Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

יש לי מערכת פיוניר פרימייר 770 MP3

אז ככה את המערכת קניתי לפני שלושה חודשים בערך ומשום מה תמיד אחרי נסיעה של כמה זמן

הווליום פיתאום מונמך לבד זה לא מראה על זה במערכת(בצג) .

המוסיקה נחלשת לבד בכמה דרגות.

מה שהוא יודע מזה ???!!!

שמע על בעיה כזו??!!!

את המערכת קניתי יד שניה ככה שאין לי חנות ללכת עליה. חוץ מלועזי רדיו אני חושב אבל ממש לא בא לי להביא לו מערכת וכמו שניראה לי היא תחזור אחרי כמה חודשים מהמעבדה מסודרת.(אם זה בכלל בעיה במערכת)

*אין לי מגברים אין לי או קומפוננט או משהו כזה רמקולים סטנדרט מקדימה וקננווד 220 מאוחרה.

GOLF 1.8 20V (ידנית) :-D

GOLF : SMOKE TIRES NOT DRUGS

פורסם

נכון.

אופציית ה SLA בעצם מודדת את הרעש הנמצא בתא הנוסעים ומחלישה או מגבירה את עוצמת השמע באופן עצמאי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל לאופציית ה SLA זה לא במספרים כאילו זה כמו סולם כזה?

כאילו לפי מה שאני זוכר אין לזה אופציית OFF ON

פורסם

תבדוק שהיא בBALANCE...

ואצלי זכור לי שיש גם הפעלה וכיבוי[פרמייר 740]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תפסיקו לכתוב שטויות.

SLA- מכוון ווליום יחסי בין הדיסק לFM (תסתכלו בציור הFM הוא באפס, ואז ניתן להוריד

או לעלות ווליום יחסי).

מה שמופעל אצלך זה :

ASL (Auto Sound Levelizer)

ואת זה צריך לכבות.

http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=234&CatId=2,24,32

ZZR

פורסם
תפסיקו לכתוב שטויות.

SLA- מכוון ווליום יחסי בין הדיסק לFM (תסתכלו בציור הFM הוא באפס, ואז ניתן להוריד

או לעלות ווליום יחסי).

מה שמופעל אצלך זה :

ASL (Auto Sound Levelizer)

ואת זה צריך לכבות.

http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=234&CatId=2,24,32

ידעתיייייייי שזה זה. את הASL כיבתי ולא את הSLA

פורסם

לזה התכוונתי אני התבלבלתי עם האותיות סה"כ האותיות זהות רק הסדר שונה.

אם הייתי מול הפנל שלך הייתי מוצא את זה ב2 שניות ומכבה.

בכל אופן העיקר שפתרת את הבעיה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...