Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, זה לא משנה אם זה על אוטו של 1000 או פי 1000 מזה , זה שורף את אותם פיוזים כשרואים את זה

בכל מקרה זה לא ניראה שזו חבורת נערים מפולג, זה מכרים/אוייבים שלך/חבר שלך , אז אם לא תיתעשקו עם האנשים הלא נכונים דברים כאלו לא היו קורים מילכתכילה כמו שבערך לעוד מליאנטלפים אנשים לא מפנצ'רים את ארבעת הצמיגים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז החלטנו לגשת למשטרה עם הקטע ווידאו שהם ינסו לטפל בזה רק שלא נרא לי שיצא מזה משהו(עד שמשטרה תזיז את העניינים הבחור יספיק להחליף פעמיים צמיגים).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
וכל מה שנשאר היה זה לשים פנימית ב כל ארבעת הצמיגים.

דבר ראשון .. אני משתתף בצערו של חברך , שנגנב להונדה הסמל הגבתי בעצבים .

לא רואה לחשוב על ליראות אותה עם צמיגים חתוכים :x.

ודבר שני .. למען הידע הכללי בעיניין , מה זה פנימית?

שחר.

פורסם

אולי תפרסם את הצילום של המעשה כאן באתר?

בתור אחד שגם חתכו לו 2 צמיגים,מעניין אותי לראות באיזה אלגנטיות טיפוסים כאלה מתגנבים ועושים מעשה שפל כזה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ואללה אחלה הסברים .. ממש לעשות העתק הדבק לHOW STUFF WORKS ... :?

וסתם , כנראה שלא הבנתי - תמיד ששואלים כאן שאלה ,

אז מי שלא יודע את התשובה מנסה להצחיק - אבל בפועל מצחיק את עצמו בעצם?

אפשר הסבר של מה זה פנימית?

שחר.

פורסם

פנימית, זה כמו בלון מגומי בצורת גלגל, מכניסים אותו לתוך הצמיג, מנפחים וככה הגלגל נשאר מנופח. סילחו לי על ההסבר... כשעבדתי בפנצ'ריה זה מה שראיתי.. מקווה שזה ההסבר...

פורסם

משתתף בצערכם.

זה לא מחייב שאלה "מכרים" - אני מצטער, אבל זה יכל להיות מקנאות - רכב שמושך את העין, לא רגיל - ג'אנטים של OZ לבנים, חלונות שחורים, מדבקות - אלה דברים שמושכים את העין.

יכול להיות שמישהו קינא ועשה את זה - אין מה לעשות, יש אנשים מאוד קנאים בארץ הזאת.

פורסם

בבקשה תמונות:

091.jpg

092.jpg

093.jpg

094.jpg

095.jpg

096.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
משתתף בצערכם.

זה לא מחייב שאלה "מכרים" - אני מצטער, אבל זה יכל להיות מקנאות - רכב שמושך את העין, לא רגיל - ג'אנטים של OZ לבנים, חלונות שחורים, מדבקות - אלה דברים שמושכים את העין.

יכול להיות שמישהו קינא ועשה את זה - אין מה לעשות, יש אנשים מאוד קנאים בארץ הזאת.

לא יתכן שמישהו עשה את זה ביגלל קינא מכיוון שליד האוטו שלו בצמוד עמד האוטו של החברה שלי וגם האוטו שלה נרא לא פחות טוב מהסופר לנסר(מגנזיום,בקליות שחורות מאחור,מסכות מקדימה).
פורסם
אולי תפרסם את הצילום של המעשה כאן באתר?

בתור אחד שגם חתכו לו 2 צמיגים,מעניין אותי לראות באיזה אלגנטיות טיפוסים כאלה מתגנבים ועושים מעשה שפל כזה.

הם עושים סיור לראות שהכל בסדר, אחרי כמה דקות מגיעים עם רכב - אחד יוצא מהאוטו עם סכין 6 אצבעות, עובר בין כל הגלגלים ודוקר אחד אחד, נכנס לאוטו ונוסע. עניין של חצי דקה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
הם עושים סיור לראות שהכל בסדר, אחרי כמה דקות מגיעים עם רכב - אחד יוצא מהאוטו עם סכין 6 אצבעות, עובר בין כל הגלגלים ודוקר אחד אחד, נכנס לאוטו ונוסע. עניין של חצי דקה.

פששש רואים שאתה כבר מנוסה בזה רוצה לעבוד אצלי :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...