שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, רכשתי והתקנתי סט קפיצים+בולמים של WEITEC על סיאט איביזה 2001 ! הבעיה שכמעט ולא רואים הבדל בהנמכה..! ( זהו סט שאמור להנמיך 35mm ) 1) מאחורה זה נמוך ברמה סבירה עקב מערכת כבדה מאוד בבגאג'...ככה שאין בעיה.. 2) הבעיה מקדימה ! זה ממש לא נמוך.., כלומר יש עוד 5 ס"מ בין הבודי לצמיג...! השאלה שלי היא כזאת: * מה עושים במצב כזה שזה הנמיך בקושי..ואני רוצה להנמיך עוד רק בגלגלים הקדמיים בעוד לפחות 3 ס"מ..?! * עשיתי בדיקה קטנה... אני לא מוצא סט קפיצים טוב לאיביזה 2001 שמנמיך 60mm לפחות..! * מישהו יודע איפה להשיג סט קפיצים שמנמיך לפחות 50mm לסיאט איביזה ? תודה רבה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת Gunner, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פעם היו מוכרים אגזוז פתוח בסביבות ה 400 עד 450 שח היכן אני יכול ליקנות. לא אני לא חוסך פשוט אני צריך שניים . אשמח למי שיודע . רז...
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
הלן , לפני כחודש ככה רכשתי רנו מגאן קופה צהובה יפיפיה ידנית שנת 99 1600 סמ"ק . ( הדור הישן יותר למי שמבין 8V ) . אני מאוד מרוצה ממנה , ומן הביצועים שלה - מאוד חזקה . עכשיו יש לי מספר שאלות : איזה שיפורים לכוח אוכל לשים ברכב ( בלי שיהרוס את הרכב ופשוט יתן לו יותר כוח ? ) אשמח לפריטים כאלו ואחרים - כמה כ"ס זה יכול להעניק לי ועל כמה עולה כל פריט כזה או אחר ? אני אשמח עם לא תרשמו לי כמו בשירשורים קודמים שראיתי " היית צריך לקנות את ה 2.0 ליטר " קניתי 1.6 כי מצאתי אופציה טובה לקנייה . כמו כן מס' שאלות שיפור , ראיתי בשירשורים רבים המון אנשים שאומרים שפילטר פתוח ואגזוז זרימה חופשית ( אגזוז לחץ ) נותנים כ"ס כזה או אחר ויותר מומנט , וחלק אמרו שזה רק רעש .…
הודעה אחרונה מאת Aino, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי רכב פיגו 206 2004 והמושב שלו רק המושב לא הגב בלוי עד כדי כך שאני כבר מרגישה הברזל בלבד. שמתי עליו מין משטח תחליפי כזה שזה קצת מגביה אותי ולא נוח כל כך. האם יש פתרון לזה האם ניתן להחליף רק את המושב ? מישהו יודע האם ההגה מתכוונן?
הודעה אחרונה מאת אורטל א, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי ביואיק רנדוו שנת 2004 מנוע 3400 וראיתי באיביי 2 ציפים מעניין שכבייכול מוסיפים בין 25-50 כ"ס וקג"מ נוסף וכמובן מה שהכי הדליק אותי זה שהם גורמים לכך שהרכב יהיה חסכוני יותר. השאלה שלי כאן האם הם באתר עומדים מאחורי מה שהם כותבים בקשר לכח והכי חשוב האם זה באמת יגרום לצריכת דלק נמוכה יותר? ועוד שאלה במכס יעשו אם זה בעיות? והאם אפשר להתקין את זה לבד? הינה קישורים לציפים: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190625658982&fits=Year%3A2004%7CMake%3ABuick%7CModel%3ARendezvous&_trksid=p2045653.m1253#ht_3986wt_1396 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170767284882&fits=Year%3A2004%7CMake%3ABuick%7CModel…
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
רוצה לשפר Golf GTI MK5 מסטייג' 1 של APR ולהוסיף לו דאון פייפ ללא ממיר ולעבור לסטייג' 2. האם יש הבדל מקנייה של דאון פייפ דרך EBAY למשל זה: http://www.ebay.com/itm/Audi-A3-VW-Golf-GTi-Jetta-MK5-2-0T-FSi-06-10-3-76mm-Turbo-Down-Pipe-Pipes-/390380749101?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item5ae481812d לדאון פייפ מחברה ידועה כגון APR ? ושאלה כללית: רוצה להישאר על אוקטן 95 (מקבל דלק מאוקטן 95 בחינם מהעבודה) מה אפשרויות השיפורים שאפשר לעשות ?
הודעה אחרונה מאת Ac Performance, -
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין בקיט שורט שיפט או קויק שיפט לאיביזה החדשה ידנית כמובן 1.6 לי מאוד מפריע שההילוכים ערוכים יחסית בהעברות. האם יש קיט שיתאים לתיבה 5 הילוכים ומנוע BTS? ראיתי קיטים של פורג' השאלה אם תהיה התאמה?
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מיכאל מחיפה, בעלה של מגאן קופה 98 ידנית RN. חיפה כרגע נמצאת בשיפוצי כביש עקב עליית פרוייקט המטרונית. עכשיו אחרי חודשיים וקצת של נסיעה בבורות הללו ולאחר החלפת רבעיית צמיגים וג'אנטים עקב כך. גם הבולמים או המתלים הלכו לעולם. יש לי צמיגי עם חתך יחסית נמוך (55) , אני יודע שהדבר משפיע לנוחות הנסיעה, אך תורם ליציבות הרכב. מה עליי להחליף כדי להרגיש שאני נוהג ברכב , ולא במגרדת אספלט? אם אפשר שם רכיב, וחברה מומלצת ומחיר משוער. וגם הייתי רוצה להתקין שורט שיפט, או קוויק שיפט, אף פעם לא ידעתי את ההבדל. הכוונה שלי היא לקצר את העברת ההילוכים, אני מרגיש כמו נהג של טרנזית. הדבר מאוד פוגע בהאצה של הרכב , האם מתעסקים עם זה בארץ? כמה זה עלול לעלות? ואני מבין ש…
הודעה אחרונה מאת FiatBravoCc, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, כיום אני נועל צמיגי KUMHO (זה נחשב טוב בכלל?) במידה 17\55\225. זקוק להמלצה לצמיג דביק ואיכותי במחיר שפוי (מה זה שפוי? לא מעל 2000 לרביעייה, ואם אפשר פחות). (אני לא נוהג בצורה ספורטיבית ברכב מן הסתם כי זה ביואיק אבל בכל זאת אשמח לקבל המלצות לצמיג 'דביק').
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. מחפש לקנות רכב הנעה אחורית, בעיקר ב.מ.וו והיתי רוצה להכין תוכנית עתידית מראש. קראתי באחד הנושאים שלמנוע M40 בE30 (קרבורטור) ומנוע M3 S14 יש את אותו הבלוק, כלומר טאורטית אפשר להפוך את מנוע M40 לS14. שאלות: 1. עד כמה זה מסובך? 2. האם יש מישהו שיקח פרוייקט כזה, ויבצע אותו כראויי? 3. הערכה של הוצאה כספית? 4. למה צריך להיות מוכן בפרוייקט כזה? תודה לאוזרים
הודעה אחרונה מאת mcqueen234, -
- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אבקש המלצות לצמיג בינוני+ לאיביזה טורבו במידה 195/45/16 שזאת המידה המקורית. אפשר למצוא משהו סבבה בסביבות ה350 שקל לצמיג או שחייבים להשקיע את ה500 שקל? אני לא משתולל עם האוטו בסיבובים בכלל וגם כמעט ולא לוחץ איתו. הציעו לי מקסיס ב430 שקל לצמיג אבל הבנתי שהם לא משהו?! תודה.
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כבר תקופה ארוכה שאני חולם על לרסן את ההתנהגות האמריקאית והרופסת של הסונטה שלי ולגרום לה להיות קצת יותר אירופאית אך מבלי לאבד יותר מדי נוחות. חיפשתי קצת ומיד מצאתי את בולמי בילשטיין מדגם B6, הבעיה שאין בקטלוג יונדאי סונטה 2001 מנוע 2.0 ולכן ירדתי מזה לזמן מה. כעת, לאחר שיחה עם חבר שטוען כי לא צריך שזה יהיה בדיוק לרכב שלי כי מזמינים לפי המידה הרצויה ולא לפי דגם רכב ספציפי (למרות שקיים קטלוג שכזה למספר מצומצם של דגמים מכל חברה) כך שהנושא הזה עלה לי שוב לראש. וכעת לשאלה הרצויה: האם בולם מזמינים לפי מידה או לפי דגם רכב ספציפי?
הודעה אחרונה מאת iDaNm, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב איביזה 1.4 ספורט קופה 2007. בנוסף לרשימת התלונות שיש לי על הרכב הנ"ל גם היציבות והאחיזה שלו לא בשמיים. מה ישפר אחיזה ויציבות? הנמכה? מבקש המלצות
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, שוב פעם זה יכול היה להיות קשור לתחום האספנות (מדובר במיני שנת 1979) אבל מומחים לשיפורים בכלל וברקסים בפרט זה פה . יש לי סט של ברקסים של מטרו (דיסקים), הדיסקים הם רגילים, ואני צריך להזמין חדשים מחו"ל. יש לי את האופציה להזמין דיסקים רגילים (מחוררים מחורצים) ויש גם סט דיסקים של מטרו טורבו, שהשוני ביניהם הוא שהברקסים של המטרו טורבו הם מאווררים (הם יותר רחבים קצת), אני מצרף תמונה של הברקסים. אשמח לדעת מה ההבדל, והאם הקליפרים המקוריים יתאימו לדיסקים הרחבים יותר (מאווררים). תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עד שרכשתי את הרכב הנ"ל נסעתי על הפסאט של ההורים. ואני חייב לציין הבלמים בפסאט הרבה יותר טובים, הרכב בולם יותר מהר במהירות גבוהה. למרות שבאיביזה משום מה בעיר הבלמים מצויינים, אבל בכביש בין עירוני כשהמהירות גבוהה, מרחק הבלימה ארוך יותר משמעותית ממה שאני רגיל בפסאט. לפעמים אני מגיע למצב כשהרמזור מתחלף אני צריך לבלום בלימת חירום כדי לעצור לפני הצומת. הבלמים נבדקו ויצאו תקינים, והם מקוריים (לא חליפי). אני חושב למען הבטיחות לשפר אותם, אבל אני לא יודע במה זה כרוך. אם יש "תופעות לוואי" או דברים שצריך לשים לב אליהם? ואיזה סוג של בלמים משופרים אפשר להרכיב? כמה אמור לעלות כל העסק? יש למישהו כבר נסיון עם זה?
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי יונדאי אקסנט שנת 97' ורציתי לדעת כמה פרטים על קפיצי הנמכה לרכב, הספקתי לנסוע על הרבה רכבי ספורט בזמן האחרון וממש התאהבתי בתחושה שאתה יושב ממש על הכביש מה היתרונות והחסרונות של העניין ומה העלות לדבר כזה? תודה רבה, אור
הודעה אחרונה מאת simplycold, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אהלן חברי הפורום הנפלא הזה אני עוקב אחרי המתרחש כאן כבר זמן מאד ארוך, לאורך תהליך ההתלבטות שלי בקניית רכב.... נעתי בין הרבה הרבה מכוניות בסוף ההתלבטות הייתה בין ג'ולייטה לשירוקו 2000, ובגלל שג'ולייטה הרבה יותר מיוחדת ויפה לטעמי (ופחות נפוצה) מהשירוקו החלטתי ללכת עליה, עם כל התוספות והאבזור שמגיע מהחברה. משיקולים של נוחות (ופחות של מחיר) אני לא רוצה את גרסת התלתן-ירוק, בגלל שאני לא רוצה גיר ידני! גיר רובוטי מושלם מבחינתי, אפשר להנות קצת מ2 העולמות (לדעתי). אבל- הג'ולייטה הרובוטית חלשה, מנוע 1400 שמספק 170 כ"ס ומגיע ל100 ב-7.7, לא מספיק זריז לי. ישר חשבתי על צ'יפ, ואז מבדיקה קצרה הבנתי שלאלפא, הסדנאות המוכרות לא מייצרות תוכנה(?) אם זה לא נכון, אש…
הודעה אחרונה מאת LeonTFSI, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברים, הקלאץ' אצלי כבר נגמר, מחליק מהילוך שני, משום מה את ההילוך הכי חזק, הילוך ראשון, הוא מחזיק נאמנה - למה זה ככה? אני כרגע נוסע רגוע מאוד, היות והעומס נופל על הקלאץ' בעיקר בלחיצות לדעתכם הקלאץ' ישרוד נסיעה רגועה מאוד כ-3 שבועות עד שאזמין קלאץ' מחו"ל? - לא רוצה להתקע בצד. יש למישהו פה המלצות לקלאץ' חדש שיחזיק 600 כ"ס? הרכב הוא אימפרזה טורבו GT שנת 1999, תודה רבה על לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת =Adi=, -
צמיגים ל STI 1 2
מאת Guest 458italia- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם.. ברשותי STI2002 והגיע הזמן להחליף צמיגים , על הרכב כרגע יש צמיגי TOYO R1R והבנתי מכמה חבר'ה שזה צמיג מצויין אבל לא אוהב מים במיוחד.. 1. האם ברכב בעל הנעה כפולה חייב להחליף את כל הארבע או שאפשר להחליף רק שניים אחוריים במקרה שלי? 2. איזה עןד צמיגים מתחרים אתתם יכולים להמליץ לי שעומדים עם הTOYO מבחינת אחיזה , מבחינת מחיר, וגם שיהיו יותר ידידותיים בכביש רטוב? ולא להמליץ לי על מישלין או פירלי כי אני יודע שהם איכותיים אבל גם יקרים בהרבה מהTOYO... תודה מראש.
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
קבלתי הצעה על צמיגים של שנת 2006 הצמיג המדובר הוא SDRIVE של יוקאומה. לא במחיר שלי חדש כמובן. אני מקבל 4 שנים אחריות וגם אם אני לא עובר טסט או משהו כזה זה כולל באחריות לצמיגים חדשים. השאלה שלי בעניין איכות חומרים, בטיחות. האם יש לי סיבה לחשוש מזה או שסה"כ הצמיג יושב במחסן בתנאים טובים והכל בסדר? מקס.
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אני צריך להחליף בקרוב 2 צמיגים אחוריים {185\65\14} והציעו לי זוג פירלי ב600. המחיר סביר? אגב,למישהו יש המלצה אולי לפירמה יותר זולה? תודה.
הודעה אחרונה מאת itire.co.il, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעקבות ת'רד שהתחיל בכלל בPSI http://www.psi.co.il/Forum/viewtopic.php?f=6&t=6862 ונזכרתי בזה בגלל שנפגשנו פעם אני ואלעד (REDROSE) בכלל בגלל כרטיסי תדלוק שלא יצא לפועל והוא אמר לי שהצליח להביא לארץ סעפת של קליאו 182, עלה במוחי מחשבה זדונית על ייבוא מערכת שלמה מאנגליה. עיקר הבעיה, בעצם מדובר ב3 בעיות: 1. עלות משלוח שאני מניח שתהיה יקרה מאוד בגלל משקלה של החבילה (מערכת שלמה מהסעפת ועד האגזוז תשקול הרבה) 2. משרד התחבורה 3. מכס ואז אחד החברים שם בפורום זרק רעיון על בניה שנעשתה כבר בארץ עפ מפרט טכני של רנו העולמית ונטען שהיא לא נופלת מהמקור בכלל, השאלה היא (ואני יודע שהסתובבו כאן בפורום עד לפני 3-5 שנים לא מעט קליאו בעיקר דור 1) האם ללכת על בניה מ…
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני דיי חדש בעינייני הרכב אבל אני תמיד שמח ללמוד עוד דברים ולדעת כמה שיותר ברשותי סיאט איביזה 2002 1.6 100 כח סוס 3 דלתות , עלתה לי המחשבה לשים לה פילטר אינבוקס ! אני מאוד אשמח לדעת מה ההיתרונות ואם הוא מזיק לאוטו , היכן ניתן להשיג פילטר כזה ? ומהי עלותו ! תודה .
הודעה אחרונה מאת yzafrir, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 24.4 אלף צפיות
יש למישהו מושג ? מכיר ? ויודע להגיד איך הפלגים מסוג ״ בריסק ״ ( Brisk Plugs ) ????
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, מותקן אצלי ברכב פילטר אויר פתוח. כשקניתי אותו בE&A אמרו לי שאחרי כל 10K ק"מ צריך לנקות אותו. בפועל הפילטר עבר כבר 30K ק"מ ולא נוקה. שבאתי לרכוש ערכת ניקוי בE&A אמרו לי שהפילטר נקי לגמרי ולא צריך שום ניקוי. מהסתכלות בעין בלבד הפילטר אכן נראה במצב חדש וללא לכלוך עליו. אבל כנוגעים בו היד מתמלאת בשחור. השאלה שלי היא מה האינדיקציה והאם יש סימנים שצריך לנקות? האם הרכב ישמיע קולות אחרים או שהפילטר עצמו יראה מלוכלך?
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לאחרונה הנמכתי את הסיוויק 97 שלי בקפיצי וייטק. החלק הקדמי נמוך משמעותית מהאחורי. מקדימה בקושי ניתן להכניס אצבע ומאחורה ניתן שתיים. אמרו לי שעם הזמן החלק האחורי ירד, צריך להעמיס עליו. קדימה: אחורה: החלק האחורי באמת ירד? יש דרך לזרז את התהליך? אגב יש הבדל בין הוייטק הירוקים לבין הצהובים?
הודעה אחרונה מאת invent, -
- 16 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
היי ברשותי מוסטנג שנת 96 בעלת מנוע 3.8L v6. הרכב עבר מאז בערך 97K קילומטרים ואני הייתי מעוניין להחזיר קצת חיים לרכב הזה אני לא רוצה שהוא יהיה סתם רכב עם מנוע גדול, אני רוצה להרגיש את הכוח שמוסטנג באמת מציעה. אני מדבר יותר בכיוון של לקנות מנוע חדש (או אפילו משומש במצב טוב) של GT למשל, כמה דבר כזה יכול לעלות ושאלה יותר רלוונטית, כמה מסובך הפרוייקט הזה? (אני מאמין שלא מעט), בגלל זה אני פונה אליכם. האם החלפת מנוע כרוכה בהחלפת רכיבים אחרים בנוסף? אני מאמין שאני אצטרך גם להחליף את תיבת ההילוכים שלי בנוסף (בכללי היא לא משהו וכבר אני מרגיש את הרכב "קופץ" בכל פעם שאני מעביר בין Drive להילוך אחורי). אני זוכר שגם היה פורום שנקרא Fuel Slut לפורד אבל נראה לי שהוא נסג…
הודעה אחרונה מאת Stylo, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר קנה מיאטה, דור ראשון, מטופלת ויפה. ממש בונבון. הגיע הגשם והחבר מצא את עצמו מסובסב עם הפנים לכיוון ממנו הוא הגיע. המלצתי לו על שני שיפורים - 1. קורס נהיגה. 2. צמיגים חדשים. העניין הוא כזה - האיש מתעקש (אני נמצא 4,000 ק"מ מהרכב) שהמיאטה נועלת צמיגי 14" השאלה - איזה צמיג (במידה החוקית, אם מישהו מאושש את טענת 14 אינצ' - שיבורך) להלביש על הרכב הזה כדי שיאחז טוב, על יבש ועל רטוב ??? תודה ! דניאל
הודעה אחרונה מאת senda, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמן בכותרת. מדובר ברכב שרכשתי. גודל החישוק 15.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ! ברשותי סיאט איביזה 2002 , אני מעוניין לקנות לה ג'אנטים מידה 15 4 ברגים ! רציתי להתייעץ איזה צמיגים כדיי לי לקנות לה ובאיזה מידות זה הולך היום , אני לא כל כך מבין במידות ובחברות . אני מעוניין להשקיע בסכום עד 2000 שקל . . תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 460 אורחים (הצג רשימה מלאה)