מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפרסם עבור המכונאי שלי שמוכר את הרכב שמשמש אותו. הרכב שמור ומטופל. בעל 9 מקומות ישיבה, וו גרירה + כננת + מיגונים (לרכב דרוש רשיון ב), הרכב עבר 312,000 ק"מ. טלפון: 057-4430438 (לא בשבת)
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כאמור בכותרת, שרייד קלאסיק (עם בגאג') הדגם הכי מפואר. יד שניה פרטית כאשר גם היד הראשונה הייתה פרטית. מנוע 1.5 אוטומטית, תמיד מטופלת לפי הספר ולא נחסך ממנה שקל! ננהגת ע"י נהגת יחידה ועדינה, טסט עד סוף השנה. צבע טורקיז כהה, צריך צביעה במכסה המנוע עקב היתקלפות שעולה בין 400 ל600 ש"ח. כולל מערכת סוני MP3 וחצי טנק דלק מחירון 15800 מחיר נדרש 13900 עם גמישות קלה מאוד. הרכב של גיסתי, אפשר לראות אותו בשעות העבודה שלה בבוקר עד הצהריים באיזור לוד או בערב באיזור השרון. המס' שלה 052-5525331
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 765 צפיות
מפרסם בשביל חבר: כאמור בכותרת,פיאט פונטו גיר ידני מודל 2000 154,000 ק"מ יד 3 למכירה. [הדגם המשובח 2 חלונות חשמל כרית אוויר] הרכב שמור ומטופל, ננהג ע"י נהג יחיד ועדין בשנתיים האחרונות, מטפל באופן יסודי ומקצועי אצל חיים ממוסך שמשון. לפני כחודשיים עבר טסט, לפני הטסט הוחלפה כל מערכת ההיגוי [אצל חיים] [משולשים תותבים גומיות חופשים הכל סודר] הרכב עם צמיגים חדשים, שמור ומטופח. השבוע חיים החליף אטם ראש מנוע ברכב עם כל מה שמסביב! [אטמים, חריטה, משאבת מים[ פלאנג', ועוד 101 דברים. הכל כתוב בקבלות אצלי] בעלות של יותר מ3000 ש"ח. מי שמכיר את המקצועיות והיסודיות של החבר'ה במוסך שמשון יודע על מה אני מדבר. הקונה יהיה מאושר. דברים שצריך לסדר: חלון ימני לא עולה; דל…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יד שניה, 99000 קמ, שמורה כחדשה ומטופלת בהרבה אהבה, חייבת להמכר עקב מעבר לאלפא אחרת. צמיגים חדשים T1R ומצבר חדש ומגבים. אוטו ספורט משפחתי מדהים. לפרטים בועז 054-6680295 תמונות מהשבת האחרונה
הודעה אחרונה מאת BGAR, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. בצער רב ובעיקר בשל תחילת שנת הלימודים הבאה עלינו לשלום אני נאלץ למכור את הבייבי שלי. פיאט פונטו שנת 95 מנוע 1.6 S90 אני יד 05 ברשיון הרכב עבר 181,000 ק"מ תוספות ו"שטויות" שנמצאים ברכב: הגה ספורט של F-1 ידית הילוכים קצרה טיפול קוסמטי פנימי אורות לד לבנים לרגליים [מופעלים על ידי מתג] ג'אנט חדש 14 מאושר ברישיון! צמיגים חדשים 185/55/14 מאושרים! אגזוז לחץ [הרכב נקנה עם האגזוז ולא הותקן על ידי] לוח שעונים תוצרת ביתו של בן דודי השחצן. [ייאמר לזכותו שיש לו יד טובה] פנסי ערפל [מופעלים על ידי מתג] כולל נעילה מרכזית ואזעקה הרכב הינו ללא מערכת. ניתן ליצור קשר בכל שעות היממה, [בתאקט!] ובכל ימות השבוע! אביחי - 0577343772 …
הודעה אחרונה מאת avihayelinor, -
- 4 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
סיאט איביזה דגם : FR ק"מ 66,000 ק"מ יד : ראשונה (00 ברישיון) צבע :אדום מצב מצויין , מי שמכיר אותי ואת הרכב יודע כמה שהרכב מטופל באהבה. נשטף ידנית בחומרים הכי יקרים , שמור מאוד מבפנים. מותקן רק צ'יפ , בלי צנרות שעונים וקשקושים. מספר טלפון : 0546629922 , תמיר
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כאמור אסטרה דיזל יד שלישית מטופלת ושמורה ,טסט לכחצי שנה .ללא תקלות נוסעת מטיפול לטיפול .חסכונית -כ750 קילומטר למיכל 45 ליטר.ריפוד גג ודלתות חדש במראה שונה לגמרי מהרגיל, פנסים שקופים מאחור.המכירה באזור באר שבע עם גיחות לאזור אשדוד בסופי שבוע.לפרטים נוספים ארקדי-0578155050 תמונות בקרוב.
הודעה אחרונה מאת biopel, -
- 0 תגובות
- 910 צפיות
למכירה קופרה 2007. 52000 ק"מ. שמורה ביותר. עומרי - 052-9767869
הודעה אחרונה מאת yonimiata, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בצער רב אני נפרד מבת הזוג המוטורית שלי אחרי 7 שנים שהיא אצלי. הפרטים : BMW 325 מנוע 2500 - 192 כ"ס שנת 1994 יד 5 מצב פנימי וחיצוני מצוין מנוע חדש מיבוא קלאצ' חדש 4 צמיגים יוקוהמה S-Drive במידה של M3 - 235/40/17 ברישיון ! Fan Clouch חדש קפיצי הנמכה (30 מ"מ) בולמי זעזועים קוני צהובים מתכווננים קיט M3 + כיסוי מנוע + סמל בלוח שעונים פילטר פתוח מערכת פליטה עם דוד זרימה חופשית עם פרפר (לא מרעיש בסרק ובנסיעה במהירות קבועה) מושב נהג OMP (יש גם את המקורי) + רתמות Sabelt מחשב מנוע משודרג רופודי עור גג שמש בטח יש עוד דברים ששכחתי... חימום / מזגן עובדים מצוין האוטו חזק מאד והמנוע עובד חלק ועגול מחיר :45,000 ש""ח אני יודע את מח…
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
הרכב של חבר, הטלפון ימסר בפרטי. סיביק יד 4 98 , 215000ק"מ, יש אפשרות למערכת טובה, הרכב מושקע ובמצב מצויין. הסיבה היחידה למכירה היא קבלת רכב מעבודה, יש עדיין פריטים שלא הספיקו להגיע מחו"ל... הרכב נמצא בבאר שבע. בהצלחה!
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
עקב מעבר לאופנוע אני מוכר את הרכב שלי פולו 96' 1400 ידני. הרכב בבעלותי לא הרבה זמן כולה 3 חודשים ואני מוכר אותו בגלל שעשיתי רשיון לאופנוע A1 והנושא פשוט הדליק אותי וחשבתי על זה הרבה והחלטתי לעבור לאופנועים. אז הרכב יד 7 עם 230 אלף ק"מ וטסט ב25 במאי. אני יודע שהיד והק"מ מרתיעים, אבל הרכב עמד בדרישותיי ואף פעם לא אכזב. אני צעיר יחסית אבל לא קרעתי את הרכב מכיוון שלפניי הפולו הייתה לי סיאט איביזה 94 שאני מודה שהשתוללתי איתה ואחריי כמה זמן מישהי אשר עברה רמזור אדום נכנסה בי מקדימה במהירות של 70 קמ"ש בתוך העיר. ומאז אני נוהג זהיר ולא משתולל. ברכב יש הגה כוח, מערכת ABS, חלונות חשמל קדמיים, אזעקה, נעילה מרכזית לא תקינה [אין לי מושג מה הבעיה אבל אני יודע שהייתה לפניי], 4 רמקולים…
הודעה אחרונה מאת ArtyomL, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אופטרה 2007 יד שניה נרכשה מהחברה שאני עובד בה היסטוריית טיפולים מלאה במוסכים מורשים ללא תאונות במצב מכני וחיצוני מעולה טסט ליותר משנה 180,000 ק"מ (כמעט כל הנסיעות מחוץ לעיר) הרכב בחדרה מחיר 36,000 ש"ח ארז - 0528363525
הודעה אחרונה מאת erezr, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה פיז'ו 405 במצב מעולה גם מכני גם פנימי וגם חיצוני. הרכב הוא יד 3 שנת 1997 156,000 ק"מ אוטומט. יש טסט עד ינואר 2012 ,מחיר נדרש:9500 ש"ח. חלקים חדשים: לרכב הוחלף מנוע למנוע חדש, אלטרנטור, סטרטר ,ומצבר גם כן הוחלפו. פנים הרכב נראה כמו חדש בגלל ריפודים חדשים ויש בנוסף רדיודיסק ורמקולים חדשים ואיכותיים של PIONEER. הרכב זמין באיזור ראשון לציון בכל שעות היום כולל שבתות. ניתן להתקשר בכל זמן. איש קשר: מיכאל - 050-8665345.
הודעה אחרונה מאת guybaskin, -
- 0 תגובות
- 987 צפיות
שלום לכולם. למכירה רנו קליאו עם תקלה בגיר. נפח מנוע- 1400 שנת ייצור- 1998 הילוכים - אוטומטי מזגן אימובילייזר קמ - בערך 130K מצבר לפני פחות משנה עבר טיפולי בלמים יסודי לטסט הקודם ומאז היה במינימום שימוש לרכב היה טסט עד ל16.3.2011 כיום הוא עומד באזור. הרכב מאוד שמור ונסע בשנתיים האחרונות מעט מאוד. המחיר גמיש. נא להתקשר ל 0523621113 הרכב של חבר אז נא לא לשלוח ה"פ.
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פיאסטה 1.3 ידני מודל 97 עם טסט עד 2-2012 .מנוע הוחלף לפני שנתיים. רכב חסכוני מאד לא אוכל שמןן ולא מים. מחיר מבוקש 4800 ש"ח 057-7678237
הודעה אחרונה מאת fiesta1997, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 307 שנת 2008 (אחרי מתיחת הפנים), הרכב יד ראשונה פרטית. מנוע 1600 סמ"ק, גיר אוטומט-טיפטרוניק, צבע כסף מטאלי. לרכב יש 95000 ק"מ - הרכב ברמת גימור XLINE. תוספות: מזגן, רדיו דיסק מקורי, 4 חלונות חשמל, מערכת ABS למניעת נעילת גלגלים, בקרת יציבות ESP, ידיות, מראות ופגושים בצבע הרכב. הרכב נמצא ביקנעם (יישוב בצפון ליד קרית טבעון) - לפרטים לפנות לבעלת הרכב (בתיה): נייח: 077-4000907 נייד: 054-6732847
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
ראשונה פרטית דגם GLX 1500 סמ"ק 128000ק'מ אוטומטית טסט לשנה מטופל במוסך המרכזי ללא תאונות 6900 ש"ח
הודעה אחרונה מאת jary, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז שלום לכולם אחרי 4 וחצי שנים שאני הבעלים של הבננה הצהובה הזאת , הגיע הזמן קצת לגוון ולשנות האוטו - 1600 סמ"ק 100 כוח סוס דגם מנוע AKL שנתון 2002 ,ידני יד 3 קניתי את הרכב לפני הצבא ולכן לא נסעתי עליה הרבה , יש עליה ביטוח שמי - רק אני נהגתי ! - קילומטראג 81 אלף !! כל התיקונים החלפות וכדומה נשמרו ! ספר הטיפולים של הרכב מכליל בתוכו קבלות מאז שאני בדקתי את הרכב לפני הקנייה ועד היום(יש הרבה קבלות ) פלוסים: -קילומטראג' נמוך -ג'אנטים -יוקוהומה C דרייב ספורטיבים חדשים ! -אחרי טיימינג , מצבר ואלטרנטור חדשים ! = שקט לעוד המון המון שנים -טופל בג.ג.ג מורשה ועבר למוסך רון מומחה -בקליות שחורות מהממות מE&A -פילטר פתוח מקצועי של חברת הע…
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהזדמנות יונדאי אלנטרה 2004 דגם GLיד שניה עם 106000 ק"מ צבע זהב,טסט לשנה ,אחרי החלפת בולמים קידמים 0504070969 לירוי ניתן לראות את האוטו בשעות הבוקר בקרית אתא
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רנו קליאו שצריכה שיפוץ גיר (אוטומטי) - מכיוון שאין ברשותי את הכסף לשיפוץ אני מתכנן להורידה מהכביש. מעבר לכך, האוטו במצב מצויין עם מנוע שעדיין לא ראה 100 אלף ק"מ (כן, אתם קוראים נכון - כ 6000 ק"מ לשנה). במידה ויש מישהו שמעוניין לקנות את האוטו במצבו הנוכחי ו/או מעוניין לקנות את הרכב לחלפים (עם מנוע במצב מעולה) אנא צרו קשר בטלפון 054-5590504. תודה וערב נעים לכם, חן
הודעה אחרונה מאת פלפל, -
פיאט בראבה 96
מאת בזוזית- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה, פיאט בראבה 5 דלתות שנת 96 יד שניה, מנוע 1600. עבר כ-155,000 ק"מ צבע כחול מטאל. ישנה בעיית צבע בגג (הצבע דהוי). נשאר לו קצת פחות מחצי שנה לטסט (עבר טסט במכה אחת). הרכב במצב מכני מצויין! עבר לפני חודשיים טיפול טיימינג וראש מנוע, מבחינה מכנית האוטו במצב מדהים! לפני בערך 4000 ק"מ עבר טיפול 10,000. הוחלפו כל השמנים והפלאגים ברקסים עצמם וכל מה שמסביב. בנוסף יש מצבר חדש וחזק מאוד, אלטרנטור חדש. המזגן באוטו עובד, ישנה נעילה מרכזית, הגה כוח וחלונות קדמיים חשמליים. הרכב פשוט במצב מצויין! האוטו נמכר כיוון שאני קונה מבן משפחה את האוטו שלו בשל נסיעתו לחו"ל. מחיר - 8,000 ש"ח. יצירת קשר: ליאור, 0542108072
הודעה אחרונה מאת בזוזית, -
- 1 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
איביזה קופרה 2010, 1.4TSI DSG. 180 כ"ס. ללא שיפורים. 4,600 ק"מ בלבד!! יד ראשונה. צבע שחור מטאלי. ארבעה (4) חודשים בלבד על הכביש! במצב חדש! כמו לקבל רכב חדש מהחברה! ללא שריטה!! פנסי קסנון מקוריים מהחברה (בתוספת 6,600 ש"ח), גג פנוראמי מקורי. ג'נטים שחורים (טיטניום מקוריים מהחברה) חיישני חנייה + צג מהחברה. מתודלקת אך ורק 98 עם קבלות. חונה תמיד בחנייה מקורה, נשטפה רק ידנית! דורש מחיר מחירון, 140,000 ש"ח. גיא 054-4898903
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פיג'ו 307XT, דגם מפואר, 5 דלתות,אוטומט, 2000 סמ"ק ביצועים מעולים. יד שנייה 164,000 ק"מ שמור בקפדנות, ללא תאונות! תוספות: דיבורית BT הוחלפו הרמקולים באוטו לחדשים בשווי 800 שקל. האוטו אצלי חצי שנה, עבר טיפול שמנים (כולם). הרכב היה בבעלות קודמת פרטית וגם עכשיו. מחיר - מחירון 53,000. אופיר - 0502277862
הודעה אחרונה מאת Ofir132, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
גולף TSI EMOTION דגם מפואר 140 כ"ס מגנזים, סאן רוף, חלונות שחורים עם אחריות , יד שניה. 72000 ק"מ נמכר עקב שלילה.. דורש 105000 גמיש יהודה 0502105050
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- 0 תגובות
- 852 צפיות
מנוע 1600 אוטומט גיר טיפטרוניק. דגם מפואר כולל מגנזיום מקורי, 4 כריות אוויר, ללא תאונות כלל. צבע לבן, יד שנייה, יפהפייה, שמורה מאוד. 130000 ק"מ. עשתה טיפול טיימינג בחברה לפני כ-3000 ק"מ. נעשה גם טיפול 10000 כולל שמנים פילטרים וברקסים הכול מקורי. חסכונית מאוד עושה בבינעירוני 1 ל-13 ובעיר 1 ל-9. יש גם בקרת שיוט (קרוז קונטרול) ומערכת mp3 מקורית מהחברה (אני מזכיר שוב פעם זה הדגם המפואר). מותקן גם דיבורית בלותות שנשארת באוטו ללא תוספת מחיר. מחירון הרכב הוא 65,000 ש"ח, והמכיר הנדרש הוא 59,500. כמובן שיש התחייבות מלאה בבדיקה. לפרטים נוספים ניתן להתקשר למספר 050-4446239 (אלירן). נא לא לשלוח ה"פ הרכב המוצע למכירה הוא של חבר.
הודעה אחרונה מאת רוני שובל, -
- 0 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אני מעונייין למכור אותו לפרטים : 0526699844
הודעה אחרונה מאת matan147, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה הונדה סיויק האצ'בק שנת 99 יד חמישית, עשתה כ 250 אלף קילומטר. גיר רגיל, טסט עד ל לחודש 11.2011 יצירת קשר: 0546674647/0546601959 מחירון שלה בסביבות ה25, בגלל הקילומטרז והיד אפשר לשוחח על המחיר. מכנית היא מעולה ואפילו מצויינת . תוספות קלות שלה: * גלגלי מגנזיום. * מערכת + מגבר 500W + רמקולים, אין סאב למי שמעוניין לדעת, החיבורים - והחיווט כבר מוכנים מי שרוצה פשוט לשים סאב לחבר 2 חוטים והוא פועל. * אור לד מבפנים בצבע לבן במקום המנורה הצהובה. * פנסים H4 דמוי קסנון בצבע צהוב אם נגיעה של לבן. תמונה, והמשך יום טוב:
הודעה אחרונה מאת Grabb3r, -
- 0 תגובות
- 816 צפיות
מנוע 1600 75 כ"ס ( בנזין ) , ידנית , יד 3 , 168000 ק"מ , טסט לשנה ( עד מרץ 2012 ). מחיר מבוקש - 17000 ( גמיש ) . נמצאת ביוקנעם. לפרטים : גיא 0523-219767
הודעה אחרונה מאת Guy L, -
- 0 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הרכב במצב טוב מאוד. צבע תכלת כסוף. 204,000 קילומטר. יד 2 פרטי. מנוע 1.35GLF ידני (!). מאזור רמת גן גבעתיים, לא מוכן להחלפה. תמונות הרכב: 0548111213 - גיל.
הודעה אחרונה מאת Anadrol, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
*מפרסם עבור חבר,לא להשאיר הודעות פרטיות* מדובר בסיאט לאון טורבו,דגם FR שנת 2005. רכב שמור במיוחד,מטופל באדיקות לפי הזמן המוגדר ואף לפני. התחייבות בבדיקה על גיר מנוע ושלדה. רכב סטנדרטי לגמרי,כך היה כל חייו. יד רביעית,טסט לשנה פחות שלושה חודשים. צמיגים חדשים,ברקים חדשים,תפוחים,משאבת קלאץ' ועוד. לעוד פרטים: 054-7454550 אריאל.
הודעה אחרונה מאת Gidi,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5