Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בעיקבות המבצע המעניין (לאון חדשה FR DSG 159K) חשבתי להחליף את האוטו (איביזה TSI).

לאחר הנהיגה בFR המדוברת, התבאסתי המהגה החשמלי המדיוק אבל חסר הרגש כמו כול ההגהים החשמלים,באיביזה הגה כזה הוא בסדר,הוא לא רכב ספורטיבי אז הוא מספק,לעומת זאת בלאון הסופרטיבית לא היה כולכך שינוי בתחושה(חוץ מזה רכב מדהים,חזק,מתנהג יחסית,ותמורה טובה לשקל בעקבות המבצע).

האם יש משהו לעשות עם זה?

תודה מראש.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני יכול רק לנחש שכיוון פרונט אגרסיבי יכול לתת להגה תחושה חיובית יותר, אבל אל תצפה לתקשורת מדהימה בקצות האצבעות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי גם fr שנת 2007, ככה זה ההגה אל תיהיה קטנוני ;) יש דברים אחרים שייכפרו על זה, בכל מקרה שתדע לאון רכב ספורטיבי אבל ממש לא רכב ספורט.

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

תצטרך ללמוד לנסוע עם ההגאים החדשים והמתים

כמו שלמדנו לנסוע עם המון "חידושים" כמו חלונות חשמליים, אוט', מזגן, ABS, ESP, על כל חידוש האנשים "בוכים" כמה היה טוב לפני כן .... נוסטלגיה, גם הגה מתקשר הופך אט אט לנוסטלגיה

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ladop - ידוע, ורשמתי את זה "הוא לא רכב ספורטיבי".

4Runner - ההגה חסר משקל,לא מתקשר,במילה אחת - מבאס.

ואין לי שום בעיה עם חלונות חשמל,אוטומט(DSG), מזגן,ESP(מתנתק לגמרי, או לפחות לא מפריע עד לפני שבאמת אין לך סיכוי להינצל),ABS דווקא מצוין ומציל.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

לפותח השרשור שלום,

כאחד שנהג בכל סוגי הסיאט (אחריאי על רכבי ההדגמה שלהם 9 חודשים),בכל מקום שרק אופשר לי וניתן נהגתי ואני מוצא את עצמי לא מסכים איתך ועם רוב האנשים כאן וזאת כי ההגה של האיביזה (גם של הקופרה) ממש לא דומה להגה של הלאון (לא אהבתי את ההגה של הקופרה)ובטח לא של ה FR (איתה הייתי בירידות סדום עם לקוח ומאוד נהנתי .-על אף החשמול).

נכון שתקשורת בהגאים של היום זה לא כמו שהיו בצעצועים של פעם אך עדיין עם קצת עבודה נכונה תגלה שהרכב יתן לך הרבה כיף ובנוסף תעשה את מה שרוני כתב גם כן.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני דווקא זוכר אותו לטובה.

אחלה רכב באחלה מחיר. אתה עובר מאיביזה TSI, לא צריך להיות קטנוני ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ביום יום נוהג על האיביזה, זה לא אומר שלא נהגתי בדברים טובים ואחרים:wink:.

נכון ציינתי שההגה טוב,אבל חסר לי כולכך הרגש, המשקל, "הלהרגיש".

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

אני אחדד, את תשובתי הקודמת, לא את ההיגוי :)

בעבר היתה לי לאון 1.8T עם הגה דומה, אחרי שינוי גאומטריה, בעיקר קסטר "אכזרי" של 8.5 מעלות ההיגוי הפך למתקשר מאד, דומה בכבדות שלו לBMW, אבל עם המון רגש ועם (בלי) שטח מת במרכז, הודות לקסטר.

מחזק את דדי ואת המגיב מעלי, המעבר מהגה של איביזה להגה של לאון מורגש ביותר !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ההגה של האיביזה הוא ההגה היום יומי שלי(וזה לא שאני מורצה ממנו,אבל לצרכים הוא מצוין),זה לא אומר שלא נהגתי על דברים אחרים וטובים.עדין ציפיתי להגה קצת יותר "חיי", עם פידבק נורמלי.

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...