Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הגאנטים כמו שבתמונה, באו במקור מפיזו 406. ישבו אצלי על פיזו 205GTI שפירקתי לאחרונה.

קצת רקע על מה שאני מוכר

הייתי הבעלים של 7 רכבים מסוג 205GTI, ועד היום אני מחזיק 3 נוסעות

הרכב הספציפי ממנו הגיעו הגלגלים הגיע לא במצב של נסיעה ולכן לא יכלתי לבדוק את מצב הגאנטים עצמם

הם מגיעים ללא צמיגים (לקחתי אותם לעצמי ולא אמכור עם הגאנטים צמיגים).

מצבם - כמו שנאמר, לא יכלתי לבדוק אותם ולכן המחיר הנמוך.

מה שכן, הגאנטים שלמים לחלוטין, ולא סדוקים או שבורים.

1 מהם במצב כחדש כמעט ללא שריטות

עוד אחד עם שריטות קלות

ועוד 2 עם שריטות רבות. (מה לעשות. מדרכות, נשים, תחברו הכל ביחד).

הרכב לא! עבר תאונת צד, וקיבלתי את הגאנטים עם צמיגים תקינים ואויר עליהם.

המחיר סופי ואיתו תקבלו את ארבעת הקאפות של הגאנטים, ו 16 ברגים של גאנטים 15 אינץ של פיזו 205GTI (רק הם לבד שווים לפחות 200 שקל באיביי).

אוסיף לציין, אין לשלוח לי הודעות פרטיות לגבי חלקים אחרים שלא פרסמתי. מידיי פעם אני מוכר חלקים, תעקבו. אל תשאלו על משהו אחר.

אז כמו שאמרתי, הגאנטים נראים כמו שבתמונה (זה הדגם) ומצבן אינו ידוע לי ולכן המחיר המאוד! נמוך לדעתי.

ניתן לקנות גאנט בודד במחיר של 300 שקל על בסיס כל הקודם זוכה (אתה בוחר איזה ממה שנשאר) וגם פה המחיר סופי (למי שרוצה גלגל רזרבי 15" ואין לו).

פניות בה"פ בלבד כרגע (אין בצפון סלולארי). לא לשלוח הודעות לגבי התחייבות שלי למצב הגלגלים או לשאול שאלות. המחיר כדי למכור.

o1_1_1_4_20060101100144.jpg

• תוכן חדש...