Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהכל...

למרות שלדעתי אין מצב שזה מנוע קומפלט של 405... אלא רק מנוע ועליו הרכיבו את המרכיבים מהמנוע הקודם.

בלי קשר נגיד והחלטתי ללכת על שיפוץ מה כדאי לרכוש? מה כדאי לשפץ?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבנתי שהכל...

למרות שלדעתי אין מצב שזה מנוע קומפלט של 405... אלא רק מנוע ועליו הרכיבו את המרכיבים מהמנוע הקודם.

בלי קשר נגיד והחלטתי ללכת על שיפוץ מה כדאי לרכוש? מה כדאי לשפץ?

הבדלים שמיים וארץ בין מנוע של 405 ל205 ..

המנוע של הGTI 115 ושל ה405 יותר חלש .המנוע של הGTI זה ה1600XU הכי חזק .

405 100 ומשהו אם אני לא טועה נכון ?

מה אתה מעוניין לשפץ?ראש מנוע ?אם כן תפנה אליי יש לי אחד חדש אחרי שיפוץ גם לגבי מנוע סעפת יניקה ושאר דברים אחרים אני יכול לעזור לך.

אוברול ?אטמים?

תגיד לאיזה כיוון אתה חוטר ואז אני יגיד לך מה כדאי .

ובקשר לנזילת שמן ממכסה שסתומים אטם חדש יעזור ,אם לא עוזר תשים RTV

פורסם

אני מדבר על שסתומים חדשים + גומיות ,רינגים,אולי סליבים ובוכנות, מחזירי שמן,משאבת שמן, אטמים למיניהם.

הבעיה שאני יודע רק מושגים כללים ואין לי מושג יותר מידי לגבי מה הדברים הספציפיים שאני צריך..

פורסם

להשכלה כללית מחיר השיפוץ יעלה בהרבה על מחיר החלפת מנוע מיבוא, בעל שנתון מתקדם יותר, ובעל

קילומטרז נמוך יותר!

אופציה נוספת : מכירת הרכב, והשקעת הכסף הנדרש ברכב דומה עם מנוע תקין, בלי הבלבול מוח של החלפת /שיפוץ מנוע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה זה CTI שנת 92, אין יותר מתקדם מזה אם לא ידעת וגם ככה חיפשת כמעט שנה את האוטו הזה ככה שזה לא רלוונטי מה שאתה מדבר.

המנוע המתקדם יותר שאני יכול להביא זה אולי 1.9 של וולקן אבל אני מעדיף להשאירה מקורית 1.6.

מה האופציות שעומדות בפני?

פורסם

רק אל תהרוג אותי...!

אני נתתי לך אופציות , קבל אותם או דחה אותם, לשיקולך בלבד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אני מדבר על שסתומים חדשים + גומיות ,רינגים,אולי סליבים ובוכנות, מחזירי שמן,משאבת שמן, אטמים למיניהם.

הבעיה שאני יודע רק מושגים כללים ואין לי מושג יותר מידי לגבי מה הדברים הספציפיים שאני צריך..

בוא נתחיל בזה - כמה כסף אתה מוכן להשקיע ?

ידוע לך מה מצב הבלוק ? הוא ראה רק נוזל קירור ? מי ברז ?

יש מצב שתפתח אותו ותגלה שהוא פסול לשיפוץ...:idea:

אי אפשר לדעת כמה ק"מ עבר מנוע מייבוא , בטח מנוע ישן יחסית כמו זה -אבל ניתן לקבל אינדיקציה כללית על מצבו לפני ההרכבה (קומפרסיה , מראה , מעברי מים).

פורסם

אז בכללי אתה רוצה לעשות את המנוע חדש מא' עד ת' לפי מה שאני מבין אותך ..אתה עושה הכל אצל מוסך או לבד?(אני מניח שבמוסך לפי מה שהבנתי)

בכל מקרה שיפוץ כולל זה להחליף הכל ,השחזת ראש ,השחזת שסתומים או החלפה ,גומיות שסתומים

כל האטמים בראש ,ניקוי מזרקים ,וכל המערכת דלק לבדוק

רינגים ,בוכנות,סליבים ..משאבת שמן ויש עוד הרבה .

השאלה מה לא טוב אצלך במנוע.לא הייתי זורק סתם כסף על כל זה .(מוסך ייקח על זה לא פחות מכמה אלפיות אפילו 2 ספרות באלפיות:-P )אלא אם כן אתה רוצה מנוע שיצא מהחברה:-)

הבלוק אצלך מברזל או מאלומיניום?(בGTI זה אלומיונים ובמנוע הזה??)

סביר להניח גם שהשתמשו הרבה במי ברז על הבלוק וזה ממש לא טוב וגורם להרבה בעיות במערכת מים ובמנוע .

מה שגורם להחליף עוד דברים מסביב .

חוטי הצתה ומערכת הצתה בדקת ?

בקיצור אין סוף דברים שאפשר לשפץ במנוע ,בשביל להביא אותו למצב של מנוע שיצא מהחברה צריך הרבה כסף ויהיה לך כאב ראש לא קטן :wink:

הAFM אצלך נגעת בו בכיוונים ?כי אם כן זאת עוד סיבה לזה שהמנוע יותר חלש.

בכל מקרה אני לא הייתי משקיע על מנוע שהכל בו הוא של 405 ,אלא אם כן רק הבלוק של 405.

בכל מקרה הנתון שבדקת בדיינו למנוע הוא דיי נמוך אבל בכל מקרה מה חשבת שיהיה לך 100 כ"ס?

ה100 כ"ס הכוונה במנוע ולא בגלגלים !כל היצרנים מצהירים על כוח במנוע .

ואגב לגבי 1900 של וולקן לא הייתי הולך על זה עדיף לך להביא כבר של BX GTI

קח בחשבון שאישורים יהיה לך קשה ולא זול להוציא ל1900 ..

אם בכלל:roll:

בכל מקרה אם אתה יש לך עוד שאלות על GTI וכו' צריך מנוע או חלקי מנוע תפנה אליי בפרטי

פורסם

AVIAD

לא אתערב בסקירה שלך למעט נושא כ"ס: מאז תחילת שנות השבעים כל המכוניות האירופאיות ולאחר מכן גם היפניות מצהירות על כ"ס לפי מדידה של הרכב כולו. לכן רכבים שונים בעלי מנועים זהים מראים כ"ס שונה. זה תלוי במשקל הרכב , נפחו , צורת התמסורת וכו'. קהל היעד בארצות נאורות אינו פראייר עד כדי כך.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

פעם , או כאשר מכריזים על מנוע לבד, היתר על מתקן דינמומטר כמו בבדיקת עשן. עשיתי בדיקות כאלו גם לרכבים על גפ"ם וגם עם טורבו פאסיבי אותו אני מתקין על רכבים .בעוד יום יומיים אני אמור לבדוק קאיה ספיה אשר בה הכנסתי התקן כפול, אמסור נתונים כאשר זה יעשה, אני מת מסקרנות.

פורסם
מה זה טורבו פאסיבי ?
התקן המנצל תופעה פיסיקלית ובצורת בו בנו אותו , יוצר מצב טורבו פאסיבי: אין לו כל תנועה לכן אין בלאי.

ניסינו זאת על מספר רכבים. גפ"ם, דיזל ובנזין. בדיזל , כנראה בגלל מגושמות, חשים בהבדל הכי קיצוני, כך גם בגפ"ם. בבנזין עשינו גם ניסיון להתקין מערך כפול לפי הוראות יצרן והתוצאות מדהימות. עתה אנו רוצים למדוד על דינמומטר.

ניתן להרכבה על כל הרכבים עד 3000CC אשר אין להם טורבו או סעפת יניקה עם נפח מישתנה.

bx 1.jpg

megan 1.jpg

sirion 2.jpg

פורסם

אם אני מצליח להבין ,הוא מנצל הפרשי טמפ' (לשם כך צנרת המזגן) כדי ליצור זרימת אוויר מהירה יותר לתוך היניקה .

נכון ?

• תוכן חדש...