Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמת האמינות של רובר 214

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, מישהו יודע על אמינות האוטו הזה (רובר 214) ? מנוע 1400 סמ"ק, ידני.

איך האוטו הזה מבחינת אמינות והמצב המכני והאם הוא ידוע במחלות כלשהן?

מה לגבי צריכת דלק ? שמעתי ממישהו שהאוטו עושה 1:15 .

מה שמענין אותי לשמוע על האוטו הזה הוא אמינות הרכב מבחינה מכנית וכמובן מחיר החלקים שלו כי כמו שהבנתי אין חלקים תחליפיים עבורו ורק ניתן לטפל בו בחברה.

אשמח לשמוע מכם כל הערה / תגובה / חוות דעת .

פורסם

אם תשמור על הרכב הוא יהיה לך נאמן ומפנק. שאני אומר תשמור זה אומר טיפולים שוטפים בזמן ואף לפני הזמן ובלי לבדוק כל היום איך הוא מגיב במחוג האדום. החלקים לרובר בארץ מאוד יקרים ויחסית קשים להשגה. ולכן חשוב כן לשמור עליו ולטפל בו באהבה רבה כדי שהסיכויים שתצטרך חלקים יקטן.

לפני שאתה קונה את הרכב תבדוק טוב טוב טוב ותהיה בטוח במאה אחוז שהוא פרפקט כי כמו שציינתי... הוא יקר יחסית לאוטו יפני לאחזקה והחלקים יקרים מאוד

פורסם
לפני שאתה קונה את הרכב תבדוק טוב טוב טוב ותהיה בטוח במאה אחוז שהוא פרפקט כי כמו שציינתי... הוא יקר יחסית לאוטו יפני לאחזקה והחלקים יקרים מאוד
אתה יכול לתת דוגמה למחיר של חלק מכני של רובר (כולל מע"מ) ?

ומה לגבי צריכת הדלק?

בעיות/מחלות ידועות ברובר ?

פורסם
כמו שהבנתי אין חלקים תחליפיים עבורו ורק ניתן לטפל בו בחברה.
כל החלפים של רובר הם תחליפיים. חברת רובר פשטה את הרגל והפסיקה לייצר מכוניות.

את החלפים לרובר מייצרים בעיקר בקטרפילר.

ובאשר לאמינות - שמע, כל אוטו יהיה אמין במידה זו או אחרת אם תטפל בו בקפדנות ייקית, אבל ברכב משומש אתה אף פעם לא יכול לדעת באיזו רמה הוא באמת טופל וכמה קשוב היו הבעלים הקודמים לבעיות.

אני מציע לך לערוך חיפוש בפורום על רובר 214/216. הסיפורים שתמצא לא יעודדו אותך.

• תוכן חדש...