Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306 99' 1400?

OGISINGER
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:?: שלום חברים,

ברצוני להתייעץ האם כדאי לרכוש פג'ו 306XN דלתות4 1400 סמ"ק מודל 1999יד שלישית שמור עם 101,000ק"מ? (לרוב אני נוסע לבד נסיעות גם עירוניות וגם בינעירוניות)

זה די דחוף..תודה רבה מראש,

פורסם

איך שאני רואה את הדברים, בעיה היחידה עם האוטו הוא שהגרסה הזו באה ללא אבזור כלל. מזגן וזהו, שום חשמולים למיניהם.

האוטו קצת כבד על המנוע, למרות שהוא מוצלח יותר מה-1600 הפשוט על ה-306.

למיטב ידיעתי ישנן גרסאות 1400 XR, שאמורות להיות קצת יותר מאובזרות. תבדוק את העניין.

קוואסקי EN 500 VULCAN

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום .

לי יש פזו 306 Xn ידני עם מזגן חמש שניים מנוע 1.4 . קניתי את הרכב עם 100000 ק"מ כיום יש לרכב 200000 ק"מ.

רכב מצוין . מאוד נעים לנסיע .נוחות מצוינת ,רכב חסכוני .

מאוד אמין ,למעט חצי אוברול והחלפת רצועת טימינג ב 170000 קמ שעלה בסך הכול 1600 ש"ח הרכב עבר רק טיפולים שוטפים .

רכב מאוד מומלץ .

כיום אני שוקל לכנות רכב יותר חדש -- אשתי רוצה יותר חדש ואוטומט ואני חושב לקנות שוב רכב מבית פיזו סיטרואן .

פורסם

האם מדובר במזגן מקומי? אם כן הוא לא משהו וגם מחליש את המנוע.

בכלל, לדעתי ה- 1400 קצת קטן על הרכב, אבל זו דעתי האישית ובנסיעות עירוניות במישור זה באמת פחות משנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המעניין הוא שמחיר ה306 במחירון נמוך יותר מהמחיר של פיג'ו 206 מקבילה (אותו גיר, אבזור, נפח מנוע וכו'). מן הסתם בזמנו 306 חדשה עלתה יותר מ206 חדשה. הדבר נכון בכל השנתונים עד השנה האחרונה שייצרו את ה306 (2002). עוד מנפלאות מחירון לוי יצחק.

• תוכן חדש...