Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה NB מול S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית מספיק חרוץ אז גם היית בודק כמה יותר זול ההונדה בחול.

ב 18000 ניתן לקנות S2000 מסביבות ה 2003. המרה לשקלים = 77400 נוסיף משלוח ו1200 דולר (לטענתך, לפי דעתי זה יקר הרבה יותר) ויוצא בארץ 82560.

עכשיו תוסיך 140% מס ויוצא = 198144.

עדיין נראה לך כדאי?

אין כדאיות בייבוא לארץ של רכב שקיים פה. אלה במיקרים נדירים וברכבי יוקרה בעיקר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה שאני מבין מהאתר של רשות המיסים, יבוא של רכב חדש מ"ארץ הסכם" יקבל שיעור מס של 120% (ולא 140%). כמו כן, מרכב משומש, ינוכו אחוזי מס עד לכדי 30% משל רכב חדש.

במקרה הספציפי של ה-S2000, אני לא יודע מה מחירון של שנת 2004, אך אולי כן שווה לבחון את המקרה שוב?

פורסם
מיאטה באפור לא שווה לקנות

הורג את כל הסקס אפילו של הרכב

אין מצב שהייתי נוסע על אחת כזאת אם הייתה לי אפורה הייתי הולך לצבוע אותה

כמה קל להגיד שטויות. גם אם הייתה בצבע של שלשול היית נוסע בה.

כסוף הוא צבע סולידי שהולם היטב גם מיאטה NA וגם NB.

לצבוע מחדש אוטו בן שנתיים? בטח... :roll:

ניב, "bebo" מוכר את האוטו?! של מי השניה?

הייתה התקדמות אתמול?

ישנתי יותר מ-17 שעות. אני לא בטוח שאני יודע באיזו עיר אני נמצא... :lol:

דניאל

MCS 2008

פורסם

אכן האדומה של bebo

אתמול ראיתי את שני הרכבים. שניהם נראים יפים - למרות שהכסופה היתה די לא קניה ככה שקשה לראות מכות וכו.

הג'אנטים של האדומה נראים זוועה בתמונות אבל נהדר במציאות.

עכשיו הכל שיקולי מחיר. על שתי המיאטות רוצים מעל המחירון. הייתי אמור להתקשר אתמול אבל נרדמתי, במהלך הסופ"ש חג אני מקווה לסגור את הכל.

פורסם

מחירונים.

2004 - 108

2005 - 126.

בפועל ל 2005 יש עוד ירידת ערך של 2 אחוז בשל היותה יד שניה. ככה שהמחיר המשוקלל הינו 123.5

ה 2005 עם 34K ק"מ. ה 2004 עם 60K ק"מ. שתיהן יד שניה.

על ה 2005 הבחור רוצה 134, כנראה יתפשר בין 130 ל 131.

על ה 2004 רוצים סביבות ה 111. ברמת העיקרון דיברתי איתם על 5 מעל מחירון שזה 113, אבל אני מניח שהמחירון ייפול ב 2000 כמו שחודשים הקודמים.

ה 2004 מגיעה עם צמיגים גמורים, אבל עם קסנון.

ה 2005 מגיעה עם גאנטים נוספים (יפים מאוד במציאות), כל מני שיפצורי ניקל נוספים שלא עושים לי את זה אישית, צמיגים חדשים, ואחריות ל 8 חודשים יותר.

לפי השיקולים שלי ה 2005 שווה לי יותר גם בגלל הצבע, בגלל הגאנטים והצמיגים החדשים ובעיקר בזכות האחריות.

בפועל הכל נתון לשינויי. מצד אחד קורץ לי המיאטה 2004, מצד שני למיאטה 2005 יש הרבה להציע. לא לדבר שבקרוב מאוד יצאו הרבה מיאטות לשוק, חלקן בצבעים מועדפים עלי (שחור/כחול), אני בטוח לפי הבדיקות המקיפות שערכתי (ואני יודע על אחוז גבוה מהמיאטות שהולכות לצאת לשוק) שעוד מעט ניתן יהיה לקנות מיאטה במחירון ופחות. אבל אני עייף מחיפושים, רוצה כבר מיאטה. ככה שנראה לי שהכל תלוי בשיקול האחרון שיעשה במהלך הסופ"ש/חג. בשבוע הבא אני רוצה להעביר בעלות.

יאללה בקרוב אני מקווה יהיו חדשות טובות

ניב

פורסם

אני יודע שזו תגובה קצת באיחור והשרשור כבר ישן יחסית (4 ימים) אבל בכל זאת,

אם אתה יודע בוודאות על מיאטות שונות שאמורות להיכנס לשוק שיותר בטעם שלך, חכה להן. על אחת כמה וכמה שמן הסתם אם ההיצע יגדל אז המחיר ירד ולא תצטרך לשלם מחיר מסוים מעל המחירון כמו שאתה צריך לשלם עכשיו. ככה יישאר לך יותר כסף לשיפורים שונים שאני יודע שאתה מאוד אוהב ולא תצטרך להתפשר בשום דבר - לא בצבע (כמו האפורה), ולא בשיפורים ובכסף (כמו האדומה).

אגב, חשבת לכיוון של טויוטה MR2?

נכון שהיא שונה מהמיאטה האהובה שלך, אבל לגוון זה לא רע. הבנתי שהזנב שלה יותר שמח מהמיאטה, זה אולי יעזור לתחביב שלך - הדריפטים.

שיהיה בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם

האמת שאחרי שאמרתם לי הלכתי באמת לבדוק קצת את השוק של ה MR2.

ראיתי שני רכבים באינטרנט, על אחד רוצים 20K מעל המחירון ועל השני רוצים 30K מעל ...

ישנם מספר שיקולים שמונעים ממני את הבדיקה של הרכב:

1. קשה לי לתת 20K מעל על רכב שהוא לא S2000. אני לא רואה את ההצדקה. סך הכל הטויוטה אמורה להיות די מקבילה למיאטה. פלוס מינוס.

2. למיאטה יש לי פה תמיכה רחבה מבחינת שיפורים ותוספות, המון אופציות.

3 באותו כסף אני קונה רכב בשלוש שנים יותר צעיר.

4. יש יותר ניסיון בארץ של טיפול במיאטות.

5. אני אגיל למיאטה, ובגילי המזדקן אני לא אוהב שינויים שלא לצורך

אם אני לא אסתדר עם המיאטות שעומדות לפני כרגע אני אולי אעשה בדיקה נוספת.

בינתיים אני מאוד מקווה להיות עד הסופ"ש עם רכב חדש :-)

פורסם

גם מהבחינה הפרקטית (עד כמה שאפשר ברכבים הללו) המיאטה עדיפה, כיוון שלMR2 פשוטו

כמשמעו אין תא מטען אחורי, והקופסת נעליים מתחת למכסה מנוע (שברוב הרכבים משמש כמכסה

מנוע) לא בדיוק עוזרת לשנע פריט העולה בגודלו על ארנק.

בהצלחה בקניה!

1.8T 8)

• תוכן חדש...