Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנועSuper Hurricane L-Head 226 I6הספק כ115 כח סוס ב3600סל"ד

זה רכב הנעה אחורית חזק שבשום אופן לא בנוי ולא נועד למרוצי כביש!!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אגב חברה,רק שאלה קטנה,הפורדים היחדים בארץ המוסטנגים?

הן מכוניות נהדרות,אבל אין בארץ לדוגמא 1956 Ford F-100 אחד אפילו?

פורסם
מישהו יודע במקרה אם יש 1966 GMC C-10 בארץ?

עדיף אחת כזאתי למכירה?

חיפשתי בכול האתרים הטובים שנתתם לי(תודה :)) ולא מצאתי.

יש עוד C-10 למכירה במושב בית חנן. מופיעה בלוח של קלאסיקאר.

איני יודע מאיזו שנת יצור היא.

C-10 נוספת מפורסמת בקרטל :

052-6800500

מבקש 29K.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

היא אחרי שיפוץ(אם אפשר לקרוא לזה ככה) תודה בכול מקרה :)

אם מישהו במקרה ישמע על טנדר למכירה אשמח אם ייצור איתי קשר :)

פורסם

שלום לך חבר חדש אני קורא שאתה מחפש לקנות טנדר אספננות לפי מה שאני מציע לך הכי טוב בשבילך להתייעץ בנושא טנדרים ישנים לפנות לחבר ותיק יורם מקובר שלא מימיזמן סיים לשפץ 2טנדרים שיפוץ ברמה גבוהה מאוד טנדר 1 מסוג פורדF1 מודל 1949 8 צילינדרים בנה אותו כמו חדש ולפי ידיעתי מעוניין למקור אותו כרגע. הטנדר השני שהוא גמר לשפץ אותו לפני כשנה בערך טנדרGMC מנוע 8 צילינדרים.כמו חן קראתי שאתה מתעניין בפורד מוסטנג לפי ידיעתי מחזיק בפורד מוסטנג 28 שנים הוא בעל ידע רב לגבי המוסטנגים אם תיצור איתו קשר תחסוך מעצמך הרבה בילבולי מוהך בהצלחה אבי ג..........

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

• תוכן חדש...