Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שלגבי הפילטר יש כאלו שיעבירו ויש כאלו שלא, מה קורה במידה שלא? לפרק, לעבור טסט, ולהרכיב חזרה(במידה וארצה אותו חזרה כמובן)?

ומה הנוהל לבי דוד זרימה חופשי? יש לי כזה:

http://www.carshops.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=397_399_400&products_id=572&zenid=adfbdad04e3e04100cdc582ca3abc25f

פורסם

חבר'ה בואו נשים קו בעניין.

אני מדבר אך ורק מניסיון ולא יודע לגבי דברים אחרים.

החזקתי 5 רכבים ובכולם היה אותו נוהל.

פילטר פתוח - הפעם היחידה שהעירו לי עליו היה שהבוחן הסתכל ואמר "למה? זה סתם שותה יותר דלק"

אגב - כל הרכבים שהיו בבעלותי היה להם פילטר פתוח.

שוב אני לא יודע לגבי חוקיות ולא יודע לגבי מה אומרים, ככל הנראה זה לא חוקי, בפועל? מעטים יעירו על זה

דוד זרימה חופשי - כאן יש מחלוקות, וחשוב לציין שאת הבוחנים לא מעניין בכלל אם יש לך רמוס, אנסא, סברינג או אגזוז הלוחם הבדואי מרהט - לא משנה גודל או צבע, כל מה שהם רוצים זה רעש סביר!!!

בכל רכב היה לי דוד שונה, איביזה הייתה עם דוד אוניברסלי, קורסיקה עם סברינג, מיצובישי קולט עם אנסא, פורד RS עם רמוס 2 יציאות בגודל הראש שלי והראלי עם אנסא 2 יציאות.

כולם עוברים טסט עם האגזוז בלי אישור ובלי בלאגן, כל עוד הרכב עובד יחסית שקט לא איכפת להם.

אגב יש יתרון לרכבים שעושים בדיקה 3 גזים רק - אני חושב שזה משנתוני 96-98 ומטה, בגלל שהבדיקה היא יותר מקלה בגלל השנתון, ככה שסיבולת רעש שהבוחן מוכן לקבל היא יותר נוחה.

וזאת מניסיון של 5 טסטים ב 2 מכוני רישוי שונים.

אגב לגבי נוהל האישור לדוד אחורי.

חבר עם מגאן קופה 2.0 ודוד סברינג בכמעט 2000 שקל ואישורים - נעצר לביקורת, הבוחן שאל על הדוד, החבר הוציא לו את האישור, הבוחן שאל את חבר שלי אם הוא מרשה לו לקרוע לו את האישור בפנים כי זה הכל חארטה בפיתה.

החבר קיבל הורדה והתבקש להגיע עם דוד מקורי או חליפי שקט. יש מה לעשות עם זה? כלום...לא הייתי אפילו מנסה להלחם בתופעה וזאת משום שעד יהיה פסק דין הוגן, אני כנראה כבר ינהג על חללית או משהו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לפי דעתי, גם בחניות סגורות אני לא עושה יותר מדי רעש, הצליל הוא יותר בס עמוק כזה מאשר רועש, אגב יש לי אפשרות לעשות טסט בכפר הקרוב אצל הבחור שהלחים לי את הדוד, כדאי ללכת אליו ולסגור סיפור בלי סיכונים?

פורסם

שמע אני יגיד לך ככה בתור עצה.

אם אתה בחור שבטיחות חשובה לו, ואתה דואג להחליף רפידות, צלחות, כל תקלה בטיחותית אתה מטפל בה אז לא הייתי מוותר על טסט "שטחים".

אבל אם אתה לא כלכך סגור על מצב מכלולים וכו', הייתי ניגש לטסט רגיל וזהו, מקסימום נכשלת על יותר מידי דברים ותרצה לסדר בלי לחץ אז תחכה שבועיים ואז תיגש למקום השני, וכמובן אל תזניח תקלות בטיחות כי בסופו של דבר משולשים לא תקינים והגה דפוק יגרמו לך הרבה צער.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני יכול להעיד שאצלי הבוחן כמעט רצה להכשיל על הפילטר.

אבל הבאתי לו את האישור שמקבלים מ-E&A והוא ויתר לי.

צריך גם לדעת לאן ללכת... יש מקומות שפחות מבינים ויש מקומות שיותר.

פורסם

מכון אלן באר שבע, הרכב פגיו 205 שנת 1994, ברכב - פילטר פתוח, נועלי מכסה מנוע, צנרת חופשיה עד לדוד האחורי, חלונות מושחרים מאחורה בדלתות ודלת שלישית, חלונות מקדימה בגוון חום- אורגנאל צבאי.

הרכב נבדק כך במצב הזה ועבר כאשר החלפתי זרוע ימין וכיוונתי ברקסים אחוריים, אין זכר לבעיות על כל השיפורים.

וזה ללא תשלומים מיותרים וקומבינות, פשוט עובר.

פורסם

אותי באזור השרון הכשילו על קסנון והכשילו שוב אחרי שהחלפתי את הקסנון לנורות רגילות (קטנוני משהו), אז לפעמים אין ברירה.

אברה קדברה

פורסם

אותי אף פעם לא הכשילו על פילטר פתוח, ניגשתי לפחות 4 פעמים איתו.

גם דוד פתוח עבר חופשי אבל כמו שצויין מעלה זה הרבה תלוי ברעש.

אבל אם יש לך אפשרות לעבור טסט אצל הבחור שהתקין לך את הדוד אז איפה השאלה?

הוא יכשיל אותך על לוחית רישוי עקומה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שמע אני יגיד לך ככה בתור עצה.

אם אתה בחור שבטיחות חשובה לו, ואתה דואג להחליף רפידות, צלחות, כל תקלה בטיחותית אתה מטפל בה אז לא הייתי מוותר על טסט "שטחים".

אם אתה בחור שבטיחות חשובה לו, לא תכשל על דברים בטיחותיים בטסט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אם אתה בחור שבטיחות חשובה לו, לא תכשל על דברים בטיחותיים בטסט.

קורה אבל שמגלים משהו חדש, לא תמיד אפשרי לעקוב אחרי הבלאי.

פורסם

אני דואג לטיפולים בזמן (50K, כבר 5 טיפולים, מחליף הכל בזמן ורק איכותי ומקורי)

אז אם יש לי אפשרות של "טסט שטחים" לקחת בחשבון?

• תוכן חדש...