Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בתור בעלים לשעבר של הרכב הנ"ל ובבדיקה ברכבים נוספים הבנתי שאדים על החלון בפונטו דור I היא מחלה מאוד שכיחה. אחת הסיבות לבעייה שהצלחתי לעלות על דעתי היא אי יכולת חימום בזמן קצר של השמשה הקדמית בגלל טמפ' עבודה נמוכה של המנוע.

האם מישהו יכול לחזק את דבריי או לסתורם. זה שיש בעייה זה בטוח השאלה ממה היא נובעת.

תודה מראש L.A

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לשאלה.

גם בפיאט אונו דור 2 הבעיה הזו מאוד נפוצה. שאני עכשיו מסתכל על הרכב שלי מהחלון אני רואה שכל השמשות שלו כעת מלאות באדים. על מכוניות אחרות שחונות בסמוך אין אדים כמעט בכלל כדוגמת מאזדה 3 וסוזוקי איגניס. ממה נובעת הבעיה בחלונות האיטלקים? האם האיכות שלהם ירודה?

פורסם

ממה נובעת הבעיה בחלונות האיטלקים? האם האיכות שלהם ירודה?

הדבר נובע מהצטברות של חשמל סטטי, או איזה שהיא השראות חשמלית כל שהיא.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אחלה פתרון: קחו חומץ,שימו קצת על הסמרטות ותנגבו איתו את החלון,לא יהיה לכם אדים להרבה זמן.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הפטנט שם הוא שהנהגים שלהם יודעים איפה נמצא המתג שמעביר את תעלות האוויר של המזגן לעבר השמשה וגם הם יודעים שצריך להפעיל מזגן+חימום כדי שהפעולה תהיה אפקטיבית.

שלי היתה פונטו דור I לא היו את הבעיות האלה..

פורסם

השמשה קרה.

אדים שנפלטים ממערכת הנשימה (או נפיחות האחוריים) של הנהג והנוסעים (גם ברכב יפני/איטלקי/צ'רקסי/אמריקאי) מגיעים לשמשה הקרה.

האויר החם, בפנים הרכב, שנמצאים במצב צבירה גז מתקרר במגע עם השמשה (גם ברכב יפני/איטלקי/צ'רקסי/אמריקאי) והופך לנוזל. עיבוי. קונדנסציה.

בקיצור - זו המחלה של האונו.

הפיתרון - הפעלת החימום, לנוחות הנוסעים ברכב (גם ברכב יפני/איטלקי/צ'רקסי/אמריקאי) ובמקביל הפעלת המזגן (שהבורר במצב חימום). המזגן מייבש את האויר, לנוסעים ברכב (גם ברכב יפני/איטלקי/צ'רקסי/אמריקאי) חם ונעים, והנהג רואה החוצה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אחלה פתרון: קחו חומץ,שימו קצת על השמרטוט ותנגבו איתו את החלון,לא יהיה לכם עדים להרבה זמן.
מי זה טוט הזה ? אני מכחיש כל קשר אליו.

אתה באמת חושב שתוכל לדרוס את כל מי שיעמוד בדרך ולצאת מזה נקי ? :roll:

פורסם

לי אין אדים ברכב וזה בגלל מע' חימום שעובדת מצויין ברכב (טפו X3 מלח מים X3). כנראה שהבעייה היא בגלל טמפ' האוויר שמטרתה לחמם את השמשה ולהיעלים את האדים. נראה לי בגלל זה אצלך STIO יש אדים. הרכב שלך לא מתחמם לטמפ' עבודה בימים קרים מהר מספיק.

לדעתי בכל רכב עם מע' חימום תקינה אין את הבעייה הזאת גם לא ברכבים צ'צ'נים :wink:.

ומה שמיצוביש אמר לדעתי נכון. זה כמו לירוק במסכת צלילה כדי להעלים אדים. אם אני לא טועה אמילן שנמצא ברוק גורם לזה. יש את זה גם בלחם.

פורסם
מי זה טוט הזה ? אני מכחיש כל קשר אליו.

אתה באמת חושב שתוכל לדרוס את כל מי שיעמוד בדרך ולצאת מזה נקי ? :roll:

מצטער על הטעויות כתיב השעה כבר מאוחרת וזה משפיע עלי.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סטיו בגלל שהמנוע שלך לא בטמפ' עבודה אין לא חימום, אבל גם מזגן קירור יכול לייבש את השמשה(בכל זאת אויר יבש( לך (ואני במקומך) הייתי מנסה את הנוזלים השקופים נגד אדים, לא יודע כמה הם טובים אבל במצבך שווה לנסות.

בקשר לאדים אולי האדים נפוצים יותר ברכבים שהשמשה שלהם יותר קרובה (פיזית) לנהג.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שתי אונו פונטו ובראבה וכשיש אדים אני מפעיל רק חימום (בלי מזגן) והם נעלמים צ'יקצ'ק. אגב גם באלפא 147 הטריק הזה עובד יופי טופי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אבל הבעיה אצלי שאני נוסע בכביש מהיר טמפ המנוע היא פשוט על ההתחלה (מצורף תרשים להמחשה). במצב כזה לא יוצא אומנם חום אלא אויר רגיל אבל לפי דעתי זה בכל זאת צריך להפשיר את האדים. המצב הוא שאני מנגב את האדים תוך כדי נסיעה עם מגבת וזה לא כ"כ בטיחותי בלשון המעטה.

גם שהרכב חונה מצטברים על השמשות אדים בעוד מכוניות אחרות שחונות ליד הרכב שלי לא מצטברים עליהם אדים.

פורסם

כל הכבוד על התרשים.

כאשר אתה עומד ברכב שלך קר וגם השמשה קרה ברכבים אחרים נעים וחם זאת הסיבה.

יכול להיות שהטמוסטט נתקע על מצב פתוח? נסיעה בטמפ' כזאת נמוכה גורמת נזקים למנוע תיקח את זה בחשבון.

במקום לשבת בבית תקפוץ לדני ממצ אור ותאבחן את הבעייה חשבתי שכבר פטרתה את זה.

בברכה L.A

• תוכן חדש...