Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווח בחברת הביטוח על "נסיון הונאת הביטוח" שלו.

יש להם מחלקה שהוקמה בשביל אנשים כמוהו.

את הטענות שלך אפשר לבדוק בקלות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואל תשכח לעדכן אותנו...

אתה יצאת הכי בסדר שאפשר.:mm_yeah:

לגבי השתתפות עצמית - רז צודק ב-100%.

* מקרים כאלה מזכירים לי לשים מצלמה חד פעמית באוטו.

Veni Vidi Vici

פורסם

לשכן שלי היתה דפיקה בדלת ומישהו עשה רוורס ו "נישק" לו את הטמבון מקדימה, השכן ישר הלביש עליו גם את המכה בדלת ואת כל האוטו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בסדר אני ישלם את ההשתתפות העצמית שלי אין לי בעיה עם זה.מה שאני פגעתי אני ישלם (הגיוני לפי דעתי..).

אבל הבחור שפגעתי באוטו שלו שלא יתחיל להמציא פגיעות שלא עשיתי , הוא בסוף יגיד שעשיתי לו פגיעה בשאסי :roll:.

זה מה שעצבן אותי שהוא בא לעשות עליי קומבינה בזמן שאני הייתי הכי הוגן שיכולתי להיות.

בגלל זה גם לפי דעתי זה לא היה אפשרי ליסגור את זה אצל פחח בלי לערב את הביטוח כי הוא "חושב" שעשיתי לו דפיקה שממש לו הגיוני שהגעתי לשמה .

יוגב

אם היית הולך איתו לפחח, אז הפחח היה מתקן עוד מכות עד חשבונך (כמובן שבהוראת בעל הרכב הנפגע, אל תדאג להם, שניהם ייצאו מורווחים מזה), ואחרי שהמכות תוקנו, לך תוכיח שאין לך אחות ואתה לא גרמת למכות אחרות באוטו שתוקנו "על הדרך" בקומבינה הזאת.

טוב עשית.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ישראליות במיטבהץ.

ראתה בחור צעיר החליטה שהיא מצאה לה פראייר!

פעם הבאה - אחרי לקיחת הפרטים, להחתים אותה על טופס שמתאר בערך את הפגיעה ומיקומה.

אם יש פגיעות שהיא "מוצאת" בבית - שתשאיר אותן בבית.

בעייה שלה!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה עם הגשת תלונה במשטרה על איומים? לא חשבתם להגיש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה עם הגשת תלונה במשטרה על איומים? לא חשבתם להגיש?

אפשר גם לנסות ולרקוד את ריקוד הגשם.

שניהם יעזרו באותה המידה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל כאן יש לו מסמך שהוא הגיש במידה והם יחליטו להמשיך לאיים או להגדיל את הנזק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למזלי הרע,נכנסה בי סוכנת ביטוח מאחור,למראית עין לא קרה כלום,אך לאחר בדיקה התכופף חלק פח מאחורי הטמבון,היא לא רצתה לתת לי פרטים!שעה נלחמתי איתה!ובסוף היא שולחת לי "שמאי"שהיא מכירה,צחקתי לו בפנים שהוא אמר לי שזה שום דבר..היא אמרה שלא קרה כלום,אבל היא לא יצאה אפילו לראות מה קרה אחרי שנכנסה בי!נפנפתי את שניהם ואמרתי לה שאני מפעיל את הביטוח...לבסוף היא שילמה את כל הנזק כמו גדולה..אל תוותר!תדרוש הצמדה של כלי רכב כשיגיע השמאי!ואם באמת המחלקה תגלה הונאה..אני רוצה לראות איזה חברת ביטוח תבטח אותה אח"כ..

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תודה לכולם על התגובות .

אבל אני ממש עכשיו לא בקטע של להגיש עליה תלונה במשטרה או משהו כזה על איומים.

כי אני לא רוצה לרדת לרמה שלה וגם ממש אין לי זמן להתעסק בזה ( אני מחוייב לעבודה וללימודים).

יוגב

פורסם

אוי אתה עוד בסדר הודתה באשמה אבל לי פעם ברמזור מישהי נתקעה מאחורה הורידה לי חצי פגוש עוד אמרה שלא היא עשתה את זה:screwy:

אבל בסוף הכל תוקן ועכשיו יש לי פגוש חדש8)

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם
יוגב, אם ההשתתפות העצמית שלך היא 1000 ש"ח לדוגמא, והנזק הוא 1100 ש"ח, עדיין תשלם 1000.

אתה תמיד תשלם את ההשתתפות העצמית במלואה, בלי קשר או יחס לנזק.

כנ"ל גם עליית הפרמיה ב-3 השנים הקרובות.

פורסם

תשמעו תסיפור שלי

בחורה מעורת בנפשה (שניסתה להתאבד) שיפשפה את האוטו שלי ביציאה מהחניה(ניסתה לברוח אבל תפסתי אותה)יצאתי עליה לקחתי ממנה את כל הפרטים שלה

אח"כ עליתי לאביה לבית והוא אמר לי בוא נסגור את זה ביננו אני יקח אותך לצביעה כי זה רק שיפשוף קטן בפגוש האחורי

האבא התחנן שאני לא יערב ביטוח ואני נראה לי גם יודע למה

איך בחורה שניסתה להתאבד נוהגת באוטו?? לעזאזל

פורסם

למרות שזה נראה לפעמים הדבר הנכון לעשות לעולם אין להודות באשמה במקום התאונה.

א. לפעמים את\אתה בלחץ ועלולים להוציא מכם הודעה סתם

ב. להמנע מנוכלים.

ג. צינתה שהיא חנתה לא כחוק - יכול להיות שיש לך קייס בנושא בנושא הזה.

• תוכן חדש...