Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי ג'אנטים חדשים ללאון שלי.

כרגע רכב נועל 205/55/16

אני אשמח לקבל המלצה לצמיגים טובים, מספיק איכותיים, ובמחיר שפוי.

יש תקציב מקסימלי, ואין לי אפשרות לחרוג ממנו, מדובר עד 700ש"ח לצמיג.

אני נוסע רגוע, דברים שחשובים לי הם אחיזה מצוינת בגשם, עמידים ולא נשחכים או מתייבשים אחרי שנה, שקטים על הכביש, זהו זה.

מה שחשוב לי.

עוד שאלה קטנה, הבנתי מפורום אחר (VAG) שגודל המקסימלי הוא 225/40/18, וזה מתייחס לכל סיאט לאון, גם לTSI דגם רגיל כמו שלי, וגם לדגם CUPRA ההכי מפואר והספורטיבי, שבו הגלגלים בגודל הנ"ל באים במקור.

כמו כן, הבנתי שעלי קודם, לשים גלגלים, ואז לגשת למכון רישוי, ולשנות את הגודל.

כמובן נכון היה לעשות זה ללכת למכון רישוי, לבקש יפה שיפתחו לך ספר, ויבדקו מה המידה המסימלית שניתן לשים על האוטו, אך דילגתי על השלב הזה, ורצתי לקנות ג'אנטים לפני הבדיקה הזו, והסתמכתי על המידה מהפורום.

בבקשה תחזקו דבריי, ותגידו שלא טעיתי, ולא תהיה לי בעיה עם שינוי מידה. :oops:

בתודה מראש לכל העונים.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למידה הנוכחית ו לנסיעה רגילה יש לך :

GOODYEAR EXCELLENCE

\ PIRELLI P7 \P6000

KLEBER HP3

YOKOHAMA C.DRIVE

TOYO CF1

לנהיגה פחות רגועה

TOYO T1R

FALKEN FK452

DUNLOP SPORT MAXX

CONTI SPORT CONTACT

כל הדגמים איכותיים, מתאימים לדרישות ונכנסים לתקציב.

אם אתה ממש רוצה לחסוך ( נגיד,עד להחלפת המידה) - בסביבות 350-400 ש"ח יש לך FALKEN ZE912.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כבר רכשתי ג'אנטים מידה 18"

היום ראיתי כמה דברים

HANKOOK K110

MARANGONI MYTHOS

מחירים בין 650 עבור MARANGONI, ו700 HANKOOK.

עוד המלצות?

כמו כן, אשמח לקבל תשובה לשאלה השניה, לגבי החלפת גודל ג'אנט, ותהליך קבלת אישור.

תודה מראש.

פורסם

אני גם החלפתי ללאון שלי ל18 פשוט התקשרתי לצ'מפיון ואמרתי להם שיפקססו לי אישור זה לקח בדיוק 10 דקות

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

גם אני התקשרתי לצ׳מפיון, אמרו לי אני צריך לבוא עם רשיון רכב, רשיון נהיגה, למלא טופס, ועוד 3 ימים הם נותנים מסמך עם מידות שניתן לשים בלאון.

מוזר שאף אחד לא אמר לי שניתן לקבל את זה בפקס תוך 10 דקות.

אנסה לדבר איתם מחר שוב.

פורסם

PRONELLA

האם אישור שנתנו לך הוא אוניברסלי, וכל בעל לאון יכול להשתמש בו, או נתנו לך אישור ספיציפי לפי מס. רכבך?

אני יכול להציג אותו בפנצ'ריה כדי לדעת מה קוד מהירות של הצמיג הנדרש, ולאחר מכן, להציג אותו במכון רישוי ע"מ לקבל אישור סופי, ורישום ברשיון הרכב?

לא בא לי להתקע לעוד שבוע של ביורוקרטיה מיותרת, אך אם אין בררה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלום

איפה אתה נמצא?

נוכל לשדך בינך לפנצרייה מול מכון טסטים תחליף ותלך לטסט,אם יהיו בעיות נוכל להחזיר את הסט הישן.

עד שיהיה אישור.

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

אין בעיוה בלאון להחליף מידות בין 205-55-16 ל 225-45-17 ל 225-40-18

צ'מפיון נותנים אישור תוך כמה דקות, אך ספציפי לכל רכב בנפרד, אם האישור אתה הולך למכון ומחליף, לא צריך קומבינות.

מכיוון שיש כאן כמה יבואנים, ואני לא רוצה לפגוע באף אחד, המלצתי לך שתלך רק על אחד המותגים המובילים.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מה בנוגע לTOYO T1R?

הבנתי מהדיונים בפורום, שמדובר בצמיג איכותי, חלק אומרים מרעיש, חלק אומרים שקט במיוחד, יותר עמיד בקילומטרים מR1R, טוב בכביש רטוב, עולה אותו דבר כמו R1R, האם עליי עדיף יותר לבחור ב T1R בתור צמיג לנסיעה עירונית נטו, בלי דריפטים ודראגים, או עדיין עדיף לבחור בR1R, כי....

כאופציה נוספת, יש אפשרות לקנות HANKOOK K110 גם עולה אותו הדבר.

T1R

R1R

K110

?

מה המלצות?

מדובר על טווח מחירים בין 620 ל650ש"ח כולל הכל, אלא מחירים שקבלתי, וזה בערך התקציב עד 700ש"ח לצמיג.

פורסם

נראה שלא הבנת דבר ממה שאמרתי לך בטלפון.בהצלחה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

כן הבנתי.

רק לבחור יש במלאי R1R ב620.

יש K110 ב650ש"ח, בני חצי שנה ואף יותר, ואולי פחות. (יבדוק ביום ראשון)

יש SPORT MAX ב850.

יש MARANGONI ב650

וזהו.

T1R אין במלאי.

YOKO (לא יודע איזה דגם) אולי יגיע למלאי ביום ראשון, אבל הוא יקר, ולא בתקציב.

קיצור אין יותר מידי מה לבחור.

אז זה

R1R

imageRead3.php?file=proxes_r1r.jpg&z=280

או

K110

800955391_260.jpg

או

MARANGONI

245_b.jpg

או

SPORT MAX (בחריגה מהתקציב)

dunlop_sport_maxx_tt.jpg

מה אומר?

R1R מפחיד עם אורך החיים קצר יחסית. אז למה כולם כל כך ממליצים עליו? לא יודע. אני צריך צמיג לשנתיים וחצי לפחות.

K110 טוב. אבל ציינתי שיש מצב שהם שכבו במחסן חצי שנה, לא בטוח. אבל אם הוא יהיה טרי, אולי אקח אותו.

MARANGONI אופציה של שידרוג, אני יכול לתת ג'אנטים שלי, להוסיף קצת, ולקחת אותם. בנוגע לצמיג עצמו אין לי מה להגיד עליו.

SPORT MAX יקרים מדי, אך לדעתי הכי טובים מבין כולם.

זה המצב חביבי, ולך תחליט מה לקנות.

פורסם

כי R1R צמיג סופר קרבי עם אורך חיים נמוך בהתאם.מי שמתעניין בביצועים בד"כ לא מתייחס לאורך חיים .כי בגרזונים מחליפים צמיגים בתדירות גבוה יחסית כמו כל חלק אחר ברכב שעומד בעומסים גבוהים.בשבילך או הנקוק או דנלופ.זהו

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...