מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,585 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
למכירה!ב.מ.וו סדרה 3 קופה ידנית שנת 97. הרכב בצבע לבן ונקי מתאונות.הרכב גמע 155000 ק"מ מתועדים עם ספר טיפולים מקמור. המנוע במצב מעולה,מרגיש ונוסע חזק מאוד וללא אכילת שמן מים ושאר שטיות. תוספות ושדרוגים: קויאוברים,אנטירולים,בושינגים פוליאוריתן,גאנטים 17 עם צמיגים r1r חדשים ודיפרנציאל מוגבל החלקה 45%. הרכב מיושר קו לחלוטין,מטופל ללא דופי וכל חלקי ה"בלאי הטבעי" הוחלפו(קלאץ,צינורות בלימה ועוד כמה חלקים) הקונה מקבל רכב נדיר שנוסע,מתנהג,מרגיש נהדר ובעיקר,ללא תקלות ובעיות כלל. מחיר: 85,000 ש"ח. עלות השידרוגים והחלקים שהוחלפו קרובים מאוד למחיר המבוקש. לעוד פרטים:0526245553 (לרציניים בלבד)
הודעה אחרונה מאת לאון טאובס, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום . אני מעלה הודעה למכירה של חבר טוב, פדנט ודי יקה . הרכב נטופל ונשמר בקנאות על ידו ולאחר 5 חודשים שהרכב עומד בגלל שהוא קיבל ליסינג הוא החליט למכור. יש רדיו דיסק ורמקולים חדשים. מדובר בהונדה סיוויק שהייתה בליסינג תפעולי של נהגת יחידה מחברת ג'נגו [אם משהו מכיר] ,היא רכשה את הרכב והפכה להיות יד שניה, והוא רכש ממנה לאחר שהיא רצתה למכור. שנה 2004 נפח 1600 יד 3 ק"מ 116000 טסט עד יולי. לאחרונה הוחלף מצבר, מחיר גמיש קוראים לו בוריס והטלפון 0544501767. ב
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
הכלי במצב חדש יצא מאבניר מטופל אצל פרדי מוסך FRT בראשון. במצב נדיר 0526247184 - שחר.
הודעה אחרונה מאת American Masul, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סובארו b3 למכירה 30,000 קילומטר שנת 2008 הדגם המפואר של סובארו rxi יש פנסי ערפל גלגלי מגנזיום גג נפתח קיצור כל התוספות צבע הרכב כסוף רכב ששייך לאשה מבוגרת (גיל 72) ונמכר עקב הפסקת נהיגה הרכב לא התאמץ, בקושי יצא מהעיר, ובקושי ראה מהירות מעל 70 קמ"ש הרכב במצב מכני מצויין רכב שיתן ראש שקט לקונה עבר טיפולים בזמן בחברת סובארו מחיר מחירון אפשר להתגמש בקטנה טלפון 052-337-3621 אביבה
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בצער רב אני נאלץ למכור את הפורסטר שלי. אני מקבל רכב מהעבודה וחבל לי להחזיק את הפורסטר כרכב סופי שבוע בלבד. מדובר בפורסטר S-turbo שנת 99 אני יד 3. יש לרכב 172000 ק"מ, יחסית לפורסטרים במודלים האלה זה מאוד נמוך. הרכב עבר יישור קו לאחר הקנייה שכלל: 1. ברקסים קדימה ואחורה מקוריים של סובארו (צלחות ורפידות) במוסך מורשה. 2. החלפת פלאגים, כל השמנים וכל הפילטרים של הרכב בחלקים מקוריים במוסך מורשה. 3. החלפת קפיצים ובולמים אחוריים לבולמי מונרו משופרים וקפיצי קינג ספרינג. 4. החלפת מסרק הגה ובוקסות. 5. שיפוץ ראש מנוע. 6. רביעיית צמיגים FALKEN. היום הרכב תקין ומעולה, הדבר היחיד שלא עובד הוא שעון הזמן... השקעתי ברכב ביישור קו רחב (ומאוד יקר) מתוך תכנון …
הודעה אחרונה מאת GLF, -
- 0 תגובות
- 812 צפיות
יד שניה, 79,000 ק"מ. הרכב שמור ומטופל במוסך מורשה, ללא תאונות. ברקסים חדשים, צמיגים חדשים, טיפולים בזמן. היד הקודמת היתה בחורה שלקחה מימון בליסינג מימוני - נהג יחיד (לא ליסינג חברה רגיל!), המחיר בהתאם (ירידה של 8% ממחירון). הרכב היה בשימוש פרטי בלבד. מוכרת עקב מעבר לתל אביב ולקטנוע הרכב יקר מאוד לליבי ובאמת שהיה בידיים הכי טובות שאפשר, ללא תקלות. תוספות: דיבורית Bluetooth. רדיו דיסק Bluetooth של סוני . קודן + נעילה מרכזית. מחירון יבש: 63,000 מחירון משוקלל כ57,000 דורשת 55,000
הודעה אחרונה מאת sap_d, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איביזה חדשה לגמרי, נקנתה בדצמבר 2010 יש קבלה. גג פנורמי, הגה ומוט הילוכים מעור, כל והשכלולים האפשריים, פנסי ערפל מביטים לכיוון סיבוב ההגה, מתחייב על הכל בבדיקה אוטו מערכת מסך מגע, עם חיבור בלוטות' לניידים, 6 רמקולים, GPS IGO8 מובנה, DVD לצפיה בסרטים ושירים, מערכת זינוק בעליה, חיבור אייפוד, חיבור USB, מצלמת רוורס, חלונות מושחרים מהחברה, טיפול ראשון בצ'מפיון חינם (אפילו שטיפה חינם בצ'מפיון ) רכב שמור מאוד, יד ראשונה, נהג יחיד עם ביטוח לנהג יחיד, מתחייב בבדיקה על ציון מושלם. הרכב מודל 2011, ברשותי מינואר, ללא אף תאונה, 10,000 ק"מ. מנוע 1600 105 כ"ס ידנית, בקרת שיוט, ג'נטם מגנזיום רחבים, 215/45/16 הכל מקורי מהחברה, ללא התקנות פירטיות או פרטיות. …
הודעה אחרונה מאת liranish, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
פיג'ו 106 1400 הזרקה XT מודל 94 בעל 4 דלתות אלטרנטור חדש הלך אטם ראש מנוע -כל שאר האוטו במצב נסיעה טוב. טסט לחודש 180K יד שלישית לא שלי איש הקשר רובי-0544768054
הודעה אחרונה מאת or171, -
- 0 תגובות
- 894 צפיות
עקב קבלת רכב מהעבודה, נאלץ למכור את הגולף השמורה מאוד שלי. הרכב מודל 2006, יד שניה, ברשותי מינואר 2010, ללא אף תאונה, 110,000 קמ מנוע 2000 FSI 150 כ"ס גג נפתח חשמלי (סאנרוף), בקרת שיוט, ג'נטם מגנזיום, חיישני רוורס מלבד החיישנים הכל מקורי מ-VW. הרכב במצב חדש וטופל אך ורק במוסכים מורשים. טסט עד אוקטובר, רצועת טיימינג ורפידות בלם הוחלפו לפני מספר חודשים בודדים. אני נמצא באזור המרכז, נמרוד - 052-3693922
הודעה אחרונה מאת Numnum, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני עוד לא יודע מה אקנה אבל אני יודע ששלוש וחצי שנים ומתחיל לשעמם לי, מי שיהיה זריז יכול לקבל אוטו חלומי מושקע מכף רגל ועד ראש. פרטים בטלפון 052-2659651 אלעד [email protected]
הודעה אחרונה מאת TIGER, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סיטרואן זד-איקס 1.4 שנת 97', ידנית כמובן. מצב כללי מצוין. קוסמטי קצת פחות. טסט עד 9-11-2011. מניע בנגיעה, נוסע יום יום. ברכב יש קודן מקורי, 2 חלונות חשמל, אזעקה, רדיו-דיסק סביר, דיבורית בלוטות'. מחיר: 5000 ש"ח. אני ב: 050-4758342.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
למכירה רכב של עמיתה לעבודה, איסוזו רודיאו, מודל 2004, יד ראשונה, 78,000 ק"מ. טסט לשנה, ללא תאונות. רכב שמור ומטופל. הרכב לא שלי - אנא התקשרו לשרון 050-6519149
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
החלטנו לקנות רכב גבוה יותר ולכן בלב כבד אני נאלץ למכור את האודי שלי. הרכב במצב מצויין ומאוד שמור במיוחד ביחס לשנת המודל, טופל תמיד בזמן ומעולם לא נחסך ממנו שום דבר. הרכב עבר תאונה יחסית קלה ב2004, מכוון שהרכב היה חדש (בן כמה חודשים) כל חלק עם שריטה קטנה הוחלף בחדש. כמובן שאין פגיעה בשלדה והנזק היה בעיקר פלסטיקים ופח פריק (כנף, מכסה מנוע וכו'...) חבילת ספורט (ריפודי עור ואלקנטרה וכסאות קדמיים מתכווננים לגובה). מחירון משוקלל יד2: 73,500. לוי יצחק: 67,500. הרכב עלה על הכביש ב02/2004, אני הבעלים מ05/2004 הרכב עבר 219000 ק"מ, רובם מחוץ לעיר (לצורך העניין - רפידות בלמים הוחלפו רק פעמיים) תוספות: בולמים של בילשטיין וקפיצים של אייבאך (הסט המקורי שמור וימסר גם ה…
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנת 2005 אדמה. 101,000 ק"מ כחדשה. הרבה תוספות. מחיר: 78,000 לפרטים: 050-6795520
הודעה אחרונה מאת GiLz, -
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה TDI FR 05הרכב שמור ומתוחזק ברמה הגבוה ביותר , לאחר טיפול גדול מושקע בהמון תוספות והמון אהבה!למביני עניין בלבד. מהמכוניות שהושקעו עליהם חסכונות בעלי 5 ספרות . הרכב הוא מרמת גימור FR ולא הספורט שנפוצות , להבדיל גיר קצר,אבזור פנים שונה ,מתלים שונים ועוד.. קצת פרטים .. -3 דלתות -יד 3 -160K ק"מ -גאנט 17 של קופרה. -טמבון אחורי של קופרה -טורבו 1749VB גם כן של הקופרה TDI בן שנה -גלגל הגה של FR 2007 עם שליטה על מערכת השמע -בושינגים של TT -קולר חזית של קופרה -אינבוקס של K&N -צ'פ קסטום של וויל ספונר אחד מטיונרים המובילים בבריטניה. -ובטוח עוד מלא ששכחתי האוטו מוערך בכ205כ"ס ובעל צריכת דלק של 1-14.8.(הרכב האולטימטיבי למחירי הדל…
הודעה אחרונה מאת ben-fr, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפרסם ומוכר עבור אמא של אישתי... מודל 2008. יד ראשונה! 48000 ק"מ! נהגת יחידה! רכב ללא תאונות, ללא מכות, מטופל במוסך המרכזי - הכל חדש ברכב. עלה לכביש בחודש יולי (כלומר טסט ביולי - והוא שולם ע"י המוכרת - כלומר: טסט לעוד שנה וחודשיים!!!) לרכב כל התוספות המקוריות כמובן: ה"כ, ח"ח, נ"מ, אזעקה, קודן, חיישני רוורס וכו'. מחיר מבוקש: 80,000 (מחירון הרכב לפי לוי יצחק נכון למאי: 81,400 ש"ח) עבור גמישות במסירה, תינתן גמישות נוספת משמעותית במחיר. (המוכרת אמורה לקבל רכב חדש בתוך כשלושה שבועות). לפרטים: אלון 050-6666815
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
מכירה 205 GTI
מאת redman- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר 205 GTI שנת 89 לפרטים גיל 054-3194979
הודעה אחרונה מאת redman, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אני מציע למכירה את רכבי היקר והאהוב, מאזדה 3 דגם אקטיב, שנת ייצור 2006. 128,000 ק"מ, שמורה מאוד חיצונית ופנימית, ללא תאונות (!!!) בצבע אפור עכבר. יש לרכב טסט עד אוגוסט השנה, הרכב מטופל עם קבלות בקנאות, 2 צמיגים חדשים, הרככב אחרי טיפול 120,000 ואחרי ברקסים אחוריים (קידמיים נעשו בטיפול הקודם). הרכב יד שניה, יד ראשונה הייתה ליסינג צמוד לאיש הייטק אחד. מחיר מבוקש, 59,000 גמיש. ניתן לקבל מתאם לאייפון\אייפוד\אייפד למערכ' הסטריאו של הרכב כולל שליטה מהמערכת בשווי 1000 ש"ח ! לפרטים: 054-322-3232 רועי. (לא סוחר!!!). נא להעלות תמונות כתמונה ברורה ולא קישור!
הודעה אחרונה מאת un4get, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
למכירה פורד פיאסטה מודל 95', מניעה בדחיפה עקב עמידה זמן רב ללא תזוזה (תאונה, שבעקבותה הרכב הוכרז כטוטאלוס) סטרטר משופץ (הסטרטר שופץ 3 ימים לפני התאונה) רדיאטור תקין, חלקי פלסטיקה, חלקים מכניים, וויזואליים, הצעות שאלות וכו' בפרטי.
הודעה אחרונה מאת trip_88, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רכב חדש,שמור מאד,יד2 ,39000 ק''מ,נקייה מתאונות,כל התוספות האפשריות. עדיין באחריות יצרן עד פברואר 2012. מספר זהב!!!! 050-6794410
הודעה אחרונה מאת BABY-HB, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פיג'ו 106 ראלי שנת 1997 מידה כללי:יד 7 202,000 ק"מ צבע לבן טסט עד 21.11 פיג'ו ראלי דור שני למכירה מוסבת באופן מלא לGTI ומאושרת ברישיון!! הרכב GTI לכל דבר,מנוע 16V NFU מאושר ניהול של GTI וצמת חשמל מושלמת של GTI ללא קומבינות חשמל וחיתוכים מיותרים מנוע משנתון גבוהה 07. צבע לבן חדש אחרי פחחות וצבע ולא אחרי תאונה!!אלה בישביל חידוש בלבד.. מבחינה חיצונית ופנימית קוסמטית הרכב מושלם,פנים הרכב כחדש פלסטיקה הוחלפה ללא שברים או שריטות למינהם סלון חדש כיסאות ממש חדשים ללא קרעים שברים וספוגים מתפוררים! מבחוץ הרכב מקורי לכל דבר,כולל טמבון של GTI עם פנסי ערפל. לרכב יש סאנרוף חשמלי(של גנות)לא נוזל או עושה בעיות עובד מעולה. אזעקה+מרימי שמשות. צמיגים 15"…
הודעה אחרונה מאת omrih25, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה וולוו 850, 2000 סמ"ק, שנת 96. 60,000 ק"מ. יד 1 צבע אפור במצב חדש - הרכב חנה בחניון מקורה. מחיר - 21,000. 0547619272 - אורלי יום טוב!
הודעה אחרונה מאת Purple H, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
למכירה הרכב שלי שנת 2001,הרכב שמור בצורה קיצונית,מטופל רק במוצרי החברה,הרכב לאחר טיפול,כל התוספות שיש בדגם כולל סאן רוף,התחייבות בבדיקה על כל הרכב,לאנשים שמחפשים רכב ברמה אחרת. הרכב עבר עד כה 132000 קילומטר,המחיר המבוקש הוא 30000.גמיש רק למי שרציני כל השאלות בטלפון 052-7324984
הודעה אחרונה מאת itzik t, -
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הונדה קופה 1996, אוטומטית, 2 דלתות. יד רביעית (כל הידיים פרטיות), 170000 ק"מ. צבע שחור. מחיר: 24,500. שמורה כמו שצריך ומטופלת כראוי!! חישוקי מגנזיום 15 של לנסו, אנג'ל אייז. למעוניינים, מערכת טובה בתוספת תשלום. האוטו מטופח ושמור. לפרטים - יגאל, 0547172365
הודעה אחרונה מאת Tony12346, -
למכירה הרכב הנ"ל,שמורה מאוד,מטופלת ,שמן מוטולv300 ,נוזל קירור מוטול,דלק 98 בלבד,לפני שנה בוצעו טיימינג,החלפות כל נוזלי הרכב,רפידות בלם אחורי ,קידמי,צמיגים חדשים toyo r1r ,קויילאוברים של טיין,דוד פרודרייב,[יש גם את המקורי מי שירצה],מצבר חדש,הרכב לא משופר,גג שמש מקורי,מערכת דבל דין,מצלמת רברס,שחורה מדהימה,ללא תאונות,96000ק"מ,יד 5[04 ברישיון],מבחור מבוגר,ששמר על הרכב,המחיר 85000 ש"ח ,גמיש,054-6094941
הודעה אחרונה מאת a41, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מאזדה 121 יד1 שנת 1994 ק''מ 59,000 אמיתי לחלוטין אוטומט מנוע 1.3 צבע אדום מחיר נדרש 12,000 ש''ח בירושלים נא לפנות לפרטי או למייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה פג'ו 206 יד 3 137 אלף קילומטר האוטו מאוד שמור דורש מתחת למחירון 050-4311131 דור
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
מצב טוב .יד 2 מנהגת יחידה. 183000ק"מ. טסט ביולי 7 מקומות ברשיון. אידאלית למשפחות גדולות. נמצאת באזור כפר סבא הוד השרון. מחיר 10000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 972 צפיות
2008 יד 3 50000 ק"מ צבע שחור רכב שמור,טיפולים בזמן,נהג יחיד כולל שיפורים ותוספות. חווית נהיגה מטורפת!! הרכב לאחר ישור קו שלי, רק להניע ולנסוע. התחייבות למנוע,גיר ושילדה. תוכנת ניהול מנוע ריבו,מערכת די וי די עם מסך מגע וgps מובנה,פילטר+נשם,אגזוז סיברינג,שעון גדישה,4 צמיגים חדשים של טויו,פורק איכותי. כל התוספות בנות חודשיים בלבד!(קיימות קבלות על הכול+אחריות). 054-2333582
הודעה אחרונה מאת soika, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה קליאו ספורט MKII, מודל 2003, צבע כסף. קילומטרז' נמוך מאד: 97 אלף בלבד מקורית ושמורה מאד, מטופלת בזמן בלי חיסכון בכסף. מתודלקת באוקטן 98 בלבד ורצה רק על שמנים סינטטים. לובשת צמיגי TOYO T1R במצב טוב. מחיר מבוקש: 56 אלף ש"ח ניר 052-8907886
הודעה אחרונה מאת נירקום,