Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת מיים ל BMW...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

מהיכן אני יכול לימצא משאבת מיים ל BMW שלי (318 SI)

אינני מעוניין במוסך (פירקתי לבד כבר את המשאבה )

אינני מעוניין בתחליפי .

עדין לא ביררתי בחברה בת"א אבל אם מישהוא מכיר על מקום זול אחר אשמח על העזרה.

רז...

פורסם

Ebay.

אופציה אחרת היא קמור

אופציה שלישית היא לפנות ל"מדביק" או "דיסקל" - אולי יש להם כזו משופצת או שאולי יוכלו לשפץ את שלך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

את המשאבת מיים שלי בטוח אי אפשר לשפץ היא נישברה אולי ל 7 חלקים.

כול המניפות יתעקמו הציר שלה היתעקם והיתה לי בעיה להוציא אותה לכן נעזרתי בפטיש (יש חולץ מיוחד שלא היה לי) אז ההברגה גם הלכה והתושבות שלה נישברו עוד ליפני שהוצאתי אותה.

רז...

פורסם

דרך אגב אינני מעוניין במשופץ או משומש...

קמור די יקרנים על סוויץ חדש הם רצו 1800 שח לא כולל מעמ לא כולל עבודה, אני מצאתי בסוף ב 350 שח .

בכול מיקרה אם יש לך את הטלפון של קמור או מקום אחר שניתן לברר מחיר של משאבת מיים אשמח לקבל בברכה רז...

דרך אגב למי ששאל אני מימרכז הארץ...

פורסם

תודה רבה על התגובות...

מצאתי משאבת מיים ב 150 שח

עכשיו השאלה איך אני יודע אם זה אורגינלי או תחליפי?

לאחר שקניתי נסעתי לקמור להשוות, ומה שקניתי ומה שנתנו לי בקמור היו זהות בידיוק ללא כול שינווי או בחומר או בצורה או ביציקה.

המשאבה שקניתי נאמר לי שהיא לא אורגינלית אלה תחליפי ומה שקמור נתנו לי היה אותו דבר , אז או שגם קמור נתנו לי תחליפי (הבחור טוען שהם לא מחזיקים תחליפי)

או שהם יקרנים (על המשאבה שהציעו לי היה מחיר של 470 שח לא כולל מעמ

(תאמינו לי דקות ארוכות ניסיתי לימצא את ההבדל ובאמת שלא היה שום הבדל)

אני מיתבאס להרכיב תחליפי אבל אם זה אותו דבר אז למה לשלם יותר.

מה אתם אומרים ?

רז...

• תוכן חדש...