Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו לקנות רכב גבוה יותר ולכן בלב כבד אני נאלץ למכור את האודי שלי.

הרכב במצב מצויין ומאוד שמור במיוחד ביחס לשנת המודל, טופל תמיד בזמן ומעולם לא נחסך ממנו שום דבר.

הרכב עבר תאונה יחסית קלה ב2004, מכוון שהרכב היה חדש (בן כמה חודשים) כל חלק עם שריטה קטנה הוחלף בחדש. כמובן שאין פגיעה בשלדה והנזק היה בעיקר פלסטיקים ופח פריק (כנף, מכסה מנוע וכו'...)

חבילת ספורט (ריפודי עור ואלקנטרה וכסאות קדמיים מתכווננים לגובה). מחירון משוקלל יד2: 73,500. לוי יצחק: 67,500. הרכב עלה על הכביש ב02/2004, אני הבעלים מ05/2004

הרכב עבר 219000 ק"מ, רובם מחוץ לעיר (לצורך העניין - רפידות בלמים הוחלפו רק פעמיים)

תוספות: בולמים של בילשטיין וקפיצים של אייבאך (הסט המקורי שמור וימסר גם הוא לקונה), מחשב (pc) ברכב עם מסך מגע, מערכת סאונד מדהימה מחוברת למחשב: מגבר 5/500 של JL Audio, רמקולים קדמיים: MB Quart reference, אחוריים MB Quart discus, פרוססור מקצועי של Clarion.

מחירון (גמיש) ללא התוספות.

גיל - 054-4313373

6.jpg

5.jpg

4.jpg

1.jpg

2.jpg

• תוכן חדש...