Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הגולף החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מושבים בצבע בז' קיימים רק בגרסאות המאובזרות? אני לא מבין למה צריך לשלם יותר כדי לקבל צבע שונה.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם מושבים בצבע בז' קיימים רק בגרסאות המאובזרות? אני לא מבין למה צריך לשלם יותר כדי לקבל צבע שונה.

אתה לא צריך לשלם יותר על צבע מושבים..

זה ריפוד שונה! הריפוד בטרנדליין\ג'נריישן זהה, ושונה מהייליין (בהיליין מושבי אלקנטרה).

היצרן מספק שני גוונים לריפוד הטרנדליין - זה מגיע מהיצרן ואין על זה שום תוספת!

הריפוד בטרנדליין הוא לאטה או שחור.

בהיליין זה שחור או בז ונראה שונה לחלוטין וגם מרגיש ככה.

הייליין זה לא רק ריפוד אלא הרבה הרבה מעבר..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אורטלי, תתחדשי.. אישית אני ממש אוהב את הלבן על הגולף.

תהני מהרכב והכי חשוב - תנהגי בזהירות.

אז לי יש אודי לבן שנהב ואני גאה 8)

אני לא מבין איך הנטיות המיניות שלך קשורות לצבע הרכב שלך... אבל שיהיה:roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סעי בזהירות וכמו שאמר לי לקוח " אה.. אני לא משתמש בזה" זאת היתה היציאה שלו כשאמרתי לו 7 כריות אויר

אז אל תשתמשי .

8)

LOL ענק! :lol:

אני הייתי נקרע לו מול הפרצוף..:oops:

ולפותחת השרשור: תתחדשי וסעי בזהירות!

הלבן באמת יפה לאוטו (יש אחד כזה באזור שאני גר בו, רק ברמת גימור נמוכה יותר).

ידני/אוטומטי?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אורטל- תתחדשי על הרכב. פעם ראשונה בחיים שלי שאני רואה את הרכב הזה, אני מבין שהגיעו הדגמים החדשים של הגולף.

למנהלים- אני מקווה שיש לכם מקום פנוי על השרת, זה הולך להיות שרשור ארוך, אני מהמר לפחות 10 עמודים! :lol:

עומר- זה מראה לנו את רמת הידע של הלקוחות בארץ כלפי בטיחות. לא מעניין אותם כלום, העיקר ג'אנטים מגנזיום, רדיו מקורי עם שליטה מההגה וצבע יפה. :shock:

לפני 4 חודשים שניגשתי לצ'מפיון כדי להזמין את הפאביה, התענינתי בהתחלה בדגם הפשוט (כמה אלפי שקלים חיסכון), אחרי ששמעתי שיש בו רק 4 כריות אוויר ובדגם היותר מפואר (עם הג'אנטים והפנסי ערפל וכ') יש 6 כריות אוויר- לא חשבתי פעמיים והזמנתי את זה עם ה- 6 כריות אוויר (פאביה "ספורט").

פורסם

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

תתחדשי, הצבע הלבן מתאים לגולף!

לי יש שחור, וכל לכלוך קטן רואים על הרכב ( אחרי גשם זה בכלל קטסטרופה, המים מתיבשים ומשאירים סימנים של טיפות עם חול, משהו מציק ) וזה משגע אותי לגמרי...

אבא שלי רצה לבן, אמא שלי שחור, רבו בינהם בסוף האמא ניצחה ( לצערי ולשמחתי, הצבע השחור במאזדה 3 פחות שכיח מצבעים אחרים, אבל הלכלוך משגע, מתגברים... )

אגב, שעכשיו הזכירו את המאזדה 2, עולה לי בראש שזאת את היית בפורום המועדון של מאזדה :D

מסכים איתך 100% הצבעים הכהים מתלכלכים תוך שניה ואני גם משתגע מזה.

הפתרון היחיד שבינתיים שומר על הניקיון של האוטו זה כיסוי חיצוני.

פורסם

מסכים איתך 100% הצבעים הכהים מתלכלכים תוך שניה ואני גם משתגע מזה.

הפתרון היחיד שבינתיים שומר על הניקיון של האוטו זה כיסוי חיצוני.

כשהודעתי כאן על הזמנת הפאביה, אמרו לי "צבע כסף לא יפה, לא מתאים, תחליף לצבע כהה..."

אני ידעתי, שדווקא לי זה לא מתאים לראות כל לכלוך קטן ברכב. אחרי האובך שהיה כאן בצפון, אני שמח להודיע שלא ראו כלום, הרכב נשאר נקי!

נ"ב

לא חסכתי גם על כיסוי חיצוני... ועל זה נאמר: פשוט פיקח.

פורסם

STIO, לדעתי אפור נראה ליסנגי מידי, עם כבר לבן , אבל כמובן כל אחד והטעם שלו.

אנחנו בהתחלה בסיויק רצינו לקחת אדום בורדו כזה.. הזמנו אותו כבר, ולאחר איזה חודש חשבתי לעצמי שזה בכלל לא מתאים לרכב הזה.

יש רכבים שיש צבעים שלא מתאימים להם פשוט.

פורסם

קוראים לי גיא, "סטיו" זה רק כינוי...

לקחתי כסף מטאלי גם כדי לא למשוך תשומת לב לאנשים.

שיחשבו שזה "ליסינג", העיקר לי יהיה שקט מקנאים למיניהם.

פורסם

חחח כן ידוע שזה הכינוי ,פשוט לא זכרתי את השם שלך, 90% מהאנשים פה זה כינוי (אני מקווה שלא חשבת שקוראים לי HIGH OCTANE:shock:)

חלקית את צודק. אבל מעצבן לקנות אוטו ולחשוב מה יעשו לו הקנאים, העדפתי לקנות צבע שאני אוהב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...