Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש בשביל חבר סדנא אמינה.

היעוד: התקנת טורבו לסובארו B4

הדגש הוא על חלקים טובים, קיט אמין, סדנא אמינה ומקצועית.

עדיפות לאיזור אשדוד.

אשמח לעזרתכם.

פורסם

יש לך את הבחור בשם מיכאל שיושב באשדוד,יש לו את אחת הסדנאות והעבודות הכי איכותיות שראיתי אי פעם!

הוא יושב באזור התעשייה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא עדיף לך להשתדרג לאימפרזה טורבו? או לB4 עם מנוע 3000 ידני?

אם בכל זאת אתה מעדיף להרכיב טורבו לרכב, יש לך את TIG , או TOP R.P.M, שנייהם ממוקמים בחולון.

פורסם
יש לך את הבחור בשם מיכאל שיושב באשדוד,יש לו את אחת הסדנאות והעבודות הכי איכותיות שראיתי אי פעם!

הוא יושב באזור התעשייה.

מחזק את סלבה , מיכאל ו-ולאד באמת אומנים ועושים עבודה על הצד הטוב ביותר , כמו כן הם עשו כבר עבודה על המנוע אטמוספרי שכזה, ושניהם היו אוטומטיות לדעתי (אחת בוודאות אני יודע שכן)

פורסם

מה הקשר אור מראשון למה שהבחור רוצה ?!

אור עושה עבודות יפות מאוד ללא ספק בכלל ויש המון המון כבוד ללא ספק הבחור אומן.

אך כאן יש הרבה יותר מלבנות סעפת וצנרת.

פורסם

טיג מוטורספורט לא עושה שינויי מבנה ברכב!

המלצה שלנו, שבעל הרכב פשוט יקנה סובארו שכבר מגיעה במקור עם טורבו :-)

בכל מקרה תודה על ההמלצה עלינו.

פורסם

חשבת לכיוון של ליבא מנוע וגיר של legacy gt?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

ראיתי שבחו"ל עשו כמה פרוייקטים של טורבו על SPEC B נפח 3.0 ליטר ידניות.

הגיעו לתוצאות ממש יפות, הנפח עושה את שלו :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...