Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חשך עולמי הקט לנגד עניי.

בעת כיוון פרונט נתגלו לפתע סימנים לתאונת חזית קלה (לא שלדה ולא קצה ולא שום דבר אחר)ת אבל זו המעט שבבעיותיי.

כמו כן הגלגל הימני קידמי מוסט בערך 1-2 ס"מ אחורה ביחס לגלגל השמאלי וזאת משום שהבורג אליו מחובר המנשא של המשולש עקום-כנראה מהתקלות עם סלע שלא הסכים לזוז ממקומו, תפוחי היגוי שכנראה אינם מתאימים למודל שלי (במוסך המתמחה של הרכב שלי לא אמרו לי דבר בנושא, גם בטסט לא).

ויש גם סיכוי שגם פעמון או מיסב-יש רעידה מכיוון הגלגל הימני בפניות שמאלה.

יש למישהו מושג כמה כל העסק יעלה.

מבחינת בטיחות-(כך נאמר ע"י בעל המוסך) אין שום סכנה פרט לשחיקה מוגברת בצמיג ימין ובדפנות הפנימיות של שתי הצמיגים.

האוטו המדובר הוא אאודי 80 שנת 86 אוטו'.

לסיכום-כמה, לפי ידע וניסיון מצטבר, יעלה לי כל העסק הזה.

פורסם

למה אתה מתכוון באומרך כמה כל העסק יעלה, האם אתה מתכוון ליישור שלדה להחלפת משלוש+ ציריה+תפוחי הגה?

לא הצלחתי להבין משאלתך, אבל למה לא שאלת את הפרונטרה שביצע כיוון כמה הסיפור שאתה רוצה להחליף אמור לעלות,

עוד דבר יש לך אפשרות לקנות חלפים מקוריים או לחפש בפרוקיות ככה שהסכומים מאד דינמים הכל תלוי מה וכמה אתה מחליף

פורסם

חלפים מקוריים עדיף (אם זה קשור להיגוי בלמים מנוע וגלגלים אני לא מתפשר על מחיר)

ישור שלדה לא צריך כי כבר עשו את זה ועשו את זה טוב כי האוטו ברשותי כבר שנה וביקרתי דיי הרבה במוסכים ורק עכשיו שמו לב שיש כת עיוות בפח.אז ככה: יישור הבורג+התושבת (משולש תקין),

תפוחי היגוי והסדרת כל המכניזם של ההיגוי (כיוון של הזרועות לאורך שווה) + פעמון או מיסב+ עבודה-כמה כל זה יעלה (לא צריך הערכה מדויקת-משהו גס שישמש "קו מנחה").

שאלתי את הבחור הוא אמר משהו באזור ה600 פלוס מינוס.

• תוכן חדש...