Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט או בלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מתלבט בן האקסנט לבלנו

יש לי בערך 30אלף

חשוב לי שתהיה אוטומט, אמינה ואחזקה זולה שתעשה לי כמה שפחות בעיות בכמה שפחות צריכת דלק

על מי מהן כדאי ללכת

ואשמח לדעת אם יש לכם המלצות על רכב אחר בסגנון שלא יהיה גדול מידי

פורסם

אקסנט ובלנו לא באותה קטגוריה, אקסנט הוא רכב קטן.

וב30 אלף יש אופציות הרבה יותר "אנושיות", כמו לאנטיס 1800 שנת 96.

פורסם

הבלנו אמינה מאוד לא מתפרקת מפנים כמו האקסנט אז ברור שהבלנו עדיפה.

הטיוטה מומלצת מאוד אך יקרה הרבה יותר מהבלנו ובתקציב שלך אני הייתי מעדיף בלנו בשנתון מתקדם יותר.

מאזדה- בזבזנית בדלק ואישית לא אוהב.

אימפרזיה בגירסה האוטומטית - גם צרכנית גדולה של דלק.

לכן בתחום מחירים של 30K הבלנו מומלצת אים הגודל שלה מתאים לך (פחות מרווחת משאר היפניות).

פורסם

לפני כמה שנים טובות הרסתי לחלוטין אקסנט,

אבא כעס - עד שקיבלנו בלנו במקום :-P (רכב מטעם העבודה)

הבלנו עדיפה ללא ספק, אצלנו היא הייתה 120K ללא שום תקלות מיוחדות.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

האקסנט והבלנו בעלות מרחב פנימי דומה, הבלנו עדיפה בכל פרמטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או אני ארד מהיונדאי

אבל מכיון שאמרתם שהם יחסית שותות דלק אשמח םלשמוע המלצה לרכב אפילו טיפה קטן יותר אוטומט

אבל שישרת אותי נאמנה בלי הרבה בלגן ומוסכים , רק ביקורים לטיפולים ושאפשר לקנות בעד 30 אלף עם אחזקה יחסית זולה ושוק נורמלי

תודה

פורסם

כל רכב שתקנה, כמה שהוא נחשב ל"אמין" סופו בתקלות. המכלולים מתבלים. אין מה לעשות. תלוי באקזמפלר שתיפול עליו.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
רוצה כמה שפחות צריכת דלק ומחפש אוטומט , משהו פה לא מסתדר לי

לא צריכים להיות קטנוניים,הכוונה שלו היתה שהוא מחפש רכב אוטומטי כמה שיותר חסכוני :wink:

לגבי הבאלנו והאקסנט, מנסיון על שתיהן (יש לנו את שתיהן במשפחה), הבלאנו מזדקנת בצורה טובה יותר מהאקסנט, וזה משמעותי.

פנים הרכב בבלנו מאוד עמיד, אם כי איכות החומרים וההרכבה נחותים מאלה שנהוגים אצל אחיותיה היפניות בנות דורה (טויוטה\מזדה\הונדה).

מבחינת אמינות,הרכב מאוד אמין, ואם תטפל בו כמו שצריך בטיפולים התקופתיים, לרוב אלה יהיו המקרים היחידים בהם תראה מוסך.

מבחינת נוחות- לי הרכב בסה"כ נוח (אבל זה לא חוכמה כי אני נוהג ברכב ספורטיבי נוקשה, כך שבשבילי הכל רך), אם תשווה אותו ליפניות האחרות תמצא שאולי הן יהיו נוחות יותר עבורך.

מרחב פנימי- הרכב לא הכי מרווח בעולם, ואני אישית מרגיש בו מעט קלסטרופוביה (בגלל חלונות מאוד סימליים, וקו חלונות מאוד גבוה).

בטיחות- בינונית ומטה (2 כריות בטיחות ו-ABS זה המקסימום שתמצא), הרכב לא כיכב במבחני ריסוק.

לגבי האקסנט, מאוד דומה לבאלנו,דבר שצריך לשים בו לב זה לחלודות בפח, יש ליונדאי מעין נטייה להיפך להיות חום במרוצת השנים, פנים הרכב מזדקן פחות טוב, וקל להבחין בסדקים ושברים בדש בורד במכוניות מזדקנות.

זהו בגדול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
או אני ארד מהיונדאי

אבל מכיון שאמרתם שהם יחסית שותות דלק אשמח םלשמוע המלצה לרכב אפילו טיפה קטן יותר אוטומט

אבל שישרת אותי נאמנה בלי הרבה בלגן ומוסכים , רק ביקורים לטיפולים ושאפשר לקנות בעד 30 אלף עם אחזקה יחסית זולה ושוק נורמלי

תודה

הבלנו עולה להגדרות שלך והיא לא שתיינית בדלק ממוצע 1:12 .

• תוכן חדש...