Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם:הונדה EX

שנה:1992

גיר:אוטומאט

יד: הרכב יד 3!!הבעלים הראשון היה נכה משנת 92 עד 2004

ואז חודש לפני שקניתי תרכב הוא העביר בעלות לבן שלו שהוא בן 40 וקניתי ממנו ..

קילומטרא'ג-173 אלף

טיפולים:הרכב מלוקק ומטופל בחברת הונדה בלבד שתבינו יש קבלות כל כל הטיפולים +חתימות בספר טיפולים..סתם לדוגמא לכחו לי על שיבה מסכנה 1ש"ח הרכב מצוחצח ולא עבר תאונות בהתחיבות!!

תוספות:כסא חשמלי כמו ב-BMW מרצדס ושאר מכוניות הפאר..הכסא זז למעלה למטה לצדדים ועוד פונקציות של זוויות שונות באמצעות ג'ויסטיק קטנטן בצד הכסא ..הכסא מותקקן בגלל שהרכב היה של נכה..הכסא זהה לכסא נהג מקורי !!!ולא שונה ממנו בצורה צבע !!מראות חשמל חלונות חשמל בכל הרכב נעילה מרכזית הגה כוח אזעקה עד 1 קילומטר..קודן להתנעה באמצעות קוד אישי בלבד!!

ג'נטים של OZמידה 15!+צמיגים חדשים!!הרכב לבן כמו שלג!!ולא עבר צביעה חוץ מהחלקה של הסמל במכסה מנוע שנעשה בהונדה ותיקון מעיכה בכנף ימין!!

הרכב באמת שמור כמו מלאך!!נתתי בו את כל מה שהיה לי

אני מבקש מחירון לא יותר ולא פחות באמת אי אפשר לשכנע אותי להוריד כי על הרכב הוצאתי המון המון כסף!!

בהצלחה לי set1_14.gif

לפרטים :עמית-055993344

כולל בקרת שיוט, אזעקה כוללת ביפר עד 1 ק"מ, אימובילייזר מפוצל לפי דרישת חברות הביטוח,

חלונות חשמליים, מראות חשמליות.פנסי ערפל

• תוכן חדש...