Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול יש לציין שקראתי כבר את כול הנושאים שנפחו בנושא, וזה לא שאלה שחוזרת על עצמה.

אז ככה, הרכב הוא רנו קליאו RSI שנת 96 כלומר הזרקה, ביצעתי לו טיפול כבר ולפיניש אני רוצה לעשות ניקוי פיח בעזרת החומר כי הרכב ממש ממש זקוק לזה.

קניתי את החומר, ויש לי את כול הציוד לאינפוזיה, פירקתי את הצינור יניקת אוויר ולהפתעתי גיליתי שישנם שני פרפרים במצערת שלי, תחתון (קטן מאוד) - שהוא מגיב לדוושה , ועליון (גדול מאוד) שלא זז בשום מצב שראיתי, אני מניח שאת החומר "מזרימים" לתחתון אבל ישנה בעיה - המצערת ברכב שלי היא לא כמו בפולו 16V שהיא למעלה ואז אין בעיה להזרים לתוכה חומר , אלא היא על הצד, ואני מפחד שהחומר לא יוזרם לתוך המצערת כמו שצריך \ אם בכלל וישפך סתם החוצה.

ועוד שאלה - האם יש חובה לשמור על טורים גבוהים במהלך העסק או שאפשר לשמור על טורים בסרק ומידי פעם להעלות לטורים גבוהים (כי המערכת פליטה שלי היא סופר רועשת והשכנים כנראה ישרפו אותי:wink:)

אם לא מבינים אז אני ישמח לצרף תמונות של הכול, מחר...

תודה לעוזרים.

פורסם

זה אלמוג ? - אל תשכח מי עשה לך את הפנסים בראש ... !, אז בלי רעיונות נוספים. :wink:

נראה לי שאני פשוט יצטרך לשמור על טורים גבוהים ואז כול הזמן תהיה שאיבה חזקה, והחומר יכנס לבפנים.

• תוכן חדש...