ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם ושבוע טוב! צריך דחוף נתונים על דייהטסו שרייד הדגם החדש מרכב האצבק גיר ידני מנוע 1300 1. צריכת דלק עירוני ובין עירוני? 2. כ"ס? 3. אמינות, אחזקה וטיפולים? כל דבר שתוסיפו רק יעזור ויועיל תודה לכולם! חתימה טובה וצום קל! בברכה, עידן.
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, קוראים לי טל אני בן 21 וקצת והאמת רק עכשיו שמתי לב שפעם אחרונה הייתי באתר היית לפני שלוש שנים! לא משנה אני כאן כי חזרתי ל"עסק" אחרי 3 שנים של צבא ועכשיו אני משתחרר ויש לי האפשרות להגשים חלום אישי שלי שנקרא 106! הבעיה היא שאני לא מכיר את תחום ה-106 כמו שיש פה הרבה שמכירים ויכולים לתת לי סקירות נירחבות בנושא! אני יספר מה אני מחפש וכל מי שיכול לעזור לי אני יעריך את זה במידה מטורפת!!! אז ככה יש לי רישיון כבר 4 שנים וטיפה נסעתי על מלא רכבים מכל הסוגים מכל ה"טעמים" מה שנקרא ותמיד היה חשוב לי יותר אחיזת כביש מאשר מנוע שזה גם חשוב מאוד אבל האחיזה בראש סדר העדיפויות שלי, תמיד רציתי 106 ראלי כי היא ידועה בתור גרזן על הכביש אבל אני יודע שיש לה אחות קט…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
יעוץ בקשר ל306 1 2
מאת renault5-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי שאמא שלי ירדה מעניין הבמוו היא החליטה על פיגו 306 כמו שיש לאבי עכשיו, מצאנו אחת 306 מהשכרה יד 4 עם 140 אלף ק"מ נדמה לי מטופלת רק עם מים ירוקים המנוע מגיב טוב שכחתי לציין, הדגם הוא 1.4 גיר רגיל והבחור דורש 21 אלף. הדברים שעלו בבדיקה בסיסית של האוטו, החליפו את הלוח שעונים בגלל בעיה והק"מ שכתוב בו הוא 170 אבל הרכב נסע 140 הוא טוען שאפשר לבדוק זאת במוסך מורשה ולבדוק את הק"מ האמיתי שהוא 140 וזהו חוץ מזה אין עוד דברים מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום למומחים. אני רוצה להחליף את מכוניתי האהובה כנראה . הרכב הוא רנו קליאו B RXT 1.6 16V לא ידוע כרגע שנת הרכב אך אתם בטח יודעים שיוצרה רק בין 99-2001 . הרכב בעל 20000 קילומטר בלבד(שכן מבוגר). מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם.. שמי מתן אני חדש פה בפורום. לא מימזמן הוצאתי רישיון ואני מיתלבט בין כמה מכוניות התקציב הוא כ- 30-40K רנו RSI VR-6 איביזה GTI עם יש לכם חוות דעת לגבי מכוניות אלו אני ישמח לשימוע או עם יש עוד מכוניות בקטגוריה של ספורט אני ישמח לשמוע.. תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצאתי הונדה סיויק, והבן אדם אמר לי שהרכב קיבל מכה מקדימה, באיזור הפנס, וזה לא שאסי, ושהפגיעה תוקנה בלי ריתוכים וחיתוכים. האם יכול להיות שזה באמת לא שאסי או שפגיעה כזאת היא בטוח שאסי? האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה או לוותר עליו?
הודעה אחרונה מאת rubihen, -
- 2 תגובות
- 822 צפיות
שלום מקצוענים אני כאן כמובן בשביל לשאול על אוטו. אז ככה: אני צריך אוטו שיסע משהו כמו 40 קילומטר ביום (חלק נכבד עליות) - חייב אוטומט. יש לי ביד 16000 ש"ח, אבל אני יכול להשיג בקלות הלוואה של עוד 15000 ש"ח. אז למה אני לא מספר שיש לי 31000? משום שאם אני לא חייב, אני לא רוצה לקחת את ההלוואה או לפחות את חלקה. מה אני צריך? אוטו לא בזבזני (לא יותר מעשר ליטר לקילומטר ביןעירוני), אוטו שחוץ מטיפולים כמעט ולא יראה מוסך, אוטו נוח עם מזגן טוב ושלא יהיה קטן, ושיהיה בטיחותי (ABS, כרית אוויר וכו') - אוטו שאם יטופל טוב, יוכל לשרת אותי לפחות עוד 7 שנים. עכשיו כך, אני מסתכל על טווח של שנים, אם אני יקנה אוטו ב16 ויוציא במשך 7 שנים עוד 25 על תיקונים ואם הייתי קונה אוטו ב30 ומוציא…
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
אהלן חברים, הוצע לי רנו לגונה נפח מנוע 2000 משנת 95. הרכב עשה 195000 ומבוקש עליו 20000 שאפשר קצת להוריד. רציתי לדעת, מה אתם אומרים על הרכב (אמינות, עלות דלק וחלפים, בטיחות וכל דבר אחר שעולה בדעתכם). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת N.bentovim, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחי סיפר לי על "וולוו קטן משנת 1990" שיש ליד הבית שלו למכירה, מיבוא אישי. אחרי מחקר קצר גיליתי שיכול להיות אחד משלושת הדגמים: 440/460/360. אם למישהו יש מידע עליהם, כמו תצרוכת דלק, בבקשה כיתבו פה. לפי מה שהבנתי המנוע הוא של רנו 1.7, אבל כל האוטו הוא אמין ברמות די טובות. אני מחפש רכב בסביבות ה 7000 מהר, כי הגרוטאה שלי כבר גוססת והכבל של הקלאץ' עומד להקרע בכל רגע.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב אני מעוניין ברכב זה שנת 96, שמתי לב שהוא מגיע בשתי דגמים LX ו- GL, מה ההבדלים? והאם מצדיק הפרש של 1600 ש"ח? תודה לעונים!!!
הודעה אחרונה מאת eiti1, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמעט וקניתי אונו 87 וברגע האחרון אבא שלי (שמבין שמיים וארץ יותר ממני במכוניות) אמר לי שעדיף לי להשקיע קצת יותר ולקנות אונו 91 או 92 עם מנוע 1000 או 1100 (שניהן חסכוניות ביחס למנועים הגדולים יותר) הייתי רוצה אינפורמציה מבעלים קודמים של הרכבים האלה או כאלה שמכירים את הרכב הזה מקרוב האם יש הבדל בין לקנות את אותו הרכב עם אותו המנוע רק שהוא 3-4 שנים חדיש יותר בשנתון? ואני שואל חוץ מזה שהכל יותר "חדש" באוטו עם מודל גבוה יותר איך צריכת הדלק בנסיעות עירוניות? איך האמינות של המנוע? האם מחיר חלקי חילוף (למנוע למשל) זולים ונמוכים כמו שאומרים? או שזה בולשיט האם אונו 91-92 עם מנוע 1000 יכול לסחוב מזגן בנסיעה עירונית? או שעדיף שלא להתעסק? איך האוטו בתור רכב קומ…
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
-
הגיע הזמן. 140000 ש"ח נמצאים בכיסי בצורה כזו או אחרת. יש לי שתי אופציות למכוניות שונות עד מאוד. המיאטה היא רכב שאני מכיר, אוטו נהדר, נפלא, אמין וכל מילה טובה שניתן לומר. מאוד נהנייתי עם המיאטה שלי ב55K ק"מ שעברנו ביחד. היא גם נכנסת בתקציב בקלות ומשאירה עודף רב לשיפורים. לשוק הולכות לצאת כמה מיאטות - שנים 2004 ו 2005. שתיהן יהיו בתחום התקציב, כל הרכבים הנ"ל יהיו עדיין באחריות וכולם יהיו קניה טובה. מהצד השני נמצאת הילדה הרעה של עולם המכוניות - ההונדה S2000. ההונדה קיצונית יותר, חזקה הרבה יותר, מפחידה יותר. הרכב שעומד למכירה הינו מודל 2002, נראה סביר (יש כמה סימנים פה ושם), יד ראשונה עם 53000 ק"מ. המחירון עומד על 140000. המחירון המשוקלל עומד על קרוב…
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. זה בא לי דיי בהפתעה, אז ככה: בקרוב (לא יודע בדיוק מתי) ישתחרר לנו סכום של כ- 106,000 ש"ח ואנחנו רוצים להחליף את הרכב, וזה בדיוק המקום להתייעץ בו. הדרישות מהרכב לפי הסדר: 1. אמינות. 2. צריכת דלק. 3. בטיחות. 4. שמירת ערך. הרכב ייסע כ- 7000 ק"מ בשנה, בעיקר בתוך העיר. חובה גיר אוטומטי, עדיפות לרכישת רכב חדש מהחברה (בקטגוריית סופר מיני), אבל אנו גם לא פוסלים רכישת רכב יד שנייה מודל 2004-2006 קצת יותר גדול בקטגוריית הקומפקטיות (כמו ה- 307 והראנקס). חשבתי בכיוון של יונדאי גטס GLS מנוע 1.4 חדשה. מה דעתכם? הבנתי שצריכת הדלק כבר לא גבוהה. עוד נושא שמעניין אותי הוא בכמה למכור את הרכב הנוכחי (למרות שאני לא מתכוון למכור אותו במייד…
הודעה אחרונה מאת מיצובישי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום! רציתי לשאול אם אתם יכולים לתת לי המלצות על הרכב הזה,ואם כדי בכלל לרכוש אותו! איך הוא מבחינת אמינות ,מכנית,וביצועים שיש לו? תודה רמי m -power
הודעה אחרונה מאת נמרוד33, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין פג'ו 306 שנת 2000 לבין מיצובישי קולט שנת 1995-1996 שניהן קרוב לוודאי אוטומטיות(לא החלטתי עדיין) תייעצו לי אני חייב עזרה!!!!איזה מהמכוניות "שותה" דלק ואיזה מהן תכנס כל שני וחמישי למוסך.... תודה דין!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי קונה על הרכב ואני אמרתי לו שאני דורש 4 מעל המחירון רצינו לבדוק אם המחיר הוגן בעיניכם הרכב הונדה סיויק שנת 99 1.6 אוטומט יד שנייה,טסט לשנה,170K ק"מ,יש תיקוני צבע אבל אין תאונות-כל החלקים ברכב מקוריים כולל טמבונים,הרכב לא מטופל בחברה אבל יש קבלות על פילטר שמן מקורי,שמן גיר ועוד מקוריים כל טיפול הרכב מקבל שמן 5-40 של וולווליין,4 צמיגים חדשים ותוספות כמו-מראות M3,מגנזיום,אטימה בדלתות הקדמיות,אנג'ל אייז,בקליות,ספויילר מקורי,סאנרוף מקורי,פנסי ערפל מקוריים ועוד... המחיר שפוי או מוגזם?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות רכב עם זיקה קטנה לספורט ( או אפילו לא ספורט אלא כוח ) . יש לי על הכוונת כרגע פונטו ספייס HGT שנת 2001 , 130 כ"ס . האם למישהו יש ניסיון עם הרכב הנ"ל , מומלץ או לא . בבקשה דעתכם . בברכה . כפיר .
הודעה אחרונה מאת כפיר111, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, זה באמת סיפור מוזר. אז ככה, עמיתי לעבודה מתקשר אלי ביום שישי האחרון שהוא סוף סוף מצא לי אוטו, התברר שהוא השאיר את האוטו שלו במוסך והמוסכניק אמר לו שבנתיים הוא יתן לו רכב חלופי - רכב שנמצא אצלו והוא רוצה למכור אותו. טוב, החבר מגיע עם האוטו, מדובר על מיצובישי סופר לאנסר אוטומטית משנת 94, האוטו בפנים ובחוץ נראה בומבונירה, הקילומטרג' - 132800, המנוע והכל נראה רק שמחכה לניילונים. נסעתי עם האוטו וזה כמעט כמו אוטו חדש. המוסכניק אומר שהוא קנה את האוטו לפני שבועיים ושיפץ אותו - אני עדיין לא ראיתי את המוסכניק. עכשיו כך, עיינתי במסמכי בעלות הרכב שמצאתי באוטו וראיתי שהאוטו רשום על שם יהודי בשעה שהמוסכניק ערבי, כמו"כ רשום בעלים קודמים - 01. הוא מבקש (כנראה מחיר ראשוני…
הודעה אחרונה מאת מוטי דיסק, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מתעניין לקנות סיטרואן וולקאן 2000 של השכנה שלי היא עשתה 210000 ק"מ והרכב ניראה בסדר חיצוני ופנימי אבל לרכב הנ"ל נעשה חצי אוברול לפני כ-חצי שנה בגלל טיימינג שהלך היא טוענת שהרכב בסדר ואין לו "תופעות לוואי" כמובן שאם ואני ירצה לרכוש אותו אני ילך לבדיקה שאלתי היא האם כדאי להיתעסק אם רכב כזה ואם וכן ובבדיקה יהיה שוני בקומפרסייה שזה מעיד על פגם מה העליות "בערך" לתיקון אשמח לקבל את תגובתכם. תודה. נ.ב. הרכב מודל 95 והיא טוענת שהוא לא "אוכל" שמן או מים.
הודעה אחרונה מאת BREITLING, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם וחתימה טובה ! חברה שלי מחפשת רכב עד ה-30000 ש"ח קטן, אמין, חסכוני. גיר רגיל וכמובן כל התוספות כגון הגה כוח, מזגן, נעילה וכו'... יש המלצות חמות ? תודה, יואב.
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבת שלום לכולם..... רציתי לדעת את התוספות שמגיעות עם רכב שנת 2000, מדובר בפולו של פולקווסגן, וזה לעומת שנת 1997. הכוונה לכמה קטגוריות: כוח סוס כמה? כריות אוויר כמה? חלונות חשמל אם זה 2 או כל הארבעה? גג נפתח? ועוד הבדלים שלא עלו לי כרגע, ושאתם יודעים מהם....
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, כפי שחלקכם יודעם... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 המיצובישי היקרה לליבי כ"כ הלכה לפירוק לאחר תאונה מחרידה שיצאתי ממנה חי במזל רב. עכשיו אני צריך רכב אחר בתקציב מאוד מצומצם אבל חשוב לי אמינות, לא חייב רכב ספורט ומבחינתי אין רכב ספציפי שאני רוצה, רק דרישה קטנה, הגה כח... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 בלי זה קשה מאוד. התחלתי היום לחפש רכבים, ופשוט הגעתי למסקנה שאין לי מושג מה אני מחפש... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אולי כי אני לא מכיר את הרכבים, חשוב לי שהאוטו לא ייראה רע ולכן לא מסתכל על ג'אסטי ושרייד או סייפט …
הודעה אחרונה מאת lancer1992, -
מיאטה או MR2 ? 1 2
מאת mx5- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום התקציב שלי הוא בסביבות ה 100 אלף לקניית רכב ספורטיבי אני מאוד מתלבט בין לקנות מיאטה 2003 או טויוטה MR2 2001 השאלה עד כמה הטויוטה יכולה להיות אמינה ולא לעשות לי בעיות והאם באמת שווה לרדת שנתיים ולהעדיף אותה על פני המיאטה שידועה באמינות שלה ובתחזוקה הזולה שלה יחסית ? אשמח לקבל הצעות....גם אם יש לכם רעיון בלקנות משהו אחר ב 100 אלף תודה רבה
הודעה אחרונה מאת roei, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב לכל העוזרים. חשבתי על רעיון שאני מעוניין לבצע, ביחד עם אבא שלי. החלטנו בתקציב של כ-10000 שקלים, לקנות רכב ישן [במחיר של עד 2000 ש"ח] אבל אחד שנוסע, יחסית תקין [יחסית למחירו], מגיע עם טסט לפחות לחודשיים. לאחר הקנייה יישארו לנו 8000 ש"ח לפחות, אשר בהם נקנה חלפים לרכב על מנת לסדרו ולהביאו למצב טוב ואפילו טוב מאוד. את כל העבודה המכאנית אנחנו נבצע בעצמנו. ועכשיו לצורך ההתייעצות שלשמה פתחתי נושא זה: אני צריך רכב, שיהיה זול, שיש לו שוק חלפים ורצוי לא יקרים מנוע 1400 ומעלה, רצוי 1600 לא מכוער ואם יש אפשרות לרכב יפה [משהו עם סגנון ספורט יהיה חלום] ושיהיה נגיש ולא קשה מדי לתיקון ע"י שני אנשים אשר מבינים מעט, וייעזרו בחברים. כמו כן רציתי לשאול, רכבי…
הודעה אחרונה מאת BmsKlane, -
-
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בשבועיים האלה אני מתכוון לקנות רכב מסוג גולף ויש לי כמה שאלות בעניין : 1. מה עדיף גולף 1800 סמ"ק או 1600 סמ"ק ? (שתיהן שנת 99') 2. מבחינת צריכת דלק איזה אוטו יותר חסכוני ? 3. האם יש למישהו מושג איזה הספק יש לאלטרנאטור של שני הרכבים ? כי אני הולך להתקין בה מערכת מאוד חזקה. אני דיי נעול על גולף אבל אם יש הצעות משכנעות לרכבים אחרים אני מקבל בכיף. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, ברצוני להתייעץ האם כדאי לרכוש פג'ו 306XN דלתות4 1400 סמ"ק מודל 1999יד שלישית שמור עם 101,000ק"מ? (לרוב אני נוסע לבד נסיעות גם עירוניות וגם בינעירוניות) זה די דחוף..תודה רבה מראש,
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אני מעוניין בקולט או 306 אוטומטי ,בשנים 1994-1997 . מכל החיפושים שעשיתי בפורום זה אני מבולבל לגבי ה 306 שכן כולם מזהירים לגבי מים ירוקים. הבעיה היא שאני מעריך שאי אפשר לדעת באמת האם השתמשו בעבר (ומדובר על הרבה שנים) במים הירוקים שכל-כך חשובים. כמו כן לא מצאתי שום איזכור לקולט. התקציב הוא כ 20,000 ש"ח. תודה מראש תמיר
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות אוטו בערך בתקציב של עד 20,000 אוטו די קטן (1400-1300 סמ"ק) חסכוני בדלק קודם כל לגבי הפג'ו 205 אני יודע שהוא חסכוני מאוד בדלק אבל הוא מגושם מבחינת המראה שלו גם מבחינת דגמים מאוחרים, אם ה306 משתווה בביצועים ובצריכת דלק אז אני מוכן לשים יותר כסף עליה... או שאולי בכלל עדיף קליאו? היא טובה? או שפיאסטה? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת DOV_S, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם רציתי בבקשה שתעזרו לי לבחור בין המכוניות הנ"ל הונדה האצבק אוטומט 1400 1996 - 1999 פיזו 206 אוטומט 1400 1999 -2000 מבחינה אמינות של אוטו מבחינת תיצרוכת דלק מבחינת בעיות מיחודות (או מחלות של הרכב ) תודה לעוזרים בוריס
הודעה אחרונה מאת Robin hood, -
-
אופל קורסה
מאת חיפאית24- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מתעניינת לגבי אופל קורסה קטנה שנת 99-2000 אוטומט. לכמה הנזק יכול להגיע? והאם הוא אוטו טוב לדעתכם לאדם פרטי לנסיעות בתוך העיר (עבודה וכו'). הייתם ממליצים עליו יותר מאשר על הרנו קליאו בי ? תודה מראש לעונים/ות, וגמר חתימה טובה!
הודעה אחרונה מאת Robin hood,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 2,006 אורחים (הצג רשימה מלאה)