Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שאין לך טרמוסטת באוטו ולכן המנוע לא מצליח להגיע לטמפ' עבודה תקינה

עד כמה שהבנתי הבעיה השניה היא הצתברות אדים על השמשות כשהרכב חונה.

אם הצתברות האדים היא בפנים הרכב נסה להשאיר חרך בחלון כך שאוויר יכנס לאוטו זה יכול לעזור.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש תרמוסטט ברכב אבל לא נגעתי בו אף פעם מאז שהרכב אצלי (4 וחצי שנים).

בדשבורד למעלה יש את הפתחים של ההפשרת אדים.

שימו לב שבצד של הנהג באונו היצרן התקמצן בפתחים בעוד שלצד של הנוסע יש הרבה יותר פתחים. איך זה יכול להיות?!

פורסם

בדשבורד למעלה יש את הפתחים של ההפשרת אדים.

שימו לב שבצד של הנהג באונו היצרן התקמצן בפתחים בעוד שלצד של הנוסע יש הרבה יותר פתחים. איך זה יכול להיות?!

יש לך בצד ימין גלגלת (לא זוכר מה הכיתוב עליה) שבקצה אחד של מהלכה כתוב MAX. מכיר ? מזהה ? היכן הכפתור הסיבובי ממוקם על הסקאלה ?
פורסם

ברור שאני מכיר.

מה שאני עושה הוא סוגר את הגלגלת הזאת כך שלא ייצא אויר מהפתחים המרכזיים, כנ"ל לגבי 2 הפתחים הנוספים בצד ימין ושמאל ומכוון את הבורר לההפשרה.

מה שקורה הוא שיוצא אויר רק מהפתחים של הדשבורד. הבורר השני נמצא על מהירות 3.

פורסם

יתכן והתרמוסטט תקוע על מצב פתוח. בלי קשר לחימום זה לא מומלץ כי אתה נוסע עם מנוע קר מדי.

בקשר להפשרת אדים אין כמו מזגן אבל כזה שמקבל אויר מבחוץ ולא סרקולציה. שילוב של מזגן מצד אחד וחימום צד שני הוא הפיתרון. (אחרי שתתקן את הטרמוסטט כמובן)

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
ברור שאני מכיר.

מה שאני עושה הוא סוגר את הגלגלת הזאת כך שלא ייצא אויר מהפתחים המרכזיים, כנ"ל לגבי 2 הפתחים הנוספים בצד ימין ושמאל ומכוון את הבורר לההפשרה.

מה שקורה הוא שיוצא אויר רק מהפתחים של הדשבורד. הבורר השני נמצא על מהירות 3.

רק כדי לוודא שאנחנו מסונכרנים, אני מדבר על הגלגלת שמסומנת בירוק. גם אתה ? או שהבנת שהתייחסתי לזו שבאדום ?

פורסם

אין לך חימום?

התרמוסטט שלך כנראה תפוס על מצב פתוח (או שהוא סתם לא קיים).

כשהאוטו עומד במקום (ולא נוסע) הרכב מגיע לטמפ' עבודה? (בערך אמצע הסקלה) אז יש לך חימום? המזגן עובד? במקרה הכי גרוע אתה יכול להקפיא את עצמך למוות בעזרתו, אבל האדים יעלמו לחלוטין.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני מתעלק על השרשור...

החימום ברכב שלי מנותק (רדיאטור חימום נוזל) ובגלל שיקר כרגע לתקן כי מדובר בפירוק של כל הדשבורד אז אין חימום.

מה הדרך הכי טובה לנפנף אדים במצב כזה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סטיו:

כשהחימום פועל (והרכב עומד) יש אדים על החלון? (הבדיקה הכי טובה, להכניס כלב שמתנשם הרבה לתוך האוטו).

קונדסון:

יש חומר שאתה יכול למרוח על החלון הקדמי שמונע הצטברות אדים.

פורסם
במצב כזה אין אדים בכלל.

מסקנה: התרמוסטט שלך כנראה תקול. תחליף אותו - איכות החיים שלך תשתפר פלאים.

• תוכן חדש...