מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,585 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
יצרן:מאזדה דגם:MX5 תת דגם:S ידני גג רך 2.0 נפח:2000 שנה:2007 מחיר:₪135000 יד:2 טסט עד:11-2011 ק"מ:68000 צבע:לבן שנהב מאיזור תל אביב מצב נדיר , יפיפייה , מטופלת במוסך מורשה בלבד ,4 שנים אצלי. ללא תאונות בהתחייבות . שמורה בקנאות . ליצירת קשר ניתן לחייג ל - 052-854-5797 או לשלוח מייל ל - [email protected]
הודעה אחרונה מאת naorwe, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זה מנוע 6 צילינדר 2500 טווין טורבו, 286 כ"ס מקוריים. (בקלות מוציאים מעל 500 בגלגל בלי לפתוח מנוע. המנוע מורכב באוטו עם גיר של סופרה שמחזיק מעל 1000 כ"ס! כמו כן עשיתי הסבה באוטו לקלאטצ' הידראולי. יש באוטו 2 משאבות דלק חזקות של בוש( טבולה וחיצונית). מבחינת מתלים- כריות בולם קדמיות התאמתי של מיצובישי איבו, קפיצים קדמיים של אלפא גיטיוי 3000 (אייבך),בולמים חדשים של סיירה גיאה. הגה קצר-2.5 סיבובים. מתלה אחורי- קפיצים יצור מיוחד מאנגליה,בולמים מונרו, ציריות חדשות,צינורות ברקס חדשים בכל האוטו,כולל כל הבוקסות, 2 טמבונים חדשים ,הגה ספארקו, ג'אנטים כרגע 14 אבל ברשיונות מופיע 225 45 17 ! מנוע קוזוורט ברשיונות. סלון גיאה מקורי במצב לא רע,סנרוף. בגדול נשאר לעשות…
הודעה אחרונה מאת boazYBT, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קטנוע סאן יאנג, ג'וי רייד, 125 סמ"ק, שנת 2008, יד שנייה עם 26,400 ק"מ. הקטנוע מצויין, אחרי טיפול גדול. כל הטיפולים בזמן במוסך מורשה + ספר טיפולים מלא. ללא בעיות, ללא תאונות. מוכר עקב שלילה. הקטנוע עם אזעקה והקונה יקבל מנעול דיסק וכיסוי לקטנוע. מחיר: 8000 ש"ח טלפון: 050-0504410432 - נועם תמונות אפשר לראות פה: נא לצרף תמונות בגוף ההודעה ולא לשלוח לקישורים.
הודעה אחרונה מאת hararyOr, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה, AUDI A3 1..8T , 2003 ק"מ: 132,000 ק"מ גיר: ידני הספק: 150 כ"ס צבע: אפור מטאל מנוע 1.8, טורבו. יד: 4 רכב במצב מעולה, מטופל בצמפיון עם ספר טיפולים מיום ראשון. טיימינג חדש, צמיגים חדשים, רפידות בלם חדשות, דיסק בלם קידמי ואחורי חדשים. לא מעוניין בהחלפות בכלל. גיא - 054-9955626 - בבקשה לא בשבת.
הודעה אחרונה מאת gozlang, -
- 1 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום שמי אבי, אני מוכר את הרכב שלי לאחר תקופה מאוד יפה, הרכב יד 4 עם 174,600 ק"מ,שנת 2001. אני גר באזור הצפון ליד נהריה,במושב בשם אשרת. הרכב חונה אך ורק בחניה מסודרת עם גג. דגם 1600 סמ"ק גימור DY ידני. 3 ידיים ראשונות בתוך משפחה. הרכב בצבע שחור,מאוד מאוד מושקע בכל טוב. צמיגים,מצבר,ווישרים חדשים,גנטים מקוריים. הסאנרוף עובד,החשמל ברכב טוב אוד,הרכב מטופל בכל טוב. לא חוסך ממנו דבר.מי שמכיר אותי יודע כמה אני משקיע ברכב. מחיר:18,000 ש"ח. לייצירת קשר נא להתקשר: 0506888086-אלי וקנין.
הודעה אחרונה מאת avikkllk, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
למכירה סיוויק 1991 ידנית צבע לבן יד ראשונה במשפחה (02 ברישיון..במקור הרכב של סבר שלי ועבר יד אצל אמא רק מבחינת מסמכים היא לא נהגה עליו אף פעם. אצלי משנת 2004) כמעט 280,000 ק"מ מנוע וגיר מקוריים הרכב במצב חדש גם חיצונית וגם פנימית מטופל תמיד בזמן מעולם לא חרג מטיפול אני יכול לספר עוד הרבה אבל נחסוך מילים...ממש בונבון למי שרוצה לעשות על רכב כזה פרוייקט או סתם לנסיעות...אצלי היא עושה פעמיים בחודש נסיעות מהרצליה לצפון בלי תקלות רק לתדלק ולנסוע אני דורש עליה קצת מעל המחירון אז לא להתקשר סתם אפשר לראות אותה בהרצליה ומדי פעם בכרמיאל או באזור חיפה אלכס 054-8036-383
הודעה אחרונה מאת CiViC91, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל מי שמכיר ראלי דור ראשון יד רביעית שמורה ומקורית! מנוע מקורי (הוחלף אצל הבעלים לפני) בלי שום משחקים או קומבינציות למיניהן. לאורך כל חיי הרכב האוטו נשאר מקורי וסטנדרטי למעט החלפת הבולמים והקפיצים למחוזקים של בילשטיין ואייבך (גם זה בגלל בולמים שעשו את שלהם). האוטו שמור מאוד מכאנית ויש הסטורית טיפולים ב-5-6 שנים האחרונות מפורטת. לתמונות: ***אין לשים קישורים חיצוניים*** לכל הפרטים לפנות ל-052-5335445 דין
הודעה אחרונה מאת דינו, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב של אבי, היה ליסינג שלו בעבר ולאחר מכן הוא קנה אותה. קילומטרז' נמוך 75000, אמינה מאוד, רכב מטופל מטופח. צמיגים חדשים, מצבר חדש. שאסי נקי! אם המכונים לא היו מכסתחים את עצמם כל כך ועל דברים תקינים הם כותבים לא תקין הייתי מתחייב על הכל. מיכאל-0523822077 (בעל הרכב) אם הוא לא עונה: אלון-0526822077 (זה אני, הבן שלו)
הודעה אחרונה מאת BioS, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה , הונדה סיוויק 2008 , בצבע כחול , יד ראשונה , 43,000 ק"מ במצב מעולה . תוספות - מגנזיום מהחברה , חיישני חנייה מהחברה , דיבורית בלוטות איכותית מאוד . המחירון בלוי יצחק 105,000 המחיר הנדרש - 98,000 לפרטים - דור 054-4850088
הודעה אחרונה מאת DorOfir, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב אצלי כשנתיים שבמהלכם עבר שיפוץ של כל מכלול. מנוע וגיר חדשים שהוחלפו עם כל מה שצריך מסביב(טימינג,מצמד). נוסעת כמו חדשה,טסט לכמעט שנה, מזגן הגה כח, 2 כריות אוויר, נעילה מרכזית, צמיגים רחבים ומגנזיום. מי שצריך רכב אמין וחסכוני זה הרכב המושלם. המחיר המבוקש הוא 15000 ש"ח, גמיש אבל לא יותר מידי. 0547963706 ארז.
הודעה אחרונה מאת charger12il, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה וולבו 850 T5 סטיישן: צנרת ipd סטראט עליון ואחורי ipd סטבילייזר תחתון קדמי מעובה, בולמי קוני, צנרת ברקס מסוככת, קירור טורבו רי-סייקל, פורק חיצוני, ניהול מנוע משופר טורבו גדול בסטייג' אחד, הזרקת מתנול, ברז גדישה, צבע שחור של sti פנסים שקופים מעל 330 סוסים כשהיא רגועה, טסט לשנה, צמיגים חדשים לגמרי T 1 R מחיר:44,000 ש"ח טל"050-8426242
הודעה אחרונה מאת ronedel535, -
B4 2008 למכירה
מאת baros0- 0 תגובות
- 821 צפיות
סובארו B4 מנוע 2000סמ"ק. מודל 2008 יד ראשונה צבע כחול כהה יפה במיוחד 84000 קילומטר מעוניין בהחלפה לפרטים: 0523680304
הודעה אחרונה מאת baros0, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
למכירה הונדה אקורד 2005, דגם קומפורט 2000 סמ"ק. 71000 ק"מ. יד שניה. שמורה מאד. ללא תאונות. עלתה לכביש ביוני 2006. היתה 9 חודשים ליסינג (15.000 ק"מ). 66.500 ש"ח. 050-7616261 נייד
הודעה אחרונה מאת 101010, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 755 צפיות
למכירה הונדה סיויק מודל 2001 דגם ES., יד שלישית, ללא תאונות. הרכב עבר 170000 ק"מ, שמור ומטופל. נמכר בעקבות קבלת רכב מהעבודה! מחיר גמיש. הרכב מפורסם עבור חבר. נא לפנות לפלא 054-3001620 (דורון)
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עקב חזרה לדו גלגלי הסואברו מחפשת בעל אוהב . מנוע 2000 סמ"ק (לא מעשן ולא מזיע ) . יד 3 שמורה ( כל הידיים פרטיות ) . קילומטרז' 62 אלף , מטופלת לפי הספר + ספר טיפולים . קודן , אזעקה עם מרים חלונות , פנסי ערפל , גלגלי מגנזיום , חיישני רוורס , סאן רוף וספויילר יפיפה . רכב מדהים יושב על הכביש כמו אלוף , חזק זריז וחסכוני גם במוסך וגם בדלק . התחייבות לגיר מנוע ושלדה . לפרטים 0507537556 עדי מהמרכז .
הודעה אחרונה מאת NINGA 5, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר התרחבות המשפחה החלטתי למכור את הפונטו שלי פרטים: פיאט פונטו שנה: 2000 מנוע:טורבו דיזל נפח:1700 ק"מ: 163,000 יד: 3 תוספות: *הגה כוח. *חלונות חשמל. *נעילה מרכזית. *גלגלים מגנזיום שחורים עם ליפ כסוף. *חלונות שחורים + צביעה לשחור בין החלונות. *2 פסים לאורך כל הרכב. *מדבקת דמוי סאנרוף. *דמוי דיסקיות ברקס מחוררות. *ריפוד אדום *פנים הרכב צבוע ללבן (דשבורד מערכת +ידיות) *לדים בתוך הרכב עם לחצן הדלקה+כיבוי+הדלקת לדים שהדלתות נפתחות. *מערכת JVC mp3 + עשרה רמקולים + 2 טויטרים + מגבר PLATINUM 1200 W + סאב 450W של PIONNER. *גריל בטמבון קידמי + גריל בפנסי הערפל. *גבות לפנסים. *אופצייה להשחרת הפנסים האחוריים. ט…
הודעה אחרונה מאת i12z, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יד רביעית, דגם סיידקיק. הכי שמור בארץ. צמיגים רחבים מקסים ברישיון. דשבורד חדש. כסאות אורגנלים במצב מצויין ללא קרעים. ברזנט במצב חדש + וו גרירה. הכל עובד ותקין. יבוא אישי דגם אמריקאי. מגן חזירים. מערכת + מגבר + רמקולים. פנסי ערפל. או מחיר מבוקש 25000 0546493753
הודעה אחרונה מאת matanusmc, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פזו 206 איקס אס 2003 יד רביעית (היד לא משקף את מצבה כמובן) בצבע כסף מטאלי הרכב מאוד מאוד ששמור מטופל באשדוד במוסך שמכיר רכבי פזו (במוסך מורשה גם יקר ללא סיבה וגם היחס לא משהו בלשון המעטה) הרכב עובר כל 10000 קילומטר טיפול של שמן פילטר שמן פילטר אוויר וכל 30K גם עם החלפת מצטים היה בטיפול לפני שבוע כולל החלפת רפידות דיסקים טיפול 10K , צמיגי הרכב במצב מעולה בני כ 8 חודשים נקנו עם מגנזיום חדשים באשקלון אצל צמיגי מצדה, לא מחסיר מהרכב כלום תמיד הולך למוסך גם שאין בעיה למנוע בעיות עתדיות , שמתי למושבים הקדמיים כיסויים מיוחדים במיוחד בהזמנה בגלל הכרית אוויר שנמצאת בצידי המושבים יש מערכת טובה למי שמעוניין דורש פחות מהמחירון למרות שהיא שווה אותו עם כל הטיפול והה…
הודעה אחרונה מאת ofir183, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
פורד סיירה 1991 יד 3 ללא תאונות. בולמי קוני מתכווננים קיט הנמכה קוני ברקסים של tarox מנוע yb 2000 טורבו מערכת הגה כוח של קוזוורט טורבו garret t3\4 stage2 גיר t5 borgwarner (גיר קוזוורט 2x4) מזרקים 740cc סעפת פליטה twimscrall ראש משופר עם פורטינג מורחב ג'אנט 16 של פורד מיגים goodyear eagle f1 הגה momo milenium איטלקי מהאחרונים שנותרו אינטרקולר חזית צנרת גדישה נבנתה ב-a.r.t צנרת אגזוז דוד אחורי פרו דרייב סרן אחורי דיסק מיכל דלק הזרקה ישירה מערכת הצתה msd סעפת יניקה משופרת עם תא לחץ סט שעונים של אוטומטר boost,egt,oil press ברגי ראש arp משאבת walbro255 מחיר ופרטים נוספים בטלפון 052344141 אבידן
הודעה אחרונה מאת buchak, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
סובארו אימפרזה 2006 צורה חדשה הרכב מגיע עם טסט לשנה ומערכת גפ"מ שחוסכת הרבה מאוד כסף המחיר הוא מחיר בריצפה 26000 לאוטו אין תאונות שאסי אני מאזור המרכז אני לא יודע איך לעלות את התמונות מי שמעוניין שיצור איתי קשר בטלפון ואני ינסה לשלוח לו 0509918926
הודעה אחרונה מאת _NaTaN_, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר שנה של בילוי משותף, הגיע הזמן להשתדרג לרכב יותר גדול עקב התרחבות המשפחה. עקב כך, בצער רב מאד, אני מוכר את ה C5 האפורה שלי: רכב שמור מאד חיצונית ופנימית - ריפודי עור מפנקים במצב חדש, דגם המאובזר יותר. עבר 165000 היסטוריית טיפולים מלאה תמסר לקונה בשנה האחרונה עברה יישור קו ייסודי כולל שיפוץ גיר ב 150000 (הכל עם קבלות) ללא מכות, שאסי, וכו'. ננהג בשנה האחרונה על ידי אשתי בעדינות. חסכוני מאד בדלק - נסיע משולבת 8.9L ל 100 ק"מ. יד 3 מחיר 25000 תמונות יועלו בימים הקרובים נסיעה שקטה חלקה ורכה של רכב מנהלים אמיתי, שעדיין לא מצאתי רכב שווה לו בנוחות הנסיעה. לפרטים - O54-7442314 ברק
הודעה אחרונה מאת Sparx, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סיאט לאון 4 שנת ייצור : 2002 יד : 3 קילומטרג' :220K צבע: צהוב טסט: לעוד יותר מחצי שנה תיאור: הרכב אצלי קרוב לשלוש שנים, שמור ומטופל ברמות הגבוהות ביותר, הטיפולים תמיד לפני הזמן (לרוב מטופל אצל פ.י.ב.-ירון, המומחה האמיתי לרכבים האלו). רכב מעולה וחסכוני ביותר גם מבחינת הדלק (1:10 בנסיעה משולבת יומיומית) וגם הביטוחים. אני הנהג היחיד של הרכב והוא שימש אותי לנסיעות יומיומיות. הרכב תמיד חונה בחניה תת קרקעית ופעמיים בשנה עובר פוליש ווקס ידני. קוסמטי: כאמור צבע צהוב במצב מעולה-לא דהויי וממש לא מתקלף, בגלל שהרכב חנה כל הזמן בחניון תת קרקעי הצבע נשמר הרבה יותר טוב מאשר מכוניות אחרות מאותה השנה. ג'נטים 16' (המידה הסטנדרטית) בצבע שחור עם ליפ אדום, צמיגים חדשים …
הודעה אחרונה מאת bsash, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מעמיד למכירה את הפוראנר החביב שלי, יד שניה, אצלי כבר מעל 10 שנים !!! 155,000 ק"מ אמיתיים, קיימים כל המסמכים והקבלות של כל טיפול, שיפור או שינוי שבוצע ברכב. אין, אני חוזר, אין כלים כאלו במצב כזה בארץ !!! הרכב: טויוטה פוראנר V6, 3.0, הדגם המפואר, דיפרנציאלים קצרים 1:4.56, מתלי OLDMAN מלאים, הגבהה של 7 ס"מ, גאנטים מגנזיום American Racing 8X15 אמיתיים (ולא החיקוי הסיני הזול) אופסט 29-, (עד כאן הרכב מוגבה 7+ מורחב 10+) צמיגי שטח מלא MAXXIS 8060 MT 31X10.5 מקצועיים, חצי תחרותיים (בתמונה השניה), לוקרים ידניים SuperWinch בנוסף למערכת ה ADD, פילטר פתוח K&N, מערכת פליטה פתוחה ועוד ועוד.... (לא בצחוק) הרכב אצלי כאמור מעל 10 שנים, בלי אף מכה או תאונה, אפילו לא ה…
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
- 1 תגובות
- 998 צפיות
דייהטסו שרייד שנת 97 אוטומטית יד רביעית , 178,000 ק"מ דגם הכולל: 4 חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מזגן הגה כוח לרכב הוחלפו 4 צמיגים חדשים, מטופל בקפידה כולל מערכת סטריאו טל' 054-9992509
הודעה אחרונה מאת 146 ti, -
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
למכירה , ראלי דור ראשון ,שנת 1995 יד שמינית סביבות ה-175000 קילומטרים . צבע לבן - צבע מקורי +מדבקות מקוריות . לרכב יש שני תיקוני צבע קטנים . מנוע 1300 בריא מאוד , גיר מקורי עם הילוך חמישי ארוך. עבר טיפול 10000 לפני כ-3000 קילומטרים . עבר טיימינג + משאבת מים לפני שבוע וחצי . רדיאטור חדש , צנרת מים חדשה. חלונות ידניים . אין מזגן . ברכב מערכת הכוללת : מגבר של הייפוניקס , סאב של הייפוניקס , מערכת של סוני וקומפוננט קדמי של אינפינטי קאפה . ג'אנטים של 205GTI 1900 שעברו פרוייקט ענקי . צמיגים - TOYO T1R - R15 45/195 מאושרים ברישיון . הרכב עם טסט עד ינואר 2012 . שימו לב , אני ממש לא לחוץ למכור , המחיר הינו 20,000 שקלים . לא גמיש באגורה. המספר של…
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יד ראשונה (בעלים קודמים 00) פרטית. גיר אוטומטי. 69000 ק"מ. ללא תאונות או תיקוני פח. גג שמש מקורי. חיישני חניה. צבע לבן. שני נהגים מבוגרים. מטופל במורשה בלבד - רכב שמור ומתוחזק. הרכב נמצא בבאר שבע ומדי פעם מגיע למרכז בסופי השבוע. הרכב לא שלי, של חבר נא לא להשאיר ה"פ. לפרטים: רונן 0544761303
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1865416&Code=fa5edce097dd31759317dec76f045b2b 47K יד רביעית "מחיר גמיש". אין לי שום קשר לרכב. תהנו...
הודעה אחרונה מאת lei1989, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פולו TSI שנת 2010 קומפורטליין. ק"מ : 22,500 תוספות : ג'אנט מגנזיום מקורי מהחברה מחיר : 103,500
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
- 0 תגובות
- 991 צפיות
פולו שנת 2008 (דור4 ) . מנוע : 1400 גיר : ידני כוח סוס : 80 צבע: כחול מטאלי עלייה לכביש: 10-2008 ק"מ: 45200 יד : 1 פרטי רכב שמור מאוד מבפנים ומבחוץ . מטופל אך ורק במוסך מורשה . תוספות: מערכת שמע הכוללת רדיו דיסק MP3 + 2 רמקולים + מגבר הכל של חברת ALPINE . מוכר עקב קניית רכב חדש! מחיר: 72000. שאלות / בירורים/ תמונות : נא לפנות אליי למייל : [email protected] תודה,
הודעה אחרונה מאת אמית, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה וולבו 850 T 5סטיישן שחורה משחור. הרבה מאוד סוסים מונמכת מיוצבת ומדהימה. מחיר 44,000 ש"ח טל:050-8426242
הודעה אחרונה מאת ronedel535,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- Aviady001
- NAPOLEON
- Mushu_
- רכוב כעומד
- shlomiko
- orsh99
- FROGIE
- DRcarLEd
- לב טוב
- YULI1
- Jeka88