Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי מיצובישי סופר לאנסר משנת 97 שאני מתכוון להתניע לאחר הקשת הקוד בקודנית, יש סטרטר אך אין הצתה, הרכב לא מניע רק הצליל של הסטרטר וזהו איו ניצוץ.

אחר כך בפעם השניה שאני מתניע אז כבר יש התנעה, ממה זה יכול לנבוע לדעתכם?

והאם צריך להחליף איזה חלק כדי שזה לא יקרה?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ברכב שלי מיצובישי סופר לאנסר משנת 97 שאני מתכוון להתניע לאחר הקשת הקוד בקודנית

יש איזה סוג של אימובילייזר באוטו או משהו?

:shock::roll:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קודם כל תנסה לחכות איזה 10 שניות לאחר שאתה מקיש את הקוד בקודנית ואז להניע במידה וזה לא עוזר תנסה לנתק את הקודנית ואז תראה אם הרכב מניע,במידה והוא עדיין מסרב להניע אז גש איתו לחשמלאי רכב טוב באזור מגוריך שיבדוק לך את הבעיה כי למען האמת ממש קשה לעזור לך דרך המקלדת.

בהצלחה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לדעתי אתה לא מחכה מספיק זמן כמו שמעליי כתבו. אולי לא עשר שניות אבל סבלנות. אולי חכה לצליל אישור, משהו! אבל סבלנות.

פורסם

שים פחית 44K. בקילאו שלנו זה היה ככה עוד פירסמתי ת'רד על זה. התקשרנו לבני ל. אשר שלח אותנו לחשמלאי נחמד, והוא אמר לשים פחית 44K ואם זה לא יעזור אז לחזור. וזה עזר !

נסה לשים פחית 44K

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם בוודאות אין ניצוץ , יש לבדוק את הניתוקים של האימובלייזר והאזעקה ככל שקיימת כזו, ולנסות לנטרלם לבטלם (אם התופעה קיימת ברגע הבדיקה יש לבדוק שמגיעים כל המתחים הנדרשים למפלג ברכב)

אם מגיעים כל המתחים ואין כשל במערכות המיגון שמותקנות, החלף מפלג לנסיון. 99% .

בכל מקרה בהחלפת מפלג רצוי מאוד להחליף את חוטי ההצתה והמצתים. אם בחסכון עסקינן.. אז לוודא טוב טוב שהחיוט לפלגים והפלגים תקינים בהחלט.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה שאמרת זה לא שטויות, לא התעמקת בשאלה ולכן תשובתך, וזה בסדר, אנחנו לא רובוטים וגם אנחנו כולנו מתישהו מפספסים ושאלו יהיו הפספוסים של כולנו.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

החוט הצתה והמצתים חדשים לגמריי.

כמה עולה מפלג?

אני תמיד מחכה לאישור של הקודנית ורק אז מתניע, לפעמים היא מתניעה בפעם הראשונה ולפעמים בשניה, לדעתך דני, זה להחליף מפלג?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני תמיד מחכה לאישור של הקודנית ורק אז מתניע, לפעמים היא מתניעה בפעם הראשונה ולפעמים בשניה
לאחר שקיבלת את צליל האישור מהקודן, פתח שוויצ' (נורות אזהרה דולקות) ותן מס' שניות למשאבת הדלק להזרים דלק ואז תניע

מקווה שעזרתי

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

צריך קודם כל לדעת אם הבעיה בקודנית, לי אישית זה נשמע כמו בעיה בקודן, לפעמים הקודן יכול לאשר ולא לתת סטרטר-סתם דוגמה

לדעתי צריך לנטרל את האימובייזר ולבצע נסיעות ולראות.

גם אצל חבר היה מקרה שהרכב מידי פעם לא נותן סטרטר עד שיום אחד הפסיק לתת סטרטר והקודן היה נותן צליל אישור, היה לו קודן ההוא של ה-5 כפתורים ובנוסף את הכפתור של המנעול. ניטרול גרם למציאת הבעיה, מכאן להחליף קודן

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

תחליט! יש סטרטר ואין ניצוץ , כלומר אוטו תקוע לא מניע,

או

יש סטרטר אבל מניע בפעם השנייה לא בראשונה.

מבחינתי אלה 2 תיאורים שונים בתכלית.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...