Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בהוצאת יתושים ומזיקים מהרדיאטור

gozal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חבר'ה!

ברשותי מאזדה 3 חדשה מליסינג, אני עושה כ130 ק"מ ביום עם הרכב כך שישנם הרבה מזיקים בדרך שנקלעים בדרך זו או אחרת לרדיאטור שלי.

רציתי לדעת איך אפשר בדיוק להוציא אותם משם? האם זה לא מפריע לפעולה של הרדיאטור?

תודה לעוזרים!

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נשאל את זה ככה,

האם המזיקים האלה באמת מזיקים לרדיאטור?

אני סבור כי בכל אוטו ממוצע יש כמות נכבדת של יתושים וברחשים שיושבים שם, זה לא מזיק לפעולת הרדיאטור עם הזמן?

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה,בספר הרכב שלי כתוב שצריך להקפיד על ניקוי הרדיאטור לפחות פעם בשנה..

אני יודע שחלק מהחרקים והיתושים מכילים חומצות שיכולות לאכל את המתכת..

i shit you not..

למה שנמרח חרק עסיסי על השמשה הקדמית לא משאירים אותו יותר מדי זמן?כי יש חרקים שהחומצה בתוכם חזקה (כמו דבורים וצרעות) שהחרק נמעך ו"צורב" את הזכוכית בכתם שלא יורד,לא משנה כמה תשפשף.

אז אם החרקים צורבים זכוכית,תחשוב מה זה עושה לרדיאטור ממתכת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה אתה לא צריך לפרק כלום..זרם מים ומברשת של ניקוי כוסות או ניקוי בקבוקים של תינוקות יכולה לעשות לך אחלה עבודה .אני מקווה שצחקת על העניין עם החומצות של היתושים .....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם הזמן הם מתפוררים ונופלים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גוזל קצת הגזמת.., בכל זאת הרכב יחזור לחברה בעוד שלוש שנים לא? ואפילו אם הוא היה פרטי, אף פעם לא שמעתי על מקרא כזה חריג שחרקים מפריעים לפעולת הרדיאטור ואני בטוח במאה אחוז שהמהנדסים של הרכב חשבו על זה.

בכל זאת כאשר עושים שטיפה לרכב יש להם צינור לחץ מים שהם מעבירים מסביב לאוטו וגם באיזור הרדיאטור אז אני מניח שזה שוטף את זה ואם לא אז החרקים מתייבשים עם הזמן ונופלים מהרוח החזקה אם לא מיידית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה אתה לא צריך לפרק כלום..זרם מים ומברשת של ניקוי כוסות או ניקוי בקבוקים של תינוקות יכולה לעשות לך אחלה עבודה .אני מקווה שצחקת על העניין עם החומצות של היתושים .....

לצערי הרב אני לא צוחק (שים לב שזה לא אחד באפריל :wink:).

כבר יצא לי לראות את הדברים האלה בפעולה-ליד המעונות שאני גר בהם יש כוורות דבורים (אני גר ליד שטח הוא חקלאי בחלקו) ועוברים שם מדי פעם כלי רכב פרטיים של העובדים בשטח החקלאי.אתה צריך לראות את הצבע של הרכב שלהם-מלא בנקודות נקודות של לכה שרופה וצבע שמתחיל להיאכל מהנקודות שבהם נמעכו הדבורים,היתושים וזבובי הבקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...