Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה:lol: :lol:

לפני חודש הוצאתי רישיון ונסעתי המון עם המלווה(אבא שלי :-P ) יש לי מזדה 3 שנת 2007 פול אוטומט דגם עם מגנזיום הטוב

אבל שמעתי שאפשר לעשות אותו יותר חזק ומהיר למרות שהוא טוב מאוד בהחלט חלקכם יגידו לנהג חדש אבל בכל זאת אני רוצה לשים לו מגדש טורבו אני בערך יודע מזה קראתי הסברים ראיתי תמונות

לא מצאתי שום מחיר במיוחד לא למזדה שלי ורציתי לדעת כמה יעלה

ועוד משו מה ההבדל בין מגדש טורבו למגדש על וכמה הבדל במחיר

אה ואיפה אפשר לקנות דבר כזה באיזור הדרום ככה אשדוד

תודה רבה:evil::lol::-P

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

פורסם

אם זה עלות כזות אני מוותר על זה אני כולה בן 17 לא הייטקיסט חחחחחחחחחחחחח

אבא שלי חושב על להחליף רכב אז כבר אני אבקש שיקח משהו ממש ממש ממש חזק :D

תודה רבה D.liven

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

פורסם

הספיק לי ידני גם אי אפשר לתת קיק דאון בידני (לפחות לא אצל המורה שלי) באוטומט ממש כיף

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

פורסם

אז כנראה שאתה לא מבין מהו תפקידו של הקיק-דאון (רמז: לא לעשות הרבה רעש כדי להלהיב ילדים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

להלהיב בנות לא ילדים כפרה :p

אני לא עושה הרבה הבנתי שזה לוקח 5-10 ליטר כל פעם גם הכבישים בשכונה שלי קטנים ואני נהג זהיר חיחי אז זהו תודה

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

פורסם

אלו אכן ימים קשים, אם כל מה שצריך לעשות כדי להלהיב בנות זה קיקדאון במזדה 3

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אלו אכן ימים קשים, אם כל מה שצריך לעשות כדי להלהיב בנות זה קיקדאון במזדה 3

חחחחחח

אחי בנות שנמשכות לך רק בגלל הרכב לא שוות הרבה... (במקרה הזה בגלל קיק דאוון :lol:).

פורסם

אף אחד לא רוצה להתחתן עם האהבלות האלה, הכל חד פעמי אם אתה מבין אותי ;)

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

פורסם
להלהיב בנות לא ילדים כפרה :p

אני לא עושה הרבה הבנתי שזה לוקח 5-10 ליטר כל פעם גם הכבישים בשכונה שלי קטנים ואני נהג זהיר חיחי אז זהו תודה

5-10 ליטר ל"קיק"? תרגע, זאת מאזדה 3 לא ג'אמבו 747.

אחח, אני מתגעגע לימים האלה. בלי דאגות על הראש, לרבוץ בשמש כל היום, לשחק בכאילו בתיכון וגם אם היית מגיע בפיאט אונו היית מלך השיכבה כי לפחות זה לא אופניים...

תכלס, אני מוכן לעשות איתך טרייד אין. קח את האלפא לכמה חודשים, תעבוד במקומי ונתחלף חזרה כשיגיע הזמן להתגייס:lol:

עריכה:

וואו, קראתי את התגובה ואני ב-א-מ-ת מזדקן מהר מדי

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא יודע מאור ככה אבא שלי אמר לי אני במלווה לא משלם על הדלק חעחעח

ולגביי ההצעה תודה תודה אבל אני לא מעוניין במיטו הפשוטה אני רוצה גולייטה כמו של חבר שלי זה חלום כמובן לא מזלזל ברכב שלך כל אחד והתקציב שלו זה בסדר גמור

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

פורסם

נעשיתי טיפש ב-20 IQ אחרי קריאת השרשור הזה, אז נעלתי אותו מהר לפני שאני יעשה טיפש בעוד 20. שיט, זה כבר קרה! מה אני יעשה עכשיו... (שיט, שוב פעם!)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...