Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר סובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה התעורר צורך להוביל את האופנוע למסלול אחרי שהעגלה כשלה:???:

ואני צריך לקנות טנדר,חשבתי לקנות טנדר סובארו כי הרבה מהחברים שלי שרוכבים מוטוקרוס גם קנו טנדר סובארו.

איזה תקלות מיוחדות אני אמור לחפש?

מה הוא בערך קלומטרז' נורמאלי לסובארו?

תודה מראש

פורסם

רכב מומלץ ביותר, אין תקלות מיוחדות , אחרי שתקנה תשים בצד 1000-1500 שקל ליישור קו כמו שצריך ושלום על ישראל.

רק קח בחשבון שהרכב מבוקש ביותר בקרב הגנבים.

פורסם

זה בדיוק מה שהכי מטריד אותי,כי את כול הטיפולים אני יכול לעשות,הבעיה העקרית שלי שבדואים\ערבים אוהבים את המכוניות האלו,בגלל שזה לא יהיה הרכב שלי לשימוש יום יומי,איזה אמצעי הגנה אפשר לשים עליו?

הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא מנתק למשאבת דלק

פורסם

טנדר סובארו באמת מאוד ממולץ, אבל אם אתה הולך על 4X4 יש להם בעיה עם הציריות שהולכות מהר. ב2X4 אמינות זה לא מילה האוטו פשוט לא רוצה להתקלקל.

אתה יכול לשים לו מנעול לתיבת הילוכים ומפסק סודי למשאבת דלק ואזעקה.

דרך אגב אם אתה מחפש אחד כזה צור קשר בפרטי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

בעקרון בגלל שהרכב ישמש אותי לסוף שבוע יש דרכים נוספות למגן נגד גניבה?

משהו שלא עושים בדרך כלל ברכבים בשימוש יום יומי?

פורסם

נעילת פדל הקלץ' והברקס במנעול ארוך (עם אפשרי כמובן)

אצלי בסופה (ג'יפ) אני נועל ככה, וכבר שלוש שנים שאני אפילו לא סוגר חלון , אהה שכחתי אין לי חלונות .

פורסם

גניב זאת לא מילה. הייתה כזאת לחבר שלי, הוא השקיע במערכת סטריאו עם מגבר ורמקולים ומה לא, בסוף גנבו לו את האוטו עם כל המערכת היקרה מתחת לחלון.

לדעתי סע לחשמאלי שאתה סומך עליו ובקש שיסדר כל מיני קומבינות שימנעו התנעה ודברים נוספים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...