ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,518 נושאים בפורום הזה
-
שלום רב לכולכם הגיע הזמן והנני קונה רכב... טווח מחירים 100-110 אלף רוצה מהרכב: ספורטיבי, כמה שיותר, או מהנה (להלן, דו מושבי, נפתח (רודסטר)) באם לא ספורטיבי, אהנה גם לרכוש לעצמי איזה ג'יפ קטן ונחמד (מיצובישי פג'רו קצר ידני) אך ורק ידני לא רוצה מהרכב: שיהיה גולף למיניהם! רכב ספורטיבי להזכירכם... שיהיה ישן יותר מ1998 יש למישהו משהו להציע חוץ ממיאטה יש לכם רעיונות אחרים לרכבי שאהנה לנסוע עליהם (רכבי ספורט/רודסטרים) או רכבים שאהנה לנסוע איתם במקומות מהנים (ג'יפונים לרוב)
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עוד שאלה לבעלי רכב צרפתי , אני די חדש בפורום ומחפש כבר כמה שבועות רכב קטן 1400 סמ"ק אוטומט עד 75000 ש"ח . רק לי נדמה או שרנו קליאו B שנת 2002 נוחה יותר מ 206 בדגם המפואר ? מה עדיף לקנות באותו סכום 206 XT שנת 2001 , או קליאו B שנת 2002 ? ואיך לעזאזל המחירון של סיטרואן C3 שנת 2003 (בדגם הבסיסי שהוא מאובזר יותר מהדגם המפואר XT של 206 ) נמוך יותר מ 206 שנת 2002 ?
הודעה אחרונה מאת dardasatla, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
השנים : פולו : 00 אודי : 98 מנוע : פולו : 1.6 אודי :1.8T כיום אני נוסע על 206 XS שלא בא לי עליה יומיים אחרי שקניתי אותה ... והיא מוצעת למכירה... מה אתם הייתם קונים ? איזה שיפור אני ארגיש ? מה כדאי ? תודה דניאל
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מודל 98 אוטומט 2000סמ"ק עם 60000ק"(מוזר) הייתי רוצה לשמוע מה יש לאנשים להגיד על הרכב הנ"ל מכל הבחינות אם אפשר התנהגות, נוחות, הספק, אמינות, איך הגיר(יש גם טיפטרוני), בעיות ידועות? וכו... עדיף כמובן אם יש נסיון מוקדם עם הרכב תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Vizzerdrix, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים. אני יודע שכבר שאלו פה המון על כל מיני רכבים אבל לצערי תשובה לשאלתי עדיין אין לי. התקציב שלי הוא 90,000 ואפשר לגלוש - בקושי אמנם - אל ה 100,000 שח לדעתי זהו המון כסף כך שאני מעדיף כמה שיותר חדש אבל לא באמת חדש כי אז סתם מאבדים איזה 15 % איך שיוצאים מהסוכנות - כמו כולם אני מאד רוצה איבזור כיפיות וכמובן כוח זמין במנוע - ידני לא בא בחשבון לצערי, מאחר ואני גם עצלן . הבעיה המרכזית היא שאני גבוה וגדול - 195 סמ' - עם גב רגיש - מה שאומר שהכסא חייב להיות נוח ומפנק וכמובן מרווח הגון לכל גופי. יש לציין שאני מעדיף לא את דגמי ה"סדן" אלא הצ'בקים למניהן - 5 דלתות ולא 3 . מתוך רצון לשמור על קו צעיר משהו - ולא לנסוע באוטו משפחתי פרופר. חשבתי על הפגו 307…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים מה דעתכם על האוטו מהבחינות של ביצועים , בטיחות ונוחות נסיעה...? תודה מראש ,תומר.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בן דוד שלי רוצה לקנות אוטו רודסטר אבל הוא מעט חושש מכל העניין הזה שאנשים חותכים גגות סתם רק בגלל שיוצא להם העיניים השאלה שלי היא האם הגג נכלל בביטוח ואם לא האם אפשר לשלם יותר כסף לביטוח כדי שהיא תכליל את הגג? האם כדיי בכלל ללכת על אוטו קבריולט או לשכוח מזה וללכת על קופה??? תודה מראש גיל נ.ב. אני חושב שהוא בכיוון של מיאטה אוטומטית מה אתם אומרים??? (אגב הוא נוסע רק על מכוניות אוטומטיות אז אם יש לכם תחלופה מענינת אני אשמח לשמוע) ***עריכת הנהלה: בפעם ה-1000: רודסטר, לא רודסטאר. זה לא בירה! פרט לכך, גג רך של קבריולט ושל רודסטר זהה ב"רכות" שלו, אין הבדל מבחינת סכינאים.***
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 תגובות
- 989 צפיות
323 הדגם המרובע מודל 97 האם כדאי: מבחינת ביצועים, אמינות, בטיחות. תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבחינת נוחות,עלויות תחזוקה,כוח. תודה
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כיצד אני יכול לדעת מה המחיר של הרכב הנ"ל? מרצדס 280c משנת 1981 הרכב יד שניה ועבר כ- 260 אלף ק"מ והוא במצב מעולה.
הודעה אחרונה מאת יגאל פישלר, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חשבתי על: פיזו 106 פיאסטה 1.3 מודל 95 סוויפט שרייד מה דעתכם ? אני צריך אותו אמין ושלא ישתה לי הרבה דלק כמו האוטו הקודם פורד פיאסטה 1.4 קרבורטור כפול של וואבר ! והכי חשוב שהיה כפי לנסיעה לא אונו ! אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות? אני מת על פיזו 106 ראלי אבל אין סכוי למצוא בארץ הזאת מחכה לתשובה דחוף~!!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , בד"כ שואלים פה שאלות אבל החלטתי אני לכתוב פה המלצה קצרה , לפני כשנה בערך , חבר שלי סטודנט קנה פונטו 1100 55 , אכן מנוע 1100 חלש ביותר , עובדה שמורגשת בנסיעה בעליות אבל מאובזר לחלוטין , מזגן מקורי , ח"ח חשמל מקוריים , נ"מ וכו... העובדה היפה שהבחור נוסע 100 ק"מ ביום בערך ועושה צריכת דלק מדהימה , 1-20 בערך וזאת עובדה מדהימה לסטודנט שמאד צריך את הכסף , אני בעצמי עד שהרכב באמת עושה משהו כמו 1-20 ... לגבי אמינות : במשך השנה הזאת והקילומטרז האדיר הוא לא נתקל בבעיות קשות אלא בבעיות חשמל קטנות שכמה מאות שקלים סדרו , המנוע ושאר המכלולים טפו טפו טפו מחזיקים מצויין . ולכן , למי שמחפש רכב זול , והכי חשוב חסכוני , אני ממליץ .
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אממממ יש לי בעיה כזאת...במשפחה שלי יש אאודי 80 אוטו נחמד עם כמה שיפורים (תודה לאבא) בכל מקרה אני זוכה לנהוג בו רק ימי שישי וגם זה לא תמיד כי אבא שלי לוקח אותו לעבודה.. רציתי לדעת אם יש איזה משהו סביר שניתן לקנות בסביבות המחיר שאמרתי...לא חייב משהו גדול...גם קטנות כמו אונו ופיג'ו זה אפשרות..תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tamirbike, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חברים יקרים אני בפני בעיה קניתי ב.מ.וו 316 מודל 83 מנוע 1800 גיר אוטומט עם כל התוספות החשמליות ועוד מלא דברים מענינים . האם כדאי מבחינת אחזקה ? האם זה אוטו חזק ומהיר ? כמה לדעתכם כדאי לשלם על אחת כזאת במצב מצויין ?
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
416/rover 400
מאת alex_j- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת פרטים על הרכב,שנות יצורת,מנועים,אמינות,טיפולים וכו'... אודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת alex_j, -
- 5 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לכל החברים שמחפשים אוטו זול מאוד , אז נתון מעניין מראה שמחיר מחירון ללאדה סמרה מודל 93 עומד על 1940 שקל . כרגע זה האוטו עם המחירון הכי זול בארץ ! מה האוטו עד כדי כך גרוע ?
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כן פעם רציתי להחליף אלפא 75 במצב טוב מאוד בוולו זוכרים? היום זה יותר מצחיק מתמיד...כן רבותיי אני מתכנן להחליף את האלפא בסובארו כן. לצערי זהו נמאס לי. שנה וחצי בערך עברו להם שרפתי המון כסף....נהנתי גם המון חייכתי הרבה. אני עובד ובקרוב רוצה להתחיל ללמוד כסף כנראה שלא יהיה הרבה. אז מה אתם אומרים סובארו לא ? איזה DL 1600 מלבנית למדי עם סאונד.. מה הם רמות הגימור ומה כוללות בהם,מה לבדוק ? ,איזה דגם מומלץ?, יש הגה כח ? התקציב הוא 17-15 עם עדיפות לכמה שיותר פחות ככה נשכיל יותר וכמובן עם אפשרות לראש בראש..
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני חושב שהחברה היא סובארו אבל ממש לא בטוח בקשר לזה... רוצים להביא כזאת ואני רוצה לדעת איזה אוטו זה... אז אם מישהו מכיר ויכול להעלות תמונה זה או כתובת זה יהיה אחלה
הודעה אחרונה מאת b4, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
עשיתי את הבל ייעשה, וייעצתי לחבר שלי לבדוק רכב מליסינג. הוא מחפש רכב במחיר 30000-35000 עם אופציה למתוח עוד. משהו קטן, חסכוני ואמין יחסית. לקחת אותו מירושלים לחיפה וחזרה פעם בשבוע, וחוץ מזה לא הרבה. מודעה קפצה לעיני בעיתון. פיאסטה שנת 2001. דגם CLX, מנוע 1.3. יד ראשונה מליסינג. מחיר? 41500. גמיש. הבעיה היחידה של הרכב היא שב-3 שנים הוא עבר 90000 ק"מ. הסוחר (שהתגלה כאדם נחמד מאוד בניגוד להרבה סוחרים אחרים שנתקלתי בהם, מזכיר קצת את רזמל...) מוכן לחתום על מה שארצה שהרכב נקי לחלוטין ובמצב מעולה. הצצה למחירון מגלה שהוא 51000 פחות ליסינג פחות ק"מ - 43350. כלומר הוא רוצה 2000 פחות. לרכב גם יש טסט בינואר (1000 ש"ח) ו...זהו. נסעתי לראות. נראית מעולה מ…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב.... רציתי לשאול מה דעתכם על סובארו די אל שנת 83 מנוע 1300 גיר ידני ............................................. מי יודע איך הרכב? אמין ? בעיות? דלק? מהירות? עגלה? המלצות וכו.... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kompy, -
איך קונים מהוצאה לפועל?
מאת Guest fxpho- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
איך קונים רכב מהוצאה לפועל. האם יש מרכזים מסודרים? האם ישנם מקומות מומלצים. תודה
הודעה אחרונה מאת avihay, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם ניתן להעביר בעלות רכב כאשר אין לרכב טסט בתוקף?
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כשהשיקול העיקרי הוא אמינות וצריכת דלק (ידני, קטן)
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ברצוני לקנות מכונית בסביבות 35,000 שקל יד שנייה - אין צורך בתוספות למירוצים או דברים כאלה. אוטו שישרת אותי טוב, וכמובן שיראה לא רע. תודה ***עריכת הנהלה : להבא , מקם את השאלה בפורום הנכון... זה לא כל כך קשה."
הודעה אחרונה מאת FUCK U DOT COM, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
משהו יכול להסביר לי בפשטות את החוקים של הבאת רכב לארץ מיסים משלוח וכל מה שעולה בראשכם.. גם אם יש הטבות לקנית רכב בארץ לתושב חוזר...
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב בתקציב של עד 42,000 ש"ח. מישהו יכול להמליץ אולי על רכבים בקטגוריית "קטנות/קומפקטיות" ??? דחוף מאוד, אני חייב רכב עד סופ"ש!!!
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
טוב אז ככה: יש ברשותי 17 אלף שח ואני עכשיו מסיים צבא אז אני חייב גלגלים! אני מת על 106 ראלי ורציתי לדעת מה דעתכם על ה106 בכלליות לא רק הראלי כי קשה למצוא כזאת .אז אני מתקוון לקנות 106 בדגמים הרגילים עם אני ימצא! אז מה איך היא מבחינת דלק,מוסך,חלקים(שמעתי שזה הבעיה בפיזו) אז עם למישהו יש 106 והוא יכול לעזור לי אני ישמח אה ואני מדבר על נפח 1.4-1.1 לא על יותר!!! טוב אז עם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר!!! או מישהו רוצה להציע לי רכב אחר! מאלה שאני ירשום עכשיו פורד פיאסטה 1.3 95 סוזוקי סוויפט דייהטסו שרייד בשניים 91-92 או יותר! או כלי רכב אחרים בתקציב שלי אבל בסגנון של אלה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת fiesta rsi, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות מכונית בסביבות ה20-25 אלף, הדרישות שלי שתהיה אוטומאט אמינה ותחזיק מעמד לפחות כמה שנים טובות. וכרגע יש אופצייה לגבי אואדי 80 שנת 92 אחרי 120 אלף ק"מ נפח מנוע 1800 ב23 אלף. מה דעתכם? כדאי?
הודעה אחרונה מאת friziblite, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה אולי נשמע מטומטם אבל אני מחפש רכב שעולה ממש קצת (כמה מאות שקלים) במצב נסיעה שיקח אותי לבית הספר וחזרה... כל שאר היום אני אסע על האופל שלי אז היא לא צריכה להיות במצב מי יודע מה... אבל שתהיה במצב נסיעה של כ3-4 קילומטר ליום יש מצב למצוא משהו ? (אני מרגיש מטומטם רק מלשאול את השאלה )
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
חבר שלי קיבל עכשיו תקציב מסבא שלו שעומד על 100 אלף שקל. שאלתי אותו מה הוא מחפש באוטו והוא אמר לי שהוא רוצה אוטו כיפי. או במילים שלו אוטו סטלה עם החבר'ה שכיף לנהוג בו. האוטו צריך להיות בסדר גודל של משפחתית קטנה (לא סופר מיני). הדרישות הם מהכי חשוב עד הכי פחות חשוב: ידני! נראה טוב. ביצועיסטי. אמין. כל תגובה תתקבל בברכה! תודה. *עריכה* מדובר ברכב יד שניה.
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 308 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yohai71
- ניקו פ.
- Mushu_
- פינדר
- yossy
- avi 23
- FROGIE
- lanosforce
- SlowRide
- Adir99
- CompL
- Itzik-b