Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני עשיתי זה קורסים של בגרויות , כמו שעושים אנשים אחרי צבא כדי להשלים בגרויות ...

זה 3 פעמים בשבוע בערך , משעות הערב.

הכי פרקטי , הכי אפקטיבי , מביא לתוצאות .

תגיד BKANTOR זה בן קנטור ?

כי אם כן אתה מכיר יופי .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הייתי מקבל לאף מוסד חינוכי האמור להכין לבגרות אנשים שאינם יודעים ש"בית ספר" לא מאייתים עם האות צ'.

ואת המשך הצ'אטים לגבי מי מכיר את מי ובאיזה הפסקה הם הריצו יחד באנגים ובכלל לא ידעו שהם מכירים גם מהפורום - נא להעביר לה"פ.

פורסם

בצפר בשביל לכתוב בקיצור אני מצטער אם זה מפריע למישהוא וbkantor זה בוריס קנטור

והשאלה באמת רצינית וזה שיקול די גדול שאני צריך לחשוב עליו אז יש מישו שעבר או יודע

משו על הנושא בבקשה שיכתוב ויפרט

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אני למדתי בתיכון תל-אביב בסניף של כפ"ס.

אומנם עשיתי שם רק את י"ב, אבל הגעתי לממוצע בגרויות של 90, מה שבטוח לא הייתי מוציא בבית ספר רגיל.

את מסלול הלימודים עשיתי דווקא אינטרני ולא אקסטרני כך שאין הבדל בבגרויות.

רק מתאמצים בשבלך יותר, כולם. המורים, המנהל, המחנכים.

כולם שם במטרה להוציא אותך עם בגרות כמו שצריך (במקרים רבים עם בגרות בכלל..)

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

עוד עניין, עדיף שתסיים את התיכון עם תעודת 12 שנ"ל,

שבלעדיה תתקל בכמה דלתות סגורות במסגרת השירות הצבאי (קורס מ"כים לדוגמא).

בדוק את העניין לפני שאתה נרשם.

No worries 8)

פורסם

ברגע שהוא עובר בגרויות יש לו אוטומטי 12 שנות לימוד.

עד כמה שאני זוכר צריך לעשות בגרויות באנגלית, חיבור ומתמטיקה ואז יש 12 שנות לימוד כמובן בלי בגרות מלאה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חייב להגיב.

בכול בתי הספר הפרטיים האלו יואל גבע, אנקורי וכו' - אין שום דגש על רמת הוראה.

יש המבלבלים בין רמת הוראה לבין ציונים גבוהים שהם שני דברים שלא תמיד הולכים יד ביד ובבתי ספר אלו מראש מוגדרים כלא הולכים יחד.

בבתי הספר הללו לא מלמדים את התלמידים לחשוב! בתי ספר אלו הופכים תלמידים לטכנוקראטים. כלומר - נותנים לו 1000 תרגילים עד שהוא זוכר בע"פ מה צריך לעשות ואיך לפתור. שוב רק ברמות של טכניקה. זה בא לכדי ביטוי שתלמיד בית ספר כזה יכול לסיים בגרות 5 יח"ל במתמטיקה עם ציון 100 אך בבואו למוסד לימודים אקדמי, בעיקר בפקולטות המדעיות שם נדרשת בעיקר מחשבה - תלמידים אלו קורסים אחד אחד, כמו זבובים. אין להם מושג איך לטפל בפונק' בסיסיות, חוקי Log-ים ואלו רק דוגמאות.

קחו לתשומת לבכם - מאחר וממוצע ציונים מאוד חשוב לכם ולא כדי לעבוד כמנקי רחובות עם בגרות טובה (מבלי שמץ של זלזול) כי אם להתקבל למוסד אקדמי.

עולה השאלה- תלמיד שגם ככה לא מסתדר עם מע' החינוך, מה אתה צופה לו עתיד במוסד אקדמי?!

אשיב לו - היום הם ילדים שניזונים מסיפורים ומחפשים חיים קלים אך לכשיישתחררו מהצבא, רובם ייתפסו את הראש ויאמרו "איזו שטות עשינו"...

המלצה חמה מכל הלב - אל תחפשו דרך קלה. תעבדו קשה, תוציאו ציונים ותהיו גאים בעצמכם.

העבודה קשה ורבה אך עם מוטיבציה - תוכלו לעשות מהפך אדיר.

זה עדיין לא מאוחר! עיבדו קשה ותראו שאתם נהנים מזה.

פורסם

ebari, לגבי מתמטיקה, ייתכן שאתה צודק. דוחסים חומר של שלוש שנים לתוך ארבעה חודשים, אז אין זמן להתעכב

על הוכחת טענות, ומה ההגיון שעומד מאחוריהן. אני משלים עכשיו בגרות בטומשין ובאמת מרגיש את זה.

לעומת זאת, פיזיקה למדתי בתיכון אינטרני, ממורה שספק אם סיגריות הייתי קונה ממנו.

פרשתי בתחילת יב מהמקצוע אחרי שהבנתי שאני לא יגיע לכלום, ואני בכלל לא מצטער על זה.

אחרי הצבא עשיתי קורס בוקר בפיזיקה ביואל גבע. המורה היה מאוד יסודי, הוכיח כל טענה,

התעכב על כל פרט, והרחיב הרבה מעבר למה שהיה צריך ללמד (המון פילוסופיה והיסטוריה).

בסופו של עניין הציון שקיבלתי הוא 84 (ללא בונוס כמובן, ובלי פקטור שאני מאמין שינתן בהמשך),

והכל מתוך הבנה מלאה של החומר.

No worries 8)

פורסם
אני חייב להגיב.

בכול בתי הספר הפרטיים האלו יואל גבע, אנקורי וכו' - אין שום דגש על רמת הוראה.

יש המבלבלים בין רמת הוראה לבין ציונים גבוהים שהם שני דברים שלא תמיד הולכים יד ביד ובבתי ספר אלו מראש מוגדרים כלא הולכים יחד.

בבתי הספר הללו לא מלמדים את התלמידים לחשוב! בתי ספר אלו הופכים תלמידים לטכנוקראטים. כלומר - נותנים לו 1000 תרגילים עד שהוא זוכר בע"פ מה צריך לעשות ואיך לפתור. שוב רק ברמות של טכניקה. זה בא לכדי ביטוי שתלמיד בית ספר כזה יכול לסיים בגרות 5 יח"ל במתמטיקה עם ציון 100 אך בבואו למוסד לימודים אקדמי, בעיקר בפקולטות המדעיות שם נדרשת בעיקר מחשבה - תלמידים אלו קורסים אחד אחד, כמו זבובים. אין להם מושג איך לטפל בפונק' בסיסיות, חוקי Log-ים ואלו רק דוגמאות.

קחו לתשומת לבכם - מאחר וממוצע ציונים מאוד חשוב לכם ולא כדי לעבוד כמנקי רחובות עם בגרות טובה (מבלי שמץ של זלזול) כי אם להתקבל למוסד אקדמי.

עולה השאלה- תלמיד שגם ככה לא מסתדר עם מע' החינוך, מה אתה צופה לו עתיד במוסד אקדמי?!

אשיב לו - היום הם ילדים שניזונים מסיפורים ומחפשים חיים קלים אך לכשיישתחררו מהצבא, רובם ייתפסו את הראש ויאמרו "איזו שטות עשינו"...

המלצה חמה מכל הלב - אל תחפשו דרך קלה. תעבדו קשה, תוציאו ציונים ותהיו גאים בעצמכם.

העבודה קשה ורבה אך עם מוטיבציה - תוכלו לעשות מהפך אדיר.

זה עדיין לא מאוחר! עיבדו קשה ותראו שאתם נהנים מזה.

צר לי , אבל אתה מדבר שטויות, אם אין לך ניסיון - אל תלכלך סתם.

שאני למדתי באנקורי, המורה היה נשאר אחרי שעות הלימודים עם המתקשים, המורה היה ניגש לתלמידים אחד אחד, ולא היה עובר הלאה עד שהכל היה ברור לכולם , לא נתנו לנו 1000 תרגילים ואמרו יאללה תלמדו , זה לא עובד ככה..

פורסם

שוב תודה על התשובות

עוד אנשים יכולים להביא המלצות ותגובות על בתי הספר האלה בבקשה...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
צר לי , אבל אתה מדבר שטויות, אם אין לך ניסיון - אל תלכלך סתם.

שאני למדתי באנקורי, המורה היה נשאר אחרי שעות הלימודים עם המתקשים, המורה היה ניגש לתלמידים אחד אחד, ולא היה עובר הלאה עד שהכל היה ברור לכולם , לא נתנו לנו 1000 תרגילים ואמרו יאללה תלמדו , זה לא עובד ככה..

מה אתה אומר... סיפורים כאלה תספר למישהו שמאמין... זה שאתה מאמין לשטויות הללו - בעייתך האישית שלך!

כל בר-דעת מבין שמטרת מוסדות מסוג אלו הן להביא תלמידים במינימום זמן למקס' תוצאות.

ברגע שהפנמת את זה - המסקנה הישירה שנובעת שלא ניתן להכנס לעומק! מה שבבית ספר תיכון ניתן קצת יותר.

אם יורשה לי לשאול - שללת את דברי שעיקרם היה "קושי באקדמיה עקב....".

האם למדת לימודים מתמטיקה או כל תחום בו נדרשת מתמטיקה גבוהה יותר?

לגבי tzahico- ממעמקי ליבי - מאחל לך בהמון הצלחה!!!

אגב - דברייך עומדים בקו ישיר עם דברי. לצערי "נפלת" על מורה גרוע. קורה... מצער מאוד אך מה לעשות, גם אני שוטף לדעה שאיכות המורים ורמתם לא גבוה דייה.

פורסם

יקירי - ראשית, ברור לי שברור לך שכותבים בית-ספר ולא בצפר אבל בכול זאת, בוא נשמור על כתיב נכון בבקשה.

לשאלתך - אני בטוח שאם היית משקיע את אותן האנרגיות שאתה משקיע בפורום הזה בלימודים, אני משוכנע שהיית מצליח.

קראתי כמה הודעות שלך - בעיניי לפחות, אתה מצטייר כבחור עם ראש טוב מאוד על הכתפיים.

וכן!!!! המלצתי - השאר בבית הספר, השקע הרבה מאמץ, "שבור להם את העצמות" ותראה לכל המורים שאתה לא כ"כ אוהב (ואני בטוח שבצדק-רמתם של הרבה מאוד מורים פשוט מזעזעת, הן כמורים והן כבני-אדם) ותפגיז ציונים! זה לטובתך!

• תוכן חדש...