Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אושרה בקריאה שלישית הצעת חוק של חבר כנסת יוחנן פלסנר :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-386892,00.html

על פי הצעת ישראל תאמץ שיטת לימוד אמריקאית לקבלת רישיון נהיגה.

לפי שיטה זו גיל מינימלי לקבלת הרישיון יהיה 16 שנה.

מבקשי רישיון הנהיגה ידרשו לעמוד במבחן תאוריה, ולאחריו יוכלו ללמוד נהיגה בהדרכה של הורה או נהג מבוגר אחר.

בסיום ההדרכה יערוך במחן מעשי על הרכב הפרטי של התלמיד.

כמו כן, תבוטל חובת נסיעה עם שלט "נהג חדש" בשנתיים הראשונות וכן הגבלה לשני נוסעים ברכב מלבד הנהג.

פורסם

לרגע התחלתי לחשוב מי השתגע במדינה שלנו?

עד לא מזמן הציעו אפילו להעלות את גיל קבלת הרישיון, ופאתום רושמים פה 16

אחלה מתיחה :D

פורסם

אני חושב על שכן שלי הערס מלמד את הבן שלו נהיגה. יהיה מצחיק :lol:

אה, ואם מדברים על 1 באפריל: שנה שעברה כתבתי שגיליתי מסלול ענקי מוחבא ליד אשקלון. שלומי (מנהל הפורום) שלח לי ה"פ שהוא מחק לי את השרשור כי הוא מפחד שאחרים יגלו את זה :)

פורסם
היום (היום כולם בפגרה) אושרה בקריאה שלישית הצעת חוק של חבר כנסת יוחנן פלסנר :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-386892,00.html

על פי הצעת ישראל תאמץ שיטת לימוד אמריקאית לקבלת רישיון נהיגה.

לפי שיטה זו גיל מינימלי לקבלת הרישיון יהיה 16 שנה.

מבקשי רישיון הנהיגה ידרשו לעמוד במבחן תאוריה, ולאחריו יוכלו ללמוד נהיגה בהדרכה של הורה או נהג מבוגר אחר (מה עם דוושת בלם להורה?).

בסיום ההדרכה יערוך במחן מעשי על הרכב הפרטי של התלמיד (והטסטר יצא לכביש בלי דוושת בלם כפולה?).

כמו כן, תבוטל חובת נסיעה עם שלט "נהג חדש" בשנתיים הראשונות וכן הגבלה לשני נוסעים ברכב מלבד הנהג.

למקרא הנתונים המוזרים עלו תהיות והגעתי למסקנה שמדובר במתיחה.

הספיק לי המילה "היום" כדי להבין שזה לא הגיוני.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם נחזור לרגע להיות רציניים - כמובן שיש שם רכבי לימוד נהיגה עם דוושות כפולות ומורה שיושב לידך.

אבל לימודים כאלו לא הכרחיים לקבלת רישון. מי שרוצה - לומד.

מי שלא רוצה - לומד עם אבא שלו ברכב רגיל, אחרי שעברת תאוריה - אתה מקבל "אישור למידה" ועם האישור הזה מותר לך לנהוג בלווי הורה/נהג וותיק.

עם האישור הזה מותר לנהוג רק בשעות מסויימות ולא בכל הכבישים, אבל באופן עקרוני - מותר.

פורסם
למקרא הנתונים המוזרים עלו תהיות והגעתי למסקנה שמדובר במתיחה.

הספיק לי המילה "היום" כדי להבין שזה לא הגיוני.

מועדים לשמחה.

.

בחלק מהמדינות מותר לך לנהוג עם ההורים (ללא דוושות כפולות) מגיל מסויים. את הטסט אתה עובר ברכב שאתה מביא, וכמובן שגם פה אין דרישה לדוושות כפולות.

פורסם
אני חושב על שכן שלי הערס מלמד את הבן שלו נהיגה. יהיה מצחיק :lol:

אה, ואם מדברים על 1 באפריל: שנה שעברה כתבתי שגיליתי מסלול ענקי מוחבא ליד אשקלון. שלומי (מנהל הפורום) שלח לי ה"פ שהוא מחק לי את השרשור כי הוא מפחד שאחרים יגלו את זה :)

אם הוא מפחד שיגלו את זה והוא לא שאל על פרטים... המסלול באמת קיים, לא?:?:

פורסם
אם הוא מפחד שיגלו את זה והוא לא שאל על פרטים... המסלול באמת קיים, לא?:?:

ממש לא.

אם היה היינו מזמן עושים שם ימי מסלול :-D

• תוכן חדש...