Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מגבר planet audio דגם pa 6005 המגבר הוא 5 ערוצים והוא נרכש לפני 3 שנים .לאחרונה כל פעם שהייתי מדליק את המערכת היא הייתה מנגנת במשך 2 דקות ואז המגבר היה נכנס לPROTECTION.הלכתי לבדוק את העניין ומה שנאמר לי לאחר בדיקה קצרה של כל הרמקולים ברכב הוא שהרמקולים הקדמיים שלי (MOREL MILLENIUM6.5 ) מקצרים ,משום שההתנגדות שלהם עלתה ל 8 אום רציתי לדעת האם זה אפשרי והאם זה יכול לגרום לנזק משמעותי למגבר . הרמקולים גם הם ישנים בני 3 .

פורסם

לא ניראה לי שהבעיה היא בגיין. אם אף אחד לא נגע בכיוונים של המגבר, לא ניראה לי שיש סיבה שהבעיה תצוץ פתאום לאחר שלוש שנים.

אגב, אין בעיה למגבר לתפקד עם רמקול שהתנגדותו 8 אום. הבעיה יכולה להוצר כשההתנגדות תירד מ4 לכיון מטה...

פורסם

גם אצלי אותה בעיה. זו תקלה במגבר ללא קשר לגיין.

פורסם

דבר ראשון שתעשה :

תבודד את כל המגבר מהכל הכל

תן לו רק מתח, ומינוס ותגשר רמווט מהמתח...ולא מההד יוניט

ותן לו לעבוד חצי שעה לראות שהכל תקין

אחרי זה תכניס לו רמווט מההד יוניט ושוב תן לו לעבוד 20 דקות לראות שהכל טוב

תכניס לו RCA בודד אחד....ועוד אחד ככה עד שכל ה4 מחוברים כל פעם תתן לו לעבוד עם עצמו....אחרי זה רמקול אחד...ועוד אחד ככה בסוף תבודד את הבעיה...אחרי שתבודד אותה נגיד...."רמקול שמאל קידמי" תצליב רמקול שמאל לרמקול ימין....וצתראה אם הבעיה נפתרה\עברה צד.....אם שני הקידמיים עושים בעיות תשים את האחוריים על הערוצים הקדמיים ותן לעסק לעבוד בווליום סבבה...תראה שהכל דופק כמו שעון ואז תחבר את הרמקולים הקידמיים על הערוצים האחוריים אם הבעיה עברה אחורה....סימן שאכן הרמקול הקידמי עושה בעיות...תתחיל לבודד רק וופר רק טוויטר עם קרוס בלי קרוס עד שתגיע למקור הבעיה

• תוכן חדש...