Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות ביואיק לה סייבר מודל 93.(מנוע 3800).

אשמח לקבל מידע כללי על האוטו והתרשמות מהרכב.

נ.ב

האוטו במצב שמור

מנוע חדש מייבוא (עלה לו 12K!!!!!)

מדחס חדש למזגן

יד III

פורסם

הייתה לנו ביואיק בזמנו....עוד לפני שהיה לי רשיון,הרבה לפני ככה שאני יגיד לך מה שאני זוכר...

אני קורה לו אוטו לפנסיונרים...למרות המנוע הענק, 3.8 ליטר, הוא לא מפיק כ"ס רב, והוא לא חזק כ"כ.... הוא שט בכביש בנוחות.....ומשהו אחד אני זוכר בבירור - הוא כמו סירה! הוא פשוט שט על הכביש....שט...ומאחורה יש מקום לעשות מסיבה...כל כך מרווח.... גם מקדימה וגם מאחורה יש פשוט המוווון מקום. המנוע טיפה עצל אבל זה לא משהו שמורגש בצורה קריטית למי שקונה את האוטו, כי מי שקונה אותו בדרך כלל לא מחפש להרביץ אלא סתם לנסוע רגוע. בולע דלק.

Back to the original - NC again.

פורסם

צריכת דלק - כמו טנק. כמו כל אוטו אמריקאי גדול..שותה הרבה....צמא האוטו.

בקשר לשמירת ערך...

המחירון שלה כולה 41K. כמה היא כבר יכולה לאבד בשנה?... לפי מה שעיינתי במחירון היא לא מאבדת ערך בצורה דרסטית....

אמינות? לא זכור לי בעיות מיוחדות...אבל חלקי החילוף יקרים.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...