בעודי מתרווח על מושב האוקטביה הרחב, החליט הנהג (שנראה עליז באופן חשוד בשביל אדם שקם בשתיים בלילה) להפגיז אותנו בלהיט "פקח אני פורק סחורה" שצירצר דרך הרמקולים כמו ציריה שבורה של סובארו די אל 85. בכניסה לנתב"ג נבדקנו בצורה שיטחית ואחרי שהתגברתי על הכאבים בפי הטבעת נכנסנו. רק בדיוטי פרי גיליתי ששכחתי כרטיס אשראי... אחרי…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שאלה לתומר או כל שאר מדקלמי המק"טים. האם גם ל-VTS (או 106GTI לצורך העניין) יש בלוק TU? האם ייתכן שהחלפת ראש+ג"ז תיתן לי 120 כ"ס? וכל זאת מבלי לשנות כלום ברשיון?
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני יומיים חזרתי מהעיר הדרומית אום-רשרש. חמישים ומשהו שנים אחרי שסבא שלי, עם עוד כמה פלמ"חניקים, שחרר את הכפר העלוב, המקום התפתח היטב וכיום הוא ממוקדי הערסים הבין-לאומיים. מהר מאוד הבנתי שיש רק סיבה אחת ששווה לנסוע לאילת בשבילה - צלילות. אז שהורים של חבר שלי טסו ללונדון הקרירה והשאירו לו את הברלינגו המשפחתית, נחתה לידנו הזדמנות פז לנסוע לשם ואפילו לעשות את זה בזול. בזריזות העמסנו את ציוד הצלילה (מאזן ציפה מלא טלאים ווסתים שנקנו יד שניה מז'אק קוסטו) על הטנדר המרווח ודהרנו דרומה. בוא נגיד שטכניקת הנהיגה של חבר שלי מעניינת. הוא מזמן הבין שאין צורך להחזיק את ההגה בידיים אם אפשר לשלוט בו בעזרת הרגל. אבל מצד שני, הוא בהחלט חושב שיונדאי אלנטרה היא פסגת הטכנולוגיה (עוד נחז…
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוקר יום שבת. הציפורים מצייצות, השמש זורחת, איזה יופי... איזה זורחת ואיזה בטיח. 5:15 AM, אפילו התרנגולים עדיין ישנים. חושך מצרים בחוץ. אבל אני קם. הבטחתי לעצמי טיול, ואני הרי לא יכול לאכזב אותי. כבר כמה חודשים שלא יצאתי לטיול נהיגה, אז היום הגיע הזמן. מתארגן, יוצא לאוטו, שמן מים, מניע, מעביר את תכולת הבגאז' אל מאחורי המושבים הקדמיים ובודק לחץ אוויר בזמן שהמנוע מתחמם. מגלה שלמרות שהוספתי לפני בדיוק שבוע הלחץ נמוך ב-5 PSI ממה שצריך. טוב, נוסעים לתחנת הדלק בסוף רעננה בשביל המד הדיגיטלי (מד אנלוגי זה חרא, לא שהדיגיטלי כל כך מדהים - הוא שם לי קודם 42, אח"כ ירד ל-27 ורק בסוף התייצב על 35, כמו שרציתי). פתאום אני מגלה שכבר 6:30, וקבענו בתחנת פז בשער הגיא ב-6:45. …
הודעה אחרונה מאת sronis, -
סקר קטן.... 1 2
מאת a®iel- 24 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אם הייתם יכולים והייתה נחה עליכם הרוח המתאימה - באיזה צבע הייתם צובעים את הרכב שלכם?????? תתפרעו!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת Miura, -
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הנעה האחורית אוהבת ממונט,והרבה,איך שאלת השאלות- איך אני מעלה מומנט חוץ מצי'פ שהבנתי שלא ממש עושה פלאים,אגזוז זה כבר ידוע פילטרים זה גם ידוע כל אלה ביכלל משפרים סוסים ולא מומנט אולי רק הצ'יפ אבל ממש קצת,אז איך לפי דעתכם אני מעלה משפר מומנט?(ירון אמר שטורבו יש לכם עצות אחרות?) נהגתי באוטו של חבר נו טוב אם אתה מתעקשים,אלפא 33 עכשיו שהייתי בתחנת דלק פתחתי מכסה מנוע לא בדקתי שמן מנוע אלא שמן הגה,עכשיו השמן היה מוקצף,אבל ממש מוקצף זאת אומרת שהוא היה בצבע ורוד\אדום מין מיקס כזה,עכשיו יש סיבה לדאגה או אין? יכול להיות ביגלל שהרכב זז עליות ירידות וכו'? עוד מחשבה שניכנסו מים לשמן.. 8-{ שמן גיר באלפא שלי איפה הוא נמצא?,איפה הפתח ניקוז שלו? איך אני מוסיף מרוקן? תודה. יצא קצת א…
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
"ניסאן- משנה את חוקי התנועה". 5 מילים על שלט חוצות נוצץ יכולת לגרום לילד בן 8 לאושר אינסופי. ידעתי שאבא שלי קנה "ניסאן" , הידיעה שעוד כמה ימים תתצטרף למשפחתנו מכונית חדשה גרמה לי לתחושת התעלות וצפיה שקשה מאוד לתאר. הפרוספקט הפך לבן לוויה קבוע שלי, לחלק ממני, איתו נשמתי, ישנתי ועשיתי כל דבר שילד בן 8 עושה- כי ממש חיכיתי לרגע, אותו רגע בו אקפץ למושב האחורי ואפליג עם אבי בניסאן החדשה שתשנה את החוקים ואת כל מה שהכרתי עד עכשיו ממכוניות כמו שהבטיחה. 9 שנים מאוחר יותר, לאחר שהקסם והאושר אשר הקרינה המשפחתית היפנית התפוגג מנפשי, הוגשו לידי המפתחות. "סע לאט ובזהירות" הדהד קולו הסמכותי של אבי. "זה לא סקיליין, אבא" מלמלתי וטרקתי את הדלת. אני כמובן, ידעתי למה לצפות. הרי לימ…
הודעה אחרונה מאת דין007,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,525 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- urich
- Moshe c
- Accent Coupe
- Rongaflugen
- Night Driver
- ArikB
- hans
- Michazzz
- שביט
- גולדן191
- ארז 1
- Pika007