Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול דו"חות אזהרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו באמת איבד את הכוון.

לפני שבועיים כתבות שהאכיפה המוגברת לא מצליחה להוריד את מס' התאונות

לפני שבוע המשטרה מפטרת שוטרים במשטרת התנועה

השבוע ביטול דו"חות אזהרה

כלומר, הגברת אכיפה - אז מי יאכוף ?

נראה לי שאיכשהו בצורה מבולבלת לא רוצים להוריד את הנושא מהכותרות

ובינתיים הבלאגן בכבישים נמשך

אז אולי ינסו משהו אחר? במקום הפחדות הטבות ?

הנחות משמעותיות בבטוח ובאגרות רישוי

פורסם

כנראה יש גרעון במשטרה אז הם מפטרים שוטרים,מבטלים דוחות הזהרה כדי להכניס יותר כסף.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
הנחות משמעותיות בבטוח ובאגרות רישוי

איך זה יתרום לנהיגה כחוק בכביש? (אלא אם התכוונת שאלה שלא משלמים יתחילו לשלם ותהינה פחות עבירות "מסמכים").

איך זה יפחית תאונות?

חוץ מזה, אפשר להמשיך בשירשור הזה שנפתח רק אתמול: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=313790

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חלק גדול מהקנסות משמש - לאמיתו של דבר - כהכנסה לקופת המדינה (משטרה / ביהמ"ש) ולאו דווקא למלחמה בתאונות הדרכים. לפעמים אין קשר בין הדו"ח לבין סכנה / מטרד כלשהו שגורם הרכב. אני זוכר לדוגמא שוטרת ב"מארב" בצומת בית ליד שנתנה לאבא שלי דו"ח ביום שימשי ויפה בחודש מרץ בגין כך שנסע ללא אורות. יודגש, כי מזג האוויר היה בהיר לגמרי וזהה לזה של יום קיץ בתקופה שאין חובה לנסוע עם אורות. אם כך, למה הוצבה שם השוטרת? זה פשוט: כדי שתכניס כסף למדינה! (ולא כדי שתלחם בתאונות הדרכים). כמובן שאפשר להביא אינסוף דוגמאות דומות.

בקיצור, התשובה ל"למה המשטרה מבטלת את האזהרה?" היא "כי היא יכולה".

אגב, גם הכחול-לבן של העיריות עובד בדיוק על אותה שיטת גביה = כסף לערייה, וקשר רופף מאוד לפתרון בעיית החניה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
איך זה יתרום לנהיגה כחוק בכביש? (אלא אם התכוונת שאלה שלא משלמים יתחילו לשלם ותהינה פחות עבירות "מסמכים").

איך זה יפחית תאונות?

חוץ מזה, אפשר להמשיך בשירשור הזה שנפתח רק אתמול: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=313790

.

כי נראה לי שחייבים לעשות משהו בכדי לשנות את תרבות הנהיגה

ותמריץ אמיתי שיהיה כואב לכל אחד להפסיד אותו יעזור לעניין.

(כמו למשל באוניברסיטאות נקודות בונוס על נוכחות בהרצאות)

פורסם

הטבות על מה? תמריץ על מה?

על כך שכל נהג צריך לנהוג נכון?

אלו החיים האמיתיים, לא צריך לדרבן אף אחד לנהוג נכון, זה דבר שצריך להיות מושרש בכל אחד בלי שום תמריץ.

לא ניתן להשוות את התמריצים באוניברסיטה למה שמתרחש על הכביש, שם אפשר להכשל בבחינה ולהבחן שוב, על הכביש ניתן לסיים בתוך פרונט של משאית או בתעלה בשול הדרך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...