Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי לאון טורבו 2002 4X4

אני אשמח לשמוע דעתכם ו\או לקבל סיבוב על אחת עם בולמים משופרים או סט שלם (קפיץ\בולם), ע"מ לבחון האם ההשקעה כדאית, אני מתלבט בין החברות המובילות קוני או בילשטיין.

לא מעניינת אותי ההנמכה או הדאווין, אני רוצה רק להקשיח מעט את עבודת המתלה לשיפור ההתנהגות (שגם במצב המקורי היא בסדר גמור) עדיפות לבולמים על הצד הקשה של הסקלה, קפיצים על צד המדיום (או המקוריים)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בהצלחה מר בנאי, אני ממליץ לך לנסות ללמוד על האפשרויות גם בפורומים בחו"ל מכיוון שכמות הליאונים (שנת 2002) בפורום זה אפסית ורובן אינן משופרות.

במקרה של קוני נא להערך ל- 3500 - 4000 ש"ח כולל הרכבה וכיוונים שלאחר ההתקנה.

בילשטיין יקר יותר.

ללא קשר, כמו שהבטחת, ה- 172 מתה לאכול אותה מול הגרוטאה שלך :hihi:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
ללא קשר, כמו שהבטחת, ה- 172 מתה לאכול אותה מול הגרוטאה שלך :hihi:

1. אז למה היא למכירה ?

2. אתה יודע שאני לא לוחץ עד שאני לומד את הרכב ... תן 2-3K

3. לא רוצה סיבוב ???

לעיניינינו, אני מחפש כלי שכן שודרג כדי להרגיש כמה השינוי דרסטי והאם הוא שווה בכלל, את זה די קשה לעשות דרך הפורומים בחו"ל ....

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לא מעניינת אותי ההנמכה או הדאווין, אני רוצה רק להקשיח מעט את עבודת המתלה לשיפור ההתנהגות (שגם במצב המקורי היא בסדר גמור) עדיפות לבולמים על הצד הקשה של הסקלה, קפיצים על צד המדיום (או המקוריים)

הקפיצים והבולמים צריכים להיות מתואמים ביניהם בעבודה, זה לא משהו שסתם ככה זורקים ביחד ועובד מיידית.

קוני צהובים הם בד"כ התחלה טובה אבל הייתי לוקח את העצה הראשונה שניתנה לך ע"י ברשד ומנסה ללמוד קצת יותר על מה שעובד ומה שלא עובד מפורומים אחרים לרכב שלך בחו"ל לאור כמות הליאונים האפסית שעברו שיפור מסוג זה בארץ (כמו שאמרת בה"פ 0 מכוניות 4X4 ששופרו מבחינת מיתלים..).

מוטי

• תוכן חדש...