רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,576 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 748 צפיות
אהלן, מישהו נכנס בי בדלת האחורית, חוץ מהדלת שהתעקמה הוא פגע גם בגלגל (יש על הגלגל צבע של הרכב שלו, אבל הכל בסדר). אתמול בדקתי שוב וזה לא רק הדלת, גם מתחת לדלת התעקם הפח ומעל לגלגל האחורי, המון נזק יחסית למהירות נסיעה 30 קמ"ש במקס' ועוד עם פיג'ו 206 שפגעה בי. אני אפרסם עוד תמונות בקרוב (צריך להתקלח וזה), איזה עוד נזקים יכולים להיות, כאלו שפחח לא יכול לתקן?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
במהלך מרץ האחרון הושקה ה-TT הצרפתית לעתונות האירופית. מדהימה לעין ככל שתהיה, הביקורות על המכונית היו די אחידות; טובה מאד אך לא מרגשת, על אף הבטחות פיז'ו שהנה, הקסם הישן חוזר. הנה כתבה מצולמת מאתר אוטוקאר, מוגשת ע"י אנדרו פרנקל(מטובי הכותבים כיום בעתונות הרכב הבריטית): http://www.autocar.co.uk/VideosWallpapers/Videos.aspx?AR=248349&CT=V
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חבר'ה! ברשותי מאזדה 3 חדשה מליסינג, אני עושה כ130 ק"מ ביום עם הרכב כך שישנם הרבה מזיקים בדרך שנקלעים בדרך זו או אחרת לרדיאטור שלי. רציתי לדעת איך אפשר בדיוק להוציא אותם משם? האם זה לא מפריע לפעולה של הרדיאטור? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת matanfr, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם זה מוצדק או לא? נחכה שהחוק של ה 400 מ"ג יעבור את אישור, תפסו אותו על 330 למי שמתעניין. מחר יש לו שימוע בנוגע להחרמת הרכב, כאמור הרכב על שמי אבל הוריי משתמשים בו, יש לי רכב נוסף על שמי שבו אני משתמש. מדוע ביקשו ממני להגיע איתו לשימוע מחר והאם זה הכרחי? תודה רבה וזה קצת דחוף כי אני צריך להיות במשטרת כפר סבא כבר ב 8 בבוקר :\
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי באתר. אני מעוניין להחליף צמיגים קדמיים בהונדה סיוויק שנת 2008 ואני בכיוון של הTOYO R1R ולהשאיר את הצמיגים האחוריים מקוריים (CONTINNENTAL SPORT CONTACT 2) הם במצב חדש לגמרי אמרו לי שיכולה להיות בעיה כי הצמיגים האחוריים בעלי אחיזה נמוכה יותר מהTOYO וזה יכול להיות מסוכן ולגרום לאיבוד אחיזה של הגלגלים האחוריים בפניות יותר מהרגיל האם זה נכון: תודה מראש לינוי
הודעה אחרונה מאת oyway, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברי פורום יקרים רשום לי ברישיון שלי נדרש מלווה עד 4/4/2010 אני יכול לנהוג ב 4.4? או רק שישתנה ל 5 ?
הודעה אחרונה מאת lbass, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים, קודם כל זוהי אחת הפעמים היחידות שאני שותה ונוהג, אני לא נוהג לעשות זאת ומודע כי זה מסוכן ולא אחראי, אך לצערי שתיתי וודקה רדבול ובקבוק בירה בנמל תל אביב והלן התוצאות: היום בלילה עצרה אותי ניידת ביציאה מנמל תל אביב והינשוף הראה תוצאה של 325. לקחו לי את הרשיון במקום עד שאני מתייצב ביום שלישי לתחנה בבית דגן, וככל הנראה אני מקבל שם 30 יום שלילה מנהלתית וכמו כן זימון למשפט בסוף יוני. 1.השאלה המתבקשת היא מהו העונש הצפוי לתוצאה של 325 באם אין לי עבר עם עבירות קודמות והיותי בן 23 עם 5 שנות רשיון? האם יש דרך לבטל את להקטין את השלילה המנהלתית? 2. האם עו"ד יכול לבטל את השלילה המנהלתית ולהקטין את העונש בבית המשפט בעוד 3 חודשים? אני אשמח לתשוב…
הודעה אחרונה מאת gil, -
- 1 תגובות
- 924 צפיות
שלום, ברצוני להראות לכם סרטון שכדאי שתצפו בו, הוא בעצם מסביר למה רכב עם מכה בשלדה (שאסי) גם אם קטנה יכולה להיות הבדל בין חיים למוות. http://www.youtube.com/watch?v=NWEdlUT17PI תשמרו על עצמכם ועל הסובבים אותכם תיסעו בזהירות. חזי
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
מהדורת ה-RS500 לפורד פוקוס משגרת לכביש 345 כ"ס !! אז מה להיט הליסינג הבאה. קרדיט לוואלה. http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1658637
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
LAMBORGINI EBY 1 2
מאת ANUTKK- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סתם היום נכנסתי לאתר איביי מתוך התעניינות במכוניות וראיתי שם למבורגיני ב35 אלף דולר! זה נשמע הגיוני?! וגם סתם נכנסתי לעוד מכוניות יוקרה למשל כמו אודי R8 והמחירים שלהם היו בין 90 - 100 אלף דולר! ולמה רק פה בארץ שוחטים במחירים?!
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
רציתי לישאול למה יצרניות הרכב לא משקיעות בעניין נוחות המושבים כמו הצרפתיות. אני חושב שאחוז הבחירה הגבוה לרכב קשור לרוב לזה. יש מישהוא שמכיר רכב בסדר גודל של מחיר כמו הצרפתיות שמגיע לנוחות שלהם?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.windingroad.com/articles/news/spy-shots-pagani-c9-spotted-in-south-africa/
הודעה אחרונה מאת adi89, -
- 3 תגובות
- 778 צפיות
האם רכב שמיוצר באירופה ומיובא מאירופה לארץ, ביבוא רגיל על ידי היבואן צריך לקבל אישור כלשהו מארצות הברית? תודה על כל תשובה.
הודעה אחרונה מאת shachar2, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא! אני לא עושה את זה בשביל פוזה! אני רק מנסה ללמוד להשתלט במקום בלי אנשים ובלי לסכן אף אחד אם תוכלו להגיד לי איפה אני טועה שאני לא מצליח להמשיך לנסוע. ואני כבר מודע לזה שהולכות להיות תגובות רעות. http://www.youtube.com/watch?v=YOiBVqzOZyo דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ועוד אחד http://www.youtube.com/watch?v=5paIcOedDSg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. תודה..
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, התעניינתי בהצעות ביטוח של חברות שונות.קיבלתי הצעות לביטוח חובה החל מ2000 שקל ומקיף כולל שמשות וגרירה החל מ4300. אמא שלי,שהיתה מבוטחת בביטוח החקלאי לפני שנתיים בערך הסבה את תשומת לבי לחברה. יצרתי עמם קשר,וההצעה שלהם היתה נמוכה מבין כל ההצעות-הציעו 2500 על המקיף כולל שמשות וגרירה,יש לציין שההצעה היתה ממש זהה להצעה של חלק גדול מהחברות.גם בביטוח החובה הייתי המום מההצעה הזולה..הפרש של למעלה מ1500 שקל במקיף ו200 שקל בחובה.. מישהו מכיר את החברה הזו ויודע מדוע ההצעה הזו כל כך נמוכה?האם באמת פה על הזול אשלם בסוף ביוקר?
הודעה אחרונה מאת ofir_co, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להעריך כמה יעלה ביטוח מקיף וחובה לפיג'ו 206 שנת 2002 דגם XT מנוע 1400 לנהג חדש? אני יודע שזאת לא חברת ביטוח כאן אבל בכל זאת אני צריך איזה הערכה תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת matan1009, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהו באמת איבד את הכוון. לפני שבועיים כתבות שהאכיפה המוגברת לא מצליחה להוריד את מס' התאונות לפני שבוע המשטרה מפטרת שוטרים במשטרת התנועה השבוע ביטול דו"חות אזהרה כלומר, הגברת אכיפה - אז מי יאכוף ? נראה לי שאיכשהו בצורה מבולבלת לא רוצים להוריד את הנושא מהכותרות ובינתיים הבלאגן בכבישים נמשך אז אולי ינסו משהו אחר? במקום הפחדות הטבות ? הנחות משמעותיות בבטוח ובאגרות רישוי
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
TSI - פירוש (?)
מאת Kses- 6 תגובות
- 41.9 אלף צפיות
האם הפירוש של מנועי פולקסווגן TSI הוא באמת Twincharger Stratified Injection ? האם כל מנוע TSI הוא בעל שני מגדשים? (Twincharger) סליחה על הבורות.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
ערב מבאס במיוחד. תפסו אותי בנתיבי איילון בדרך להרצליה ע"י ממל"ז במהירות של 147 קמ"ש, לאחר הפחתה 142 קמ"ש. עוד כמה שעות אני צריך ללכת לאגף התנועה בבית דגן לראות אם יקחו לי את הרישיון ל-30 יום או שיתנו לי אותו עד למשפט. המשפט בעוד 3 חודשים. יש לציין שיש לי רישיון נהיגה קרוב כמעט 9 שנים ללא עבירות מהירות קודמות. עצות וטיפים יתקבלו בברכה, אני ממש אובד עצות.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מומלץ ביותר http://www2.technion.ac.il/~metalins/carlab/index.htm
הודעה אחרונה מאת kobimy, -
אשתי חזרה היום הביתה עצבנית, וספרה על מפגש שהיה לה עם שוטר. מקרה שהיה כך היה (מתנצל מראש - זה קצת ארוך) : אשתי נסעה היום אחרי הצהריים, בכביש 461, מצומת סביון לכוון יהוד. אחרי נווה מונוסון, כשהיתה בנתיב שמאל, נצמד אליה רכב, והבהב באורות הגבוהים. מאחר ולא יכלה לעבור לנתיב ימני, האיצה אשתי את הרכב (עד 90 קמ"ש), ואולם הרכב החל לצפור, ואח"כ הצליח לעבור לנתיב ימני, והתברר שהוא טנדר טויוטה משטרתי. השוטר סימן לאשתי לעצור בצד. היא סימנה לו שתעצור בתחנת האוטובוס הקרובה, וכך היה. כ"כ יש לציין שכאשר הטנדר נצמד לרכבה בנתיב שמאל, - היה רכב במקביל בנתיב ימין (לא היתה אפשרות לזוז מיידית לשמאל) מכאן, התנהל הדו-שיח הבא: שוטר: תביאי את הרשיון, אל תעני לטלפון (שצלצל בזמן זה). …
הודעה אחרונה מאת falou, -
תמיד רציתי לדעת מה אתם חושבים.. מי משניהן יפה יותר? [לא לריב פה זה רק עניין של טעם ] סיאט איביזה 2008 או סיאט איביזה 2009\10
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/088/505.html#after_maavaron
הודעה אחרונה מאת viper05, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כן, הצלחנו לשוב בריאים ושלמים ממה שכל אדם נורמאלי היה מכנה טמטום ומופרעות ברמות קשות. מעולם לא חשבתי שאי פעם איאלץ לנהוג ברכב לא ממוגן בקסבה של שכם אבל אז מצאנו את עצמנו באמצע הסמטאות הכיאותיות של אג'מר, ושל ג'ודפור, ואודייפור, וג'ייפור וכל מה שבינהן. בשלב מסויים החליט שותפי למסע לנסות ולתעד את הטירוף המוטורי ברחובתיה וכבישיה של הודו (פשוט הגענו למסקנה שאף אחד לא יאמין לנו אם נכתוב את זה במילים). הוא והמכונאי שלנו הדביקו את המצלמה שלו בסלוטייפ (!!!) אל הפנס הקידמי של האופנוע וזה מה שיצא... קובץ "כמעטים" ברחובות ג'ודפור בתוך השוק העתיק של ג'ודפור - אמא!!
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היום אושרה בקריאה שלישית הצעת חוק של חבר כנסת יוחנן פלסנר : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-386892,00.html על פי הצעת ישראל תאמץ שיטת לימוד אמריקאית לקבלת רישיון נהיגה. לפי שיטה זו גיל מינימלי לקבלת הרישיון יהיה 16 שנה. מבקשי רישיון הנהיגה ידרשו לעמוד במבחן תאוריה, ולאחריו יוכלו ללמוד נהיגה בהדרכה של הורה או נהג מבוגר אחר. בסיום ההדרכה יערוך במחן מעשי על הרכב הפרטי של התלמיד. כמו כן, תבוטל חובת נסיעה עם שלט "נהג חדש" בשנתיים הראשונות וכן הגבלה לשני נוסעים ברכב מלבד הנהג.
הודעה אחרונה מאת evyatar11111, -
-
- 14 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, אשמח לשתף אתכם בשיגעון שלי. למי שמכיר ולא מכיר ואוהב קצת סימולטורים ובייחוד נהיגה אני ממליץ על סימולטור הנהיגה GT5P שכרגע הוא גרסאת בטא למשחק המקורי שנידחה לסוף השנה ובתקווה שיצא סוף השנה ללא שינויים. ממליץ מאוד לאנשים שאוהבים סימולטור נהיגה ולא יכולים להרשות לעצמם במציאות =] ואפילו אנשים שיכולים להרשות לעצמם ורוצים לשפר את יכולות הנהיגה שלהם והשליטה ברכב, ואיך לא גם את ה-הקורדינציה. אגב, שלא תטעו הסימולטורים האלה הם ממש ממחישים מציאות וגם משפרים יכולת נהיגה ושליטה ברכב ברמה של קריאת מסלול/כביש, יציאה לעקיפה תוך כדי לקיחת סיכון וכדומה. יש לציין שהמישחק הנ"ל מאפשר לך ליצור לעצמך "Tune" או "Setup" של מסלול או דריפט. ה Tune מציע מגוון א…
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
לפני שעה באתי לצאת מהחנייה עם הג'טה של אמא שלי ברוורס, מהחנייה של כפר השעשועים, עכשיו החנתי מאונך לכביש. עכשיו, מאחורי התחת של האוטו עמדה שורה של רכבים, ארבעה רכבים, מאחורי התחת עמד הרכב הראשון בטור של החונים, ובמקביל לרכב הרביעי בטור בהפרש של כמעט 80 מטר עמדה לה מונית בנתיב הימני (כשאני באתי לצאת הייתי על השמאלי קצת עם התחת). הרחוב של רמת החייל הוא חד סטרי למי שיודע, ואני בא לצאת לדאבוני עם הרכב ופתאום אחי צועק לי עצור! עצרתי מהר ובום הוריד אותי נהג מונית. מהר יצאתי לראות הכל בעיניים. מה שראיתי היה ככה: הנהג מונית עשה רוורס של 80 מטר ברחוב חד סטרי! הוא היה על אמצע הכביש, הג'טה הייתה בחצי הנתיב הימני והוא היה על האמצע ככה שאפילו לא עליתי על הנתיב שכביכול ציין ש'שלו…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם מרחק עצירה של מכונית נוסעים קטנה קצר יותר ממכונית משפחתית? למשל האם מרחק עצירה של סוזוקי אלטו חדשה קצר ממרחק עצירה של טויוטה קורולה?
הודעה אחרונה מאת Scnell, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כשעה +- נסעתי בכביש גהה לכיוון אריאל/חיפה ובכיוון הנגדי ראיתי למבורגיני גייארדו רודסטר כתומה ולא, לא דמיינתי ולא הזיתי. יכול להיות שהביאו אותה לתערוכה או שלמישהו היה בא לעשות יבוא אישי של למבורגיני לארץ?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר משפחה קיבל שלילה ל11 חודש, במהלך השלילה הקפיא את רישיונות הרכב, לאחר סיום השלילה החזיר את הרכב לכביש ושילם את האגרה שנשלחה לדואר. כשניסה לעבור טסט בב"ש, הכל היה תקין חוץ ממספר מנוע שלא תאם לשילדה ולרישיונות, בטסט ב"ש נאמר לו שהוא צריך לחזור לשדרות ולבדוק את העיניין של המספר מנוע. שלחו אותו לשדרות כי שם הוא גר ושם הוא עבר כבר טסט עם המנוע החדש. המנוע הוחלף ע"י הבעלים הקודמים במוסך מורשה בחברה עצמה. השאלה היא, מה קורה פה? למה בב"ש עשו בעיות כשבשדרות לא עשו? אותו החבר משפחה חושב שאם הוא נכנס כבר למכון בב"ש אז הוא צריך לחזור לשם כדי לעבור טסט, האם הוא צודק? האם יש בעיה שהוא יעשה טסט חוזר פה בשדרות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 449 אורחים (הצג רשימה מלאה)