רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
http://www.hnn.co.il/galleries_show.php?id=6549 איך לעזא קורה דבר כזה? איך?
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברוח הגעת המיטו לארץ נזכרתי בסירטון של ה8C שראיתי לפני זמן מה. בתור חובב אלפות מושבע, התאכזבתי קשות מהביקורת החריפה שמכונית כזו עם כל כך הרבה ציפיות ספגה. הנה הלינקים למי שלא ראה: בסרט THRILLER של קלארקסון http://il.youtube.com/watch?v=HPtWtm-x8k0 מבחן בטופ גיר (שימו לב לתוצאת המסלול הכל כך מאכזבת) http://il.youtube.com/watch?v=_JGiiUjfwmQ שם, עיצוב, מיצוב, ומסורת... הכל ירד לתמיון. צפייה מהנה.
הודעה אחרונה מאת S^M, -
שלום לכולם בעקבות השינויים במצב הכלכלי חברות רבות החליטו לנקנק את העובדים ולחייב אותם על הקילומטרז' של הרכב אני עובד בחברת ריטליקס ופה החליטו שכל עובד יקבל את המרחק מהבית לעבודה בקו אווירי וכאשר הרכב צורך דלק ביחס של 1:10 + 600 ק"מ בחודש לפנאי. לאחר שבדקתי והתעצבנתי גיליתי שלמרות שנותנים לי 30 ק"מ ביום [בפועל אני נמצא במרחק רב יותר וגם הרכב מה לעשות צורך יותר מ היחס הזה ,מאזדה 3 בפקקים עושה משהוא כמו 1 ל 8 ] אז תהיתי האם שווה לי להחזיר את הרכב ולקנות משהו משומש גיר ידני שאני יאהב ? אז הנה השיקולים למה בעד: -------- 1. אם אני מחזיר את הרכב אני מקבל 2400+ שקל לחודש בנטו !!! 2. אני אסע ברכב שאני רוצה ונהנה ממנו לא מאזדה. 3. בחישוב מהיר שעשיתי תחזוקה של ר…
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה בכותרת. האם ריצוף מספיק כדי להגדיר מדרכה? או שחייבים להיות הפרשי גבהים? (האם מדרכה בגובה הכביש נחשבת מדרכה?). חבר קיבל דו"ח כי חנה על מדרכה כזו.
הודעה אחרונה מאת bara_fxp, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 912 צפיות
רציתי לדעת האם קיים מועדון פולסווגן ומה הכתובת של האתר שלו....??? חיפשתי מלא פעמים ולא מצאתי אולי מישהו במקרה יודע אשמח לדעת......
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
אם צריך תעבירו את הנושא לפורום אחר מצטער. תודה רבה לעוזרים צריך, אבל ההנהלה עוזרת רק בתשלום. קרא את חוקי הפורום!
הודעה אחרונה מאת xt125r, -
יצא פרק אתמול של העונה החדשה ה15 של "Fifth Gear" למי שמחפש להורדה: Fifth.Gear.S15E01.WS.PDTV.XviD-RiVER או לצפות בפרק אוןליין
הודעה אחרונה מאת PenguinXP, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 749 צפיות
שלום רב! מתעניין בנתונים טכניים של האוטו..: סל"ד \ מומנט \ כ"ס \ תאוצה 0 100 \ צריכה.. תודה רבה לעונים ! תומר.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב, אני מחפש בראשון לציון טסות לרכישה החדשה שלי ( אקסנט 3 דלתות 99) כבר שבוע ולא מוצא. פה אני חייב לציין שאני לא מוכן לקנות מגנבים כמו הום סנטר ואוטו דיפו. חפשתי בחנויות של מערכות לרכב בלי תוצאה בכלל... תודה לעוזרים הראשל'צניקים....
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 7 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
הואיל וכבר עשיתי סיבוב על הלקסוס IS250 (להלן "לקסוס"); והואיל ואינפיניטי מטווחים לאותו טווח מחירים עם ה-G37 שלהם (להלן "G"); והואיל ובפרסומיהם, מיחסים אינפיניטי ל-G תכונות ספורטיביות; לפיכך, הוסכם בין הצדדים שאערוך ל-G נסיעת מבחן. וכך עשיתי היום. אני אתייחס בדברי לא מעט בהשוואה ללקסוס, ואני מניח שגם אינפיניטי מכוונים שרוכשי ה-G שלהם ישוו אותה ללקסוס. המפתיע הוא, שלמרות שמדובר ברכבים מסגמנטים שונים, וההבדל ביניהם הוא כזה שבד"כ גורם לאדם המצוי להגיד "אין מה להשוות", בכל זאת אפשר להשוות, ובגלל המחיר גם צריך, וההשוואה הזו - למרות שהיא בפירוש מדגישה את ההבדלים, ולא מטשטשת אותם - מראה שבכל זאת יש הגיון בכך שרוכש פוטנציאלי יתלבט בין שני הרכבים הללו. …
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 3 תגובות
- 857 צפיות
הדגם הוא GL II.. האם יש בעיה בהנחה וזה אכן קרבורטור?
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 20.6 אלף צפיות
אהלן, לאחר העברת בעלות קיבלתי לידי את הרישיון רכב על שמו של הבעלים הקודמים + ספח שהרכב עבר לבעלותי. אני אמור לקבל את הרישיון רכב מודפס מחדש על שמי? אם כן? איפה למה וכמה? עברו כבר 3 שבועות. תודה, טל
הודעה אחרונה מאת matzri, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הלילה גנבו את האוטו שלי וחשבתי לפרסם גם כאן אם מישהו במקרה נתקל באוטו או בחלקים ממנו. מיותר לציין את האבל הכבד. מדובר ב 205 GTI לבנה, יפייפיה, מוסבת ל mi16. תודה, אסף ששון.
הודעה אחרונה מאת TomSilver, -
- 1 תגובות
- 828 צפיות
שלום. אפשרי להחליף את לוח השעונים (ספידומטר) ברכב למשהו נגיד בצבע לבן משהו יפה מבלי שיעשו לי בעיות בטסט . ובכללי יש מקומות שמוכרים את זה ? . תודה ויום טוב .
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. ראשית, אציין שביצעתי חיפוש נרחב והגעתי ללינקים הבאים- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63061&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94+%D7%97%D7%93%D7%A9 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231583&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94+%D7%97%D7%93%D7%A9 http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=3515494 לצערי המידע בהם אמנם עזר ברמה מסויימת לקבל תמונה כללית אך לא ירד עד לפרטים שאני מבקש לדעת. הנושא המדובר הוא- מכר שלי, תושב ארה"ב, עולה לארץ. הוא מעוניין לייבא איתו את רכבו, מודל 2008, הדגם אינו משנה אני מניח. שאלותיי הן: 1. מה הם ה…
הודעה אחרונה מאת six 4 life, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
היום מישהו לקח את הפג'ו לבדיקה, היה מרוצה סגרנו מחיר עשינו זכרון דברים ו... הלכנו לדואר, שם הסתבר שלא ניתן להעביר בעלות ואין להם מושג למה. ההוצאה לפועל היחידה שהיתה לי זה מבתי משפט ארציים עקב דוחות שהצטברו, וזה שולם לפני שלושה ימים במלואו. אמרו לי שהעיקול יורד רק עד אחרי 7 ימי עסקים. בנתיים הקונה דיי מבואס לא מוכן לתת אפילו שקל על החשבון עד שאין העברת בעלות, ואני מפחד שהוא יברח עד שיעברו 7 ימי עסקים דהיינו יום רביעי הבא. האם מישהו נתקל בעיקול אשר גרם לחסימה בהעברת בעלות? האם יש אפשרות להסיר את העיקול לפני תום שבעת ימי העסקים. תודה רבה, כפיר.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
גולף 2009 דור 6 + ג'נריישן
הודעה אחרונה מאת falou, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. רציתי להתייעץ\לקבל חוות דעת. היום בערב נסעתי בכביש מספר אחד (3 נתיבים) בנתיב האמצעי. לפתע הבחנתי לפני בניידת סמוייה (פולקסוואגן ג'טה..., עומדת בצד ומצלמת). שמחתי שאני יודע להבחין בהן ונסעתי (כמו תמיד) כחוק - 100 קמ"ש. משמאלי (בנתיב הכי שמאלי) עקף אותי רכב במהירות רבה וראיתי פלש של הניידת בדיוק כשחלפתי על פניה. לדעתי הרכב שעקף אותי היה מוסתר על ידי מכיוון שהניידת חונה בשול הימני המרוחק, כך שאין כמעט סיכוי שבצילום בכלל יראו אותו, אלא יראו אותי! מה עושים ??? (חוץ מלהמתין כמובן לדו"ח... יש מה לעשות במקרה כזה? אני מוכן ללכת למכונת אמת אם צריך!!!)
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן חברים. חבר שלי קיבל חידוש רישוי שנתי, אך על הטופס מופיע "הרכב מעוקל". האם יש מניעה להעביר אותו טסט ? תודה מראש, אריאל.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 18 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
כותרת... שלא ימשוך שיעורים שלא היה חאפר שיזרום איתך ולא יצעק עליך... שהיה לו רכב טוב ללמד עליו וגם אוטומט במידה ואני לא יצליח... יש 2 מורים שאני חושב עליהם אמיר לוי מלמד על יונדאי אלנטרה ויש עוד אחד אלברט נאור שאני לא יודע על מה הוא מלמד ואלברט הזה אמרו לי ששוה ללכת אליו רק בגלל שיש לו קשרים אם הטסטרים... נגיד אני נכשל על משו קטן הוא מדבר אם הטסטר ומעביר אותי... אבל בגגל שזה נשמע לי שכונה אני לא רוצה ללכת אליו... אם יש עוד המלצות אז בבקשה...
הודעה אחרונה מאת CFL, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, מישהו יודע אם יש תקינה להונדה S2000 "אמריקאת" עם מנוע 2200 סמ"ק? או אם יש כזו בארץ, משנת 2004 בארה"ב המנוע של הS2000 גדל ל-2200 סמ"ק. והג'נטים גדלו ל-17" קראתי בYNET שהורידו את הדרישות ליבוא אישי, ביניהם הורידו את הצורך באישור של היבואן המקומי לספק חלפים. עוד שאלה באותה ההזדמנות, אני יודע שהמס הוא 120% על רכב מארה"ב ,מה המס על אופנוע מארה"ב? תודה מראש, גיל
הודעה אחרונה מאת סלמוניקו, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, החלטתי להשבית את האוטו שלי כי נמאס לי לתקן אותו ולעבוד בשבילו. רציתי לדעת האם אני יכול להשבית את הביטוח(אני יודע שכן ,מה השלבים?) והאם אני יכול להקפיא את הטסט, ז"א שכרגע יש לי טסט בעוד 5 חודשים והאם אני יכול להקפיא אותו כמה חודשים וכשארצה לחדש תשאר לי יתרה של 5 חודשים? ושוב מה השלבים? יש אופציות אחרות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 677 צפיות
מכיוון שלא מצאתי משהו מרוכז ודומה החלטתי להרים כפפה. מדי פעם יש חבר'ה אשר זורקים שרשור עם מבחן רכב זה או אחר. הייתי רוצה לבנות מאגר מידע עם מגזינים מקוונים (לדוגמא כתבות אשר כתובות ב [עם תוכנת OLIVE לדוגמא]FLASH ומשלבות סרטונים בתוכם) יצא לי לראות כבר כמה כאלו ומאוד התרשמתי. לצערי הכתבות לא נשמרו לי בזיכרון קאש ואני לא מצליח לאתר אותם, ולכן חשבתי להקים מאגר שכזה. אשמח לשיתוף פעולה.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 898 צפיות
יש לי ברכב 106 אנג'ל אייז ונשרף לי האור נמוך הוצאתי את המנורה והיא כחולה מאיפה אני משיג נורה כזו ? והאם באי ביי יצא לי יותר משתלם ? אם מישהו יכול לתת שם של נורה שאני אחפש באיביי זה יעזור.? יש דרגות לצבע הכחול?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לידיעתכם : ב-15 לפברואר החוק משתנה - הרישיון מצטמצם ל-33 כ"ס, ניתן להוציא רישיון לנפח לא מוגבל ע"י טסט (שמיניות) בלבד - בשבועיים הקרובים- אחרת רישיונכם יפחת ותאלצו לעבור תאוריה+8 שיעורים + טסט מלא עבור אותו רישיון . בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 15 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
האם תייר עם דרכון גרמני בלבד יכול לקנות רכב על השם שלו בארץ?
הודעה אחרונה מאת רוטנברג, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אנוכי חבר חדש כאן למרות שמדי פעם נזקקתי לשירותכם האדיבים דרך אחי שהוא כבר חבר קבע פה מזה זמן מה. ניגש לעניין. הרכב שלי, סיטרואן C3 יפהפה משנת 2003 עבר תאונה לא נעימה ביום חמישי וכנראה שמיועד לטוטאל לוס לאחר ששמאי בדק אותו היום אחר הצהריים. שאלותיי אליכם הן: 1. בהנחה שהאשמה היא של הנהג צד ג, האם שווה לי לתבוע את הביטוח שלו על האובדן גמור? אם כן, מה אני עושה עם האוטו בינתיים? האופציה השנייה היא כמובן לתבוע את הביטוח שלי, ואז הפרוצדורה היא יחסית פשוטה יותר. 2. במגרש המשטרתי, לאחר שהשמאי בדק את רכבי וקבע שהוא "לא לתיקון", הוא ביקש את מפתחות הרכב ואת רשיון הרכב המקורי. משום שהדבר נשמע לי מוזר מאד, ומשום שלא יכולתי ליצור קשר עם סוכ…
הודעה אחרונה מאת elikcha, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם! איך אפשר לבדוק שהמד מהירות באוטו לא מזייף?
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב לחברי הפורום! היום רכשתי את המנורות פיליפס דיאמונד בגוון לבן 5000K. את הנורות דרך אגב רכשתי מחבר הפורום, roiei. מוקדם יותר קפצתי לACE למחלק הרכב וקניתי אורות חניה כחולים, מעין לדים, אחרי שהתקני את הפיליפס בגוון לבן התקבל אפקט מאוד יפה, סך הכל הנורות באמת לבנות ומרשימות ודומות לקסנון, הנה כמה תמונות: שתי הראשונות זה אורות החניה בלבד, השלישית זה אור רגיל עם מנורות הפיליפס.
הודעה אחרונה מאת Niki P, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שבוע שעבר עברתי טסט וקיבלתי את הרישיון הזמני בשמחה... הרישיון נקרע מה לעשות? להדביק אותו ולקוות שלא אתפס ע"י שוטר?
הודעה אחרונה מאת Abergel,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,690 אורחים (הצג רשימה מלאה)