Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסרה 1.8 אוט' - בעד ונגד

paulpro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אמא של אישתי מעוניינת ברכב הנ"ל - שנת ייצור 1999, 3 דלתות(!), יד ראשונה, 76K ק"מ, בלי תאונות וכו'...

כמובן על רכב לעבור בדיקה שלי + מכון לפני הרכישה...אך הייתי מעוניין לקבל מידע שילוב מנוע/גיר הנ"ל...כמו בעיות מוכרות, צריכת דלק וכו'...(נוחות והתנהגות של רכב מוכרים לי מ1.6 יצא לי לנהוג בה)...

תודה,

P.

נב: תגובות בסיגנון "תעזוב את הגרוטאה ותקנה דייהו/יונדאי/מזדה" לא התקבלו בברכה (אלא אם כן למגיב יש אימפרזה או אלמרה במצב מצויין - למכירה בפחות מ50K)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כככל שזכור לי הדגם מוצלח, המנוע די ותיק 8 שסתומים זמינות כוח לא רעה כלל והכי חשוב בלי המחשבים של הדגמים החדשים יותר שעשו שמות באמינותם...

לדעתי - מומלץ בחום (וה-3 דלתות לדעתי ממש יפהפיה :!: )

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקסארה 1.8 כדאי לשים לב לצלצולים מהמנוע, שמאוד מאוד לא אוהב אוקטן 95. הצלצולים מלווים גם בירידה מוחשית בכושר הסחיבה (הלא יותר-מדי מבריק מלכתחילה).

הנוחות טובה, האחיזה לא מדהימה עם יותר מדי נטייה להיגוי יתר (כן, יש דבר כזה יותר מדי ;-)), איכות ההרכבה לא טובה וכך גם צריכת הדלק (לא נוראי).

לזכותה מחיר אטרקטיבי, אבל אני הייתי "מתאמץ" ורוכש מגאן 1.6 ידנית. הביצועים טובים יותר, המנוע שקט וחסכוני יותר, הנוחות זהה כמעט (אין מועדפת ברורה) ואיכות ההרכבה והחומרים עדיפה. והכי חשוב - 4 כוכבי בטיחות לעומת 3 בלבד בקסארה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, רועי

לצערי, אמא של אישתי לא מסתדרת עם הילוכים ואין לה יותר מ50K ש"ח :( אחרת הבעייה הייתה נפתרת מזמן...(ולמצוא מגאן אוטו' זו משימה בלתי אפשרית כנראה :()

עד כמה צריכת הדלק גבוהה? הרכב הולך לעבור כ100ק"ם ליום (בני עי"ש - בר-אילן) כך שעלות הדלק היא שיקול משמעותי...

P.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, רועי

לצערי, אמא של אישתי לא מסתדרת עם הילוכים ואין לה יותר מ50K ש"ח :( אחרת הבעייה הייתה נפתרת מזמן...(ולמצוא מגאן אוטו' זו משימה בלתי אפשרית כנראה :()

עד כמה צריכת הדלק גבוהה? הרכב הולך לעבור כ100ק"ם ליום (בני עי"ש - בר-אילן) כך שעלות הדלק היא שיקול משמעותי...

P.

1:10-1:12 משולב, בהתאם למצב המנוע. קח בחשבון שייתכן ותזדקקו לאוקטן 98.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...