שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה ההבדל בין 15 אינץ' למשל ל 17, האם קיים הבדל בצריכת דלק? איזה יתרונות יש? האם להעביר מגלגל 15 ל אינץ'17 זה תהליך מסובך?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכם, ברשותי סאני שיש לה מנוע דיי נמרץ ודיי חזק, כמדומני הוא 105 כ"ס, למנוע יש גל זיזים כפול (DOHC) ו16 שסתומים (16V). הייתי מעוניין קצת לשפר את הרכב בסכום של עד 2,000 שקל. עכשיו אני יודע שזו בדיחה ואני לא יכול להעלות יותר ממס' סוסים בודד אך המטרה העיקרית היא לתת למנוע לנשום יותר טוב ולתת לו הרגשה יותר נמרצת מהקיימת (לא שחסר אבל תמיד כיף עוד)... בבסיסו המנוע חזק יחסית ל1.6 שקיימים בשוק וקצת נשימה יותר טובה לא תזיק לו, אז סעפות יניקה פליטה ושאר המושגים שאני לא ממש מבין בהם יעזרו! אז מה ההצעות חברים? תודה לכם! אגב יש לציין שהרכב ידני אז את הבסיס כבר יש.
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מודע לזה שקצת חרוש אבל אני מעוניין לשמוע דעה עדכנית עם נסיון ומבינה , דיי דחוף העיניין ! קניתי לפני מספר ימים גאנטים מידה 15 , ברשותי סיאט איביזה שכרגע באוטו גלגלים מידה 14 . ביררתי בטסטסים ואמרו לי שאני יכול להגדיל ל 15 במידה 15 55 185 . עשיתי כמה בירורים קטנים ויש לי שני סוגי צמיגים שמאוד מעניינים אותי הראשון הוא S.DRIVE והשני TOYO R1R , קיבלתי על שניהם הצעה היום במחיר כולל מעמ הרכבה איזון גלגלים וכל הסיפור ב 2080 שח לרביעייה כמובן ! אני נוסע בסביבות ה 1200 קמ בחודש , חשוב לי שתיהיה נסיעה נוחה בחורף כמובן לא להחליק ובקיץ , שישארו המון זמן .. דעתכם חשובה לי מאוד ! ועוד דבר קטן , הגאנט 15 שקניתי יש מצב כזה שהצמיגים הנל לא מתאימים…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן! ברשותי פולו 1996 , 1400 5 דלתות ידנית דגם מנוע AEX אני מעוניין להגדיל את מידת הג'אנטים ורציתי לדעת מה היא המידה המקסימלית המותרת ברשיון לפי התוכנה autodata 3.38 המידות הן : 4,5X13 5,5X13 6X14 6X15 אני קצת מתקשה לקרוא באופן מלא את כל התרשימים להלן צילום מסך מהתוכנה .. : רשום ב6X15 : 1,4/1,6 09.99- זה אומר עד חודש 9 ב1999 ? תודה!
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
שלום לכולם יש לי מזדה MX5 NB שנת 2004 אני רוצה לברר עלויות של הרכבת טורבו על מנוע סגור עם גדישה של 0.6 גג, אז ככה איזה חלקים צריך לקנות והלחליף ואיזה חלקים אפשר להשאיר, אחרי הגדישה כמה הספק אני צריך להגיע? עם זה משנה משהו בעבר החזקתי הונדה סיויק טורבו.
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, בעיקבות המבצע המעניין (לאון חדשה FR DSG 159K) חשבתי להחליף את האוטו (איביזה TSI). לאחר הנהיגה בFR המדוברת, התבאסתי המהגה החשמלי המדיוק אבל חסר הרגש כמו כול ההגהים החשמלים,באיביזה הגה כזה הוא בסדר,הוא לא רכב ספורטיבי אז הוא מספק,לעומת זאת בלאון הסופרטיבית לא היה כולכך שינוי בתחושה(חוץ מזה רכב מדהים,חזק,מתנהג יחסית,ותמורה טובה לשקל בעקבות המבצע). האם יש משהו לעשות עם זה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרכב הונדה סיביק מודל 92 זקוק לרביעייה במידה 175/65/14 עדיפות לאיזור השרון תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ihazardous, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
הבנתי שלגבי הפילטר יש כאלו שיעבירו ויש כאלו שלא, מה קורה במידה שלא? לפרק, לעבור טסט, ולהרכיב חזרה(במידה וארצה אותו חזרה כמובן)? ומה הנוהל לבי דוד זרימה חופשי? יש לי כזה: http://www.carshops.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=397_399_400&products_id=572&zenid=adfbdad04e3e04100cdc582ca3abc25f
הודעה אחרונה מאת ihazardous, -
-
- 12 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום רב, מחפש בשביל חבר סדנא אמינה. היעוד: התקנת טורבו לסובארו B4 הדגש הוא על חלקים טובים, קיט אמין, סדנא אמינה ומקצועית. עדיפות לאיזור אשדוד. אשמח לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת nesti, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע מידות ? 4/5 ברגים? והאם זה כדאי לקנות יד שניה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולכם, אני מבקש שרק מי שהתנסה בעבר בייבוא חלקים לרכב שיענה. הזמנתי לפני 3 שבועות כונס STI OEM מהונג קונג דרך EBAY. הכונס הגיע לארץ שלשום וקיבלתי הודעה מהדואר לדבר עם מכס ת"א. התקשרתי ונאמר לי שעליי להציג אישור משרד התחבורה לייבוא עצמי (לצורך שחרור הכונס מהמכס). בטופס הייבוא של משרד התחבורה כתוב כי עליי להמציא דו"ח שמאי - בהנחה שאצהיר שהחלק הוא חלק מרכב, או לחלופין טופס אישור ממוסך מורשה - בהנחה שאצהיר שהחלק הוא חלק מכאני/בטיחותי. מה עליי לציין בטופס? והאם מישהו עבר את התהליך ויכול לתת לי עצות כיצד להתנהל מול הבירוקרטיה המתישה? כמו כן, סעיף נוסף לא ברור שם - עליי למלא את פרטי הרכב שהחלק יובא עבורו ומצויין שם תת סעיף: "נמל ההגעה". מ…
הודעה אחרונה מאת idannnz, -
- 47 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי ג'אנטים חדשים ללאון שלי. כרגע רכב נועל 205/55/16 אני אשמח לקבל המלצה לצמיגים טובים, מספיק איכותיים, ובמחיר שפוי. יש תקציב מקסימלי, ואין לי אפשרות לחרוג ממנו, מדובר עד 700ש"ח לצמיג. אני נוסע רגוע, דברים שחשובים לי הם אחיזה מצוינת בגשם, עמידים ולא נשחכים או מתייבשים אחרי שנה, שקטים על הכביש, זהו זה. מה שחשוב לי. עוד שאלה קטנה, הבנתי מפורום אחר (VAG) שגודל המקסימלי הוא 225/40/18, וזה מתייחס לכל סיאט לאון, גם לTSI דגם רגיל כמו שלי, וגם לדגם CUPRA ההכי מפואר והספורטיבי, שבו הגלגלים בגודל הנ"ל באים במקור. כמו כן, הבנתי שעלי קודם, לשים גלגלים, ואז לגשת למכון רישוי, ולשנות את הגודל. כמובן נכון היה לעשות זה ללכת למכון רישוי, לבקש יפה שיפתחו ל…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי וולוו s60 glt שנת 01 הרכב מפנק וסבבה אבל הוא קצת משעמם אותי והיתי רוצה לשפר אותו, בדקתי באינטרנט ואין הרבה שיפורים לרכב לא חיצוניים ולא מכאניים, רציתי לשאול מה אפשר לעשות לרכב כזה?, ואם אתם יודעים על מקום כלשהו בארץ שמתעסק אם זה? תודה מראש אלכס
הודעה אחרונה מאת N911, -
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום. איפה באזור חיפה(קריות גם בסדר) אפשר למצוא חנות למגנזיום טובה, שגם המגנזיום לא יהיה מרכב מפורק אלה חדש ו גם שהמחיר יהיה סביר, ואגב מה זה מחיר סביר ל מגנזיום של סיאט איביזה 185\60\15. שאלה נוספת איפה אפשר להשחיר חלונות, איזה שיטות הכי טובות, ו מה המחירים פחות או יותר?
הודעה אחרונה מאת chelsky26, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום, חשבתי להחליף את פילטר הסטוק בפאביה TSI לאחד משופר כמו זה של K&N. האם החלפת הפילטר תתן איזשהו שיפור בביצועים או בצריכת הדלק? האם יש איזשהם סיכונים למנוע בהחלפה לפילטר אפטרמרקט? הבנתי שיש כמה סוגים של פילטרים - יבש ורטוב, מה הבדלים ואיזה מתאים ל1.2TSI? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת dny, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
נניח שיש לי פורד פיאסטה, ואני רוצה הנעה אחורית במקום קדמית או, 4WD. האם זה מסובך? כמה זה עולה בערך, ואיפה עושים את זה?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי אאודי a3 2002 אוטו', 1. רציתי להוסיף צי'פ לרכב שלי, השאלה שלי אם בכלל אפשר ואם אפשר איזה צ'יפ הכי כדאי וכמה כ"ס הוא מוסיף וכמה בערך המחירים? 2. האם יש ניקלים לרכב הזה? תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת audi2002, -
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לאחר חודשים של השתובביות רבות עם הקליאו ספורט, הצמיגים סיימו את הקדנציה שלהם והגיע הזמן להחליפם. בגדול לפני שנה וחצי עברתי בפעם הראשונה לצמיגי "חצי סליק" בקליאו ספורט (2001) ותאמת התאהבתי. צריך המלצה לרבעיית חצי סליק איכותי לקליאו ספורט. 195\50\15 זאת המידה. הצמיגים הקודמים היו מבית "פדרל" שבגדול לא איכזבו אותי ואפשר לומר שהופתעתי לגלות שהם אשכרה שרדו שנה וחצי. בגדול התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח לכל הרבעייה. בנוסף אשמח לקבל המלצות\קישורים לקיט איכותי שיעזור לפילטר אויר לקבל אויר יותר צונן. ודבר אחרון, למרות שמצאתי נושאים המדברים על זה ועשיתי את הסקר שוק הנדרש, אשמח לקבל הערכות להחלפת טיימינג+רצועת אביזרים כולל כל המייסבים, מחזירי שמן ושאר החמוצים. *בק…
הודעה אחרונה מאת yairba, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום רב, ברצוני לבצע עדכון תוכנת ניהול מנוע אך אינני בקיא בתחום ואיני מודע מההשלכות של פעולה כזו. מעט על עצמי- ברשותי A1 בת חודש בעלת מנוע 1.4 מוגדש אשר מייצר 122HP ו- 20.4 קג"מ לפי נתוני יצרן. הנני מאוד מרוצה מהרכב ומהנסיעה שלו ובאמת שאין תלונות בפי, אך לא פעם יצא לי לקרוא על תשואות לגבי עדכון גירסתו (צ'יפ). חשוב לי לציין שאינני מחפש לקבל רכב ספורטיבי או להחליף את מירב חלקיו האפשריים על מנת לקבל מקסימום כוח, אחרת הייתי רוכש אחד כזה אשר היה עונה על דרישותי. ובכל מקרה כמו שכבר ציינתי שלא פעם נתקלתי בהמלצות ושבחים לגבי עדכון גרסאות בפורומים שונים (אפילו באחד מהם היה "פראייר מי שלא מתקין צ'יפ ברכב מוגדש"). ולכן בתור היותי חובבן בתחום אשר את המידע…
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם , הרכב המדובר הינו volvos80 t-6נפח 2800 שנת 1999 שני מגדשי טורבו רציתי לדעת אילו שיפורים אני יכול לעשות לרכב שלי, חשבתי על פילטר פתוח , להעלות מעט את הגדישה- ולחבר פורק חיצוני .רציתי לדעת עם למישהו ישנו הידע לאיזה צינור מבין כל צינורות הטורבו שמפוזרים אצלי ברכב אמור להתחבר הפורק, ואם זה אפשרי בכלל , מעבר לזה חשבי להוריד את הממיר אצלי ברכב- כי הרכב כבר ישן ואני מאמין שהוא כבר סתום. מעבר לזה שאני בטוח שפירוק הממיר וארבעת החיישני למבדה שמחוברים אליו יכולים לעשות רק טוב לרכב שלי. מישהו יודע מה הסיכונים בכלל התהליכים שהעלתי או לחלופין מה הדרך להוציא לאור הרכבת הפורק ? תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת ibiza89, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
הזמנתי לפני כשבוע פולקסווגן פולו TSI חדשה מצ'מפיון. רציתי לשמוע רשמים/תגובות מאנשים אשר המירו את הגלגלים 15" שבאים עם הרכב לצמיגים/ג'נטים 17". אני יודע שבעקרון הרכב מסוגל לעבוד עם 15-17 אינצ', ורציתי לדעת אם עושים על זה בעיות בארץ. במיוחד מעניין אותי אם הם ביצעו את האישור במשרד הרשוי בקלות, או שמדובר בסרט עם הרבה בירוקרטיה. בנוסף אשמח לקבל רשמים לגבי התנהגות הכביש לאחר המעבר ל17. תמונות כמובן יתקבלו בברכה גם
הודעה אחרונה מאת m3kyd, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי בעיה ויזואלית ברכב הונדה EJ9 , כתוצאה מתאונה (בעל הקודם של הרכב) הוחלף קומפלט בולם+קפיץ מפירוקיה . כנראה הרכב מהפירוקיה היה חדש יותר וקרה מצב שהרכב עומד בשיפוע , הבדל של 2-3 אצבעות מרחק בין כנף לגלגל , בגלגלים שונים. בדקתי במלא מוסכים מה אפשר לעשות עם זה ורובם אמרו שעדיף להשאיר את זה כמו שזה. הבולמים אחוריים גמורים ודורשים החלפה , בנוסף הקפיץ החדש שהורס את מראה של הרכב לא היתי מתנגד גם לשפר את יציבות של הרכב על הכביש ובפניות, כרגע הוא לא מספק כלל את הדרישות שלי. החלטתי לברר על סט בולם+קפיץ קוילאובר של TEIN עלות הסט כולל עבודה הוא 6500 שקל. מה דעתכם על הסט הזה והמחיר ? 2 שאלות נוספות על ג'נטים 1. מה ההבדל בין ג'אנט אוריגינלי ש…
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
- 33 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
חיכיתי חודשיים עד לגיבוש חוו"ד ספורטיבית על הצמיגים הללו, שכן אלו בפירוש צמיגים שמיועדים למכוניות ספורטיביות. אז הנה הרשמים (אחרי שנתיים עם פירלי P-ZERO שכבר היו ממש גמורים לקראת הסוף) רמת רעש הצמיגים בשיוט ירדה. נוחות הנסיעה השתפרה (הצמיג יותר רך). האחיזה מצוינת. בטח לא פחותה משל הפירלים כשהם היו חדשים. הצמיגים מאוד פרוגרסיביים על המגבלות - בקושי יש תת-היגוי וגם כשיש, הוא מתבטל בקלות עם הורדה קצת מהמצערת או יותר הגה (טוב, זו גם תכונה של המיאטה...). מצד שני (תרתי משמע) גם אין הרבה היגוי יתר. הצמיגים מאוד מתנגדים להחלקה ואני חושב שצריך לעבור איתם עוד כמה אלפי קילומטר בשביל ש"ייפתחו" במובן הזה. מה שכן, זה מאוד בטיחותי, גם אם אין לכם בקרת יציבות. בכביש רטוב מאוד הופ…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מדבר על מנועים גדולים V6, V8 ולהוסיף להם סופרצארגר (בהנחה ועובר את המכס). יש מישהו שמתעסק עם זה בארץ, שיש לו את הידע?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
הגיע הזמן להחליף סט צמיגים חדשים אחרי אכזבה גדולה מאוד מדנלופ SP SPORT. צמיג שמאוד עניין אותי לאחר המלצות בפורום זה היוקוהומה S.DRIVE אבל לצערי אין בלאי ולא ניתן להזמין בירושלים. איזה עוד צמיגים באותה הרמה יש? את הT1R אני מכיר ופחות רוצה אבל במידה ולא אצליח למצוא משהו אחר כנראה שאבחר בהם. תודה אור.
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה :lol: לפני חודש הוצאתי רישיון ונסעתי המון עם המלווה(אבא שלי ) יש לי מזדה 3 שנת 2007 פול אוטומט דגם עם מגנזיום הטוב אבל שמעתי שאפשר לעשות אותו יותר חזק ומהיר למרות שהוא טוב מאוד בהחלט חלקכם יגידו לנהג חדש אבל בכל זאת אני רוצה לשים לו מגדש טורבו אני בערך יודע מזה קראתי הסברים ראיתי תמונות לא מצאתי שום מחיר במיוחד לא למזדה שלי ורציתי לדעת כמה יעלה ועוד משו מה ההבדל בין מגדש טורבו למגדש על וכמה הבדל במחיר אה ואיפה אפשר לקנות דבר כזה באיזור הדרום ככה אשדוד תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב, רציתי לדעת כמה מוטות ייצוב יש במאזדה לאנטיס 2.0 שנת 2003 ? כמה מוטות ניתן לשים בה ? ומה העלות ?
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום ברשותי שברולט מליבו עם צמיגי HANKOOK במידה 225/50/17. בקרוב אני אצטרך להחילף צמיגים. דרישותי: אחיזה גבוהה, מרחק בלימה קצר , שקט. ברצוני לציין כי אני מתגורר ברמת הגולן ומידי יום יורד ועולה הביתה. חשבתי על HANKOOK או TOYO או FALKEN / על מנת לקבל ציגים איכותיים יותר חשבתי לעשות מאמץ ולהחליף ל מישלין. האים הפרש המחיר אכן יהיה מורגש ומוצדק. תודה
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
-
אני אור בן 21 חייל מהמרכז. משתחרר בספטמבר הקרוב בע"ה. כשאני חושב על העתיד, אני בהחלט רואה את עצמי פותח מוסך לשיפורי רכב- בסגנון של tig motorsport או top rpm למשל. אני יודע שאלו שאיפות גבוהות ושאפתניות, אבל רק ככה מצליחים להגיע לדברים בחיים. הייתי רוצה לדעת מה התהליך שצריך לעבור כדי לפתוח מוסך כזה- *מה לומדים? הנדסאי רכב /אוטוטרוניקה / משהו אחר בכלל? *איפה אפשר ללמוד את כל זה? *כל דבר אחר שקשור לנושא. (אישורים נדרשים, עלויות, וכו') ערן, אם תוכל לענות לי אני אשמח :] בברכת שבת שלום לכולם, תודה מראש על הזמן, אור.
הודעה אחרונה מאת yogevtz, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים , אחרי שנה עם הרכב החלטתי שהוא צריך שיפור התנהגות ואני צריך לקבל יותר אחיזה,אז אחרי כמה חודשים של שיקולים והתיעצות עם אנשים מבינים בתחום השיפורים(תחום דיי חדש לי) החלטתי להרכיב סט קווילאוברים . עקב המלצות והתאמה תקציבית החלטתי ללכת על סט קויילאוברים של VMAXX. 24 שעות לאחר קבלת ההחלטה הסופית יצרתי קשר עם E&A ענה וקבל אותי בחור נחמד בשם אלי שהדריך והסביר והמליץ עם הרבה סבלות,למרות מזג אוויר הקשה (יום שני) וההתראה הקצרה אלי סידר לי התקנה אצל "המעבדה". אחרי שיצאתי עם קויילאוברים וג'אנטים 17שנקנו על הדרך עקב הצעה מאוד מפתע (עדיין לא הורכבו)נסעתי לחולון למעבדה. כשהגעתי למקום נגשתי לבחור בשם ג'וג'ו שהיה שותף בהתקנת הבולמים,אחרי התקנה והנמכת הרכב ב35MM מ…
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT,