Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ביום שבת בערב , נסעתי עם חברתי לאוטו דיפו לאחר שהלך לה המצבר באוטו, הוא היה של אופל, הרכב אופל קורסה והמצבר החזיק חמש שנים...

בקיצור כזכור לכם היה גשום מאוד ואז כמה עשרות מטרים אחרי היציאה מהמתחם אנחנו שומעים בום גדול וטראח ...

.לא ידענו מה זה אך אחרי כמה שניות הרגשנו שיש פנצר...

במזל יש שם תחנת דלק של "דלק" למי שמכיר

שם ראיתי כי הגנט קיבל מכה חזקה ויצא משם האויר ..

עצבני יצאתי והחלפתי גלגל בגשם....ולאחר מכן הלכנו ליוניברס קלאב שם יש צמיגייה פתוחה במו"צש, וכאן באה פינת הממליץ אני ממליץ בחום על המקום!!!

הבחור שם עבד קשה מאוד על ישור הגנט ואיזן אותו ואחר תיקן גם תקר בגלגל אחר

ולקח מחיר ממש מגוחך ...אני בטוח שמקום אחר היו מנסים לסבן אותנו ולדחוף צמיג וגנט חדשים

למי שרוצה לשאול למה נכנסנו לבור אז הוא היה מלא מים שחורים והיה חשוך ורטוב ולכן לא יכולנו לראות הבור

דרך אגב שמנו מצבר של שנפ כי הבחור שם טען שטודור וספארק לא מתאימים מבחינת הגובה הם גבוהים מדי...

פורסם

אני מבין שהמכה הייתה באמת חזקה.

בדוק בנסיעה האם הרכב מושך לאחר הכיוונים או שיש שינויים כלשהם אחרים הקשורים במערכת ההיגוי.

ייתכן והרכב גם איבד כיוון פרונט כתוצאה מהמכה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אכן באופל קורסה המצבר הינו מאוד בעייתי (אני מדבר על שנת 97)

כדי להחליף את המצבר צריך לפרק איזה 3-4 פלסטיקים וגם אז הוא נכנס אחרי הרבה משחקים.

כמו כן גם אני החלפתי היום גלגל ימני קדמי אחרי ששמתי לב שעפה הטסה ירדתי עוד פעם לאוטו ושמתי לב שהצמיג ריק לגמרי... אין לי מושג עדיין איך זה נגרם כי הצמיג נראה תקין לגמרי אבל נקח אותו מחר לפאנצ'רמעכר ונראה מה הנזק

אבי.

פורסם

עצבני יצאתי והחלפתי גלגל בגשם....ולאחר מכן הלכנו ליוניברס קלאב שם יש צמיגייה פתוחה במו"צש, וכאן באה פינת הממליץ אני ממליץ בחום על המקום!!!

הבחור שם עבד קשה מאוד על ישור הגנט ואיזן אותו ואחר תיקן גם תקר בגלגל אחר

ולקח מחיר ממש מגוחך ...אני בטוח שמקום אחר היו מנסים לסבן אותנו ולדחוף צמיג וגנט חדשים

קרה לי מקרה דומה רק במקום אחר.

בפנצ'ריה אחת אמרו, "חייבים ג'אנט חדש. 400-500 ש"ח"

ביוניברס, יישרו את הג'אנט תמורת בסכום פעוט.

למה לקנות מצברים ב"אוטו-דיפו"?

ב ד.ש. לאופר מול לב המפרץ זול יותר, וגם לא צריך להכנס לאוטו-דיפו, רווח כפול.

פורסם

גם אני עיקמתי את הג'נט באותו מקום וכנראה מאותו בור (שבת בלילה)...

אני מאוד מקווה שתקנו את זה, הבור נמצא בתוך מסילת הברזל ולכן לא רואים אותו!!

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

אני גם ממליץ בחום על הפנצ'רייה של היוניברס-עובדים עד איזה 2200 בלילה והשרות חלומי.ומחיר? מגוחך!!!תיקון פיטרייה ב-26 (+-)ש"ח...ב-2100 בלילה...חבל"ז.

אפי-מה נסגר איתך ידידי? מה עם השירטוט שהבטחת לי לקנגו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לכו תצלמו את הבור כמה שיותר מהר,נסחו מכתב יפה לעירייה ותתבעו תיקון ג'נט.

אל תהיו פראיירים!

פורסם

לא יודע אם אתם מכירים, אבל יש פנצ'ריה ליד תחנת הדלק "פז" ליד יוקנעם, בכביש ואדי מילק.

אנשים טובים ומקצוענים.

גם לי הג'נט של גלגל קדמי ימני התעקם, וכל שבוע הייתי צריך למלא בו אויר בגלל שחצי מהאויר היה בורח. הוא עבד זמן ארוך כדי ליישר לי את הג'נט. כל הכבוד!

פורסם

זה מזכיר לי בחורף שעבר , בכביש בראשון לציון של הכיכרות במערב היה בור מכוסה במים ולא ראו אותו.

כמובן הצמיג חתף מכה ובמזל הגלגל לא התעקם.

הצמיג קיבל חור מטורף, בזמן שפירקנו אני וחבר שלי את הגלגל, ראינו לפחות 10 מכוניות שחונות בצד בגלל חור בצמיג ובגלל הבור.

לחבר שלי זה קרא בכביש אחר, הוא טבע את העירייה וקיבל סכום גבוהה ל4 צמיגים חדשים ו4 גאנטים .

(2 רק נהרסו).

• תוכן חדש...