Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גש למכון רישוי עם הרישיונות שלך ושם כבר יגידו לך. גם אם משרד הרישוי לא מאשר לך לעלות ל 17 אינצ' עדיין אפשרי לאשר בקונבינות וקצת מזומנים. אצלי ברכב המידה המקורית היא 13 והעלתי ל15 וגם הירחבתי את הצמיג(195/55/r15) ואישרתי ברישיונות במכון רישוי.

כל הכבוד לך. ממש תותח על שחצן. חבר'ה הנה הבחור שכולנו חיכינו לו- מארגן קומבינות ומשחד אנשים. יש לי איזה דוח לשלם, אולי תזרוק איזה 20 ש"ח כדי שיבטלו לי אותו ?

פורסם
כל הכבוד לך. ממש תותח על שחצן. חבר'ה הנה הבחור שכולנו חיכינו לו- מארגן קומבינות ומשחד אנשים. יש לי איזה דוח לשלם, אולי תזרוק איזה 20 ש"ח כדי שיבטלו לי אותו ?

פששש. ואתה ממש שנון וגבר גבר מאחורי המחשב אההה? ממש ביפ ערוץ הצחוק פתחת פה. לפני שאתה תוקף אנשים ומקלל אתה מוזמן לבדוק עובדות. אני פשוט הסברתי לבחור על קצה המזלג את השיטה לאשר מידות. ראית אותי אומר שאני אישרתי בקומבינה שאתה פותח את הפה? אני רשמתי במפורש שאישרתי במכון רישוי. שרשמתי שהיגדלתי ביותר ממידה אחת התכוונתי להראות לבחור שברוב המכוניות כן אפשרי להגדיל בניגוד למה שמישהו אחר רשם פה. על מה ולמה אתה קורה לי שחצן? על סמך הודעה אחת שלא הבנת נכון/לא הסברתי את עצמי כראוי? אתה מכיר אותי בכלל או שעשית חיפוש להודעות שלי שאתה מדבר? היה עוד משתמש (ניראה לי רז) שרשם לאשר בקומבינה, אתה רוצה שגם הוא יביא לך 20 שקל? :? הצעתי לפותח הת'רד עזרה בהסברת התהליכים בכל מיני דברים, אז גם בגלל זה אני שחצן? לפי דעתי אתה חייב לי היתנצלות ולו רק על סיגנון הדיבור המלוכלך שלך. (או שאתה מהסוג "הגבר גבר" שלא יודע לבקש סליחה...) אהה כן, ומי זה כולנו? מי עוד חיכה לי?

פורסם

אם אני ירגיש צורך להתנצל ,אני אתנצל בלי שום היסוס. עד לרגע זה לא עלה בי שום רצון לעשות כן.

דבר שני, אם יש מילה שאני שונא, זו "קומבינה". בוא תגדיר לי את המושג הישראלי המטופש הזה, כדי שאולי אני אבין אותו כמו שאתה מבין אותו. כשכתבת את ההודעה שלך, כתבת

גם אם משרד הרישוי לא מאשר לך לעלות ל 17 אינצ' עדיין אפשרי לאשר בקונבינות וקצת מזומנים.
מה זה "קומבינות וקצת מזומנים" ? האם אתה יכול להתחייב שבכל התהליך של "קומבינות וקצת מזומנים" אין בו ולו שמץ של אי חוקיות ? ואם כן, מדוע אינך מפרט את התהליך ? או שאולי רק לך מגיע ?

מה אם בא לי ג'נט "18 אחושרמוטה-מגנט כוסיות-לא רואה-אימפרזה-ממטר-אח-שלי" ?

אם אתה מוכן להתחייב ולפרט, אז תקבל התנצלות קבל עם ועדה. עד אז נחכה "לאוגוסט 06".

פורסם
אם אני ירגיש צורך להתנצל ,אני אתנצל בלי שום היסוס. עד לרגע זה לא עלה בי שום רצון לעשות כן.

דבר שני, אם יש מילה שאני שונא, זו "קומבינה". בוא תגדיר לי את המושג הישראלי המטופש הזה, כדי שאולי אני אבין אותו כמו שאתה מבין אותו. כשכתבת את ההודעה שלך, כתבת

מה זה "קומבינות וקצת מזומנים" ? האם אתה יכול להתחייב שבכל התהליך של "קומבינות וקצת מזומנים" אין בו ולו שמץ של אי חוקיות ? ואם כן, מדוע אינך מפרט את התהליך ? או שאולי רק לך מגיע ?

מה אם בא לי ג'נט "18 אחושרמוטה-מגנט כוסיות-לא רואה-אימפרזה-ממטר-אח-שלי" ?

אם אתה מוכן להתחייב ולפרט, אז תקבל התנצלות קבל עם ועדה. עד אז נחכה "לאוגוסט 06".

כן אני מוכן להיתחייב. הקומבינות האלו שהיתכוונתי היא שלבוחן רכב הראשי במכון טסטים מותר לאשר עלייה במידה (ולצורך העניין-שינוי מבנה) ויש כאלו שבישביל סכום מסויים יסכימו לאשר לך מה שאתה רוצה כל עוד זה לא פוגע בבטיחות (מבחינתם לפחות) מהרגע שהבוחן חתם לך על טופס שינוי המבנה לפי ידיעתי זה חוקי. יש לציין שאני לא המלצתי לאף אחד לעשות את זה ואת האישור לג'אנטים שלי קיבלתי מהמחלקה הטכנית של הונדה. ובטח, למה שתרגיש צורך להיתנצל? קיללת וזיזלת באנשים אחרים במקום לדבר בכבוד. ממש גבר גבר אתה. מאחורי מחשב יש הרבה אנשים שמרגישים אמיצים. ונגיד שאני משחד אנשים, זה לא בסדר? מעניין איך אנשים עם 205 גודשת עוברים טסט... עזוב, אני לא ארד לרמה שלך. אני לא צריך להוכיח לך כלום. אתה יכול להמשיך לשחק אותה מול המיקלדת אם זה מה שעושה לך טוב.

פורסם
לבוחן רכב הראשי במכון טסטים מותר לאשר עלייה במידה (ולצורך העניין-שינוי מבנה) ויש כאלו שבישביל סכום מסויים יסכימו לאשר לך מה שאתה רוצה כל עוד זה לא פוגע בבטיחות (מבחינתם לפחות) מהרגע שהבוחן חתם לך על טופס שינוי המבנה לפי ידיעתי זה חוקי

זה בדיוק התשובה שקיוויתי שתכתוב. החוק מגדיר מה מותר ומה אסור. זה שאיזה בוחן עלוב נפש שלוקח שוחד, וכן זה שוחד לכל דבר, על מנת שיאשר משהו ויכסה את זה תחת "שינוי מבנה", לא הופך את זה לחוקי תכלס,זה רק "חוקי על הנייר". וזו הבעיה זה מתחיל בשינוי גודל ג'אנטים, וממשיך בלשחד בשביל איזה סופר ג'ארג'ר שהתקנת וכך הלאה...

אז בשביל מה להעביר טסט בכלל ? איפה עובר הקו האדום ?

ולא הבנתי על מה בדיוק אתה מתחייב, הרי התהליך אינו חוקי. עצם העובדה ששילמת מהצד סליחה- שיחדת, מעידה על אי חוקיות.

אין לי שום כוונה לרדת עלייך, ממש לא, פשוט גם אם יש לך קומבינות וקצת מזומנים, שמור עליהם לעצמך, ואל תתפאר בהם לעיני כל. אין פה שום דבר להתגאות בו.

נ.ב.

אתה מוכן להסביר לי על איזה קללות אתה מדבר ? ממתי "תותח על" ו "שחצן" הן קללות ?

ומה הקטע של המתחבא מאחורי מחשב ? מה, אתה רוצה להיפגש ?

פורסם

לאחר מגוון תגובות מעניינות ואף מאלפות במידת מה, הגיע השרשור אל קיצו.

לפותח השרשור - מומלץ לך לקרוא את הקישורים שצורפו בעמוד הקודם ולהבין למה הגדלה בארבע מידות היא לא דבר מומלץ אלא אם אתה מעוניין בשיפור של הרכב בצורה שתגרום לו לאכול יותר דלק, להיות לא נוח, להפוך את ההיגוי לפחות זריז ועוד שלל תכונות שליליות.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...